Skocz do zawartości
  • 0

Co to za pojazd??? czołg??

SzefuWWy

Pytanie

Napisano

Witam!! Pewnego razu gdy spacerowałem sobie po lasach niedaleko drogi ujrzałem zarosnięty mostek przez który płyneła struga gdy tam zajrzałem zobaczyłem długą lufe wystającą z betonu... Czy jest ktos w stanie powiedziec co to za pojazd został użyty do budowy mostu??

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
kolego leman05 moja dziewczyna jest bardzo zainteresowana tym artykułem, bo ma babcię w Górowie, jak możesz to podeślij jej ten artykuł jak znajdziesz jadwiniaa@gmail.com
Napisano
Skoro jesteś z tamtej okolicy to częściej chodź tam na spacerki i pilnuj żeby nikt tego nie pociął ani nie wywiózł. Połączenie przyjemnego z pożytecznym:)
Pozdrawiam
Napisano

Witam!! Pewnego razu gdy spacerowałem sobie po lasach niedaleko drogi ujrzałem zarosnięty mostek przez który płyneła struga gdy tam zajrzałem zobaczyłem długą lufe wystającą z betonu... Czy jest ktos w stanie powiedziec co to za pojazd został użyty do budowy mostu??

Napisano
He he lepiej na tym forum nie wypowiadaj magicznego słowa wydobycie" bo w temacie straszny kocił się robi, wszyscy ze wszystkimi się kłócą i nic z tego nie wynika:)))
Poszukaj na głównym tematu o nim bo był.
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie