Zwierzu Napisano 27 Listopad 2007 Autor Share Napisano 27 Listopad 2007 Nie wiem jaj u Was Szanowni Forumowicze ale w Swiętokrzyskiem pada snieg od samego rana i przybywa go z kazdą minutą.Czyzby koniec sezonu?A w ubiegłym kopało sie do stycznia...Jak sie przedstawia sytuacja w innych regionach ze tak sie wyraze obszaru exploratorskiego"?Kopiecie Panowie?Jesli tak to moze jakies fotki z zimowych wypraw?PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Szczecin. Pogoda idealna na kopanko, sniegu brak:))/ czasu brak:((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pas Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Potwierdzam info karpika :) w zachodniopomorskim pogoda jest gitarra... i niech tak zostanie ;)Pzdr - P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Podoga w kujawsko-pomorskim, w sama raza nakopanko. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 witampomorskie nad samym morzem jedynie deszcz przeszkadza jednak im dalej w ląd powoli pojawiają sie małe ilości śniegu który jednak się topi :) pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 W centralnej kicha, a jak to mawiają Chorwaci kisza, czyli pada (u nas śnieg z deszczem) na drobnice zasięg spada do minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Mazury też zasypane. Ale wierzę synoptykom, i mam nadzieję że do weekendu śnieg stopnieje. Pozdrawiam. dago2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Podkarpacie, dzisiaj zaczęło rano kurzyć i to konkretnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Dolnośląskie, nasypało trochę śniegu ale, w sobotę ma być po wszystkim... tylko błoto zostanie po piątkowych opadach deszczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bongo* Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Na południe od Wrocławia padało pada i chyba ma zamiar dalej padać.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunki Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Mazowsze-trochę spadło śniegu.Do soboty jeszcze czas.Powinno być OK.POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniolg Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 W lubuskiem koło Sławy już po sniegu ale rano padało. Koniec zezonu jest u mniedopiero jak ziemia zamarznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Czy wogóle jest coś takiego jak koniec sezonu:)Na garncu z prochami będę miał napis:SEZON ZAKOŃCZYŁ 00.00.00r;))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Południowa Wielkopolska. Śnieg - ledwo że, czas- Również ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 27 Listopad 2007 Share Napisano 27 Listopad 2007 Jura Krakowsko-Częstochowska - śniegu ponad 20cm..ale podobno ma się ocieplac niedługo :)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Pomorskie - śniegu nie widać, bynajmniej w moim rejonie - Słonko świeci, mały przymrozek. Mam nadzieję, że pogoda w Weekend będzie znakomita bo planuję wycieczkę na Francuskie fanciory :]]]...CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 W centrum Wielkopolski słoneczko, choć troszkę przymroziło. Mam nadzieję, że w weekend uda się pokopać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Zimno i wietrznie ja na razie się z domu nie ruszam ale może się ociepli. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M40 Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Śnieg w zasadzie nie jest straszny. Ważne jest, czy ziemia jest zamarznięta i na jaką głębokość. Kilka razy łaziłem w mróz - masakra. Wykopanie fanta to 30 minut męczarni, a potem drugie tyle, żeby wyjąć go z zamarzniętej bryły lodu i ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Zwierzu - nie płacz że śnieg, zawsze można połazić na hardkorze ;)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hektor111 Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 a w kielcach od wczoraj śnieg topnieje aż miłona jutro mam plany :-))))Zwierzu co z tą sprawą o której rozmawialiśmy kilka tygodni temu?????? rozmawiałem z gościem podobno inni" chętni wypytują ludzipzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Okolice Nysy już praktycznie bez śniegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Grudzień 2007 Share Napisano 1 Grudzień 2007 Dziś to i Szkieletczyzna bez śniegu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2007 Witam Hektor :)Z przyczyn ode mnie nie zaleznych musi to potrwac do ok.20 grudnia.Jak sie zdzwonimy lub spotkamy w C.K to Ci powiem co i jak.Ale miej ręke na pulsie.Skrobnij mi meila na zwierzu@poczta.onet.eu co zacz.Pozdro serdeczneP.S.A sezon trwa... :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Jak jechalem dzis do Austrii to az mnie rwalo taka pogoda w po calej trasie byla. A zawsze mnie rwie kolo Austerlitz jak przejezdzam.PozdroMoze jak wroce jeszcze cos da rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.