Luskownik Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 >Swiety82No naprawde jestem pod wrazeniem ze tego nie wyniesli .Jezeli to faktycznie mieszkancy by pilnowali to naleza sie im gratulacje.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luskownik Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 >lihaMnie tez smieszy taka kwota...:(Wiesz o co chodziPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Listopad 2007 Autor Share Napisano 14 Listopad 2007 a bardziej mysle za sa leniwi albo do skupu maja za dalekochociaz moga to byc poprostu uczciwi ludzie ! - tacy na szczescie jeszcze chodza po ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luskownik Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Na szczescie...ale NIESTETY sa ginacym gatunkiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 Czy leniwi to nie wiem, a do skupu fakt, kawałek mają. Niemniej zawsze się cieszę, kiedy widzę całą instalację, a nie tylko wyryte dziury w ścianach... ech, gdyby wszyscy byliby exploratorami, a nie złomiarzami... może za 100 lat? Będą zbierać pamiątki...po NAS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Najgorsze jak pamiątki bezpowrotnie giną w piecach hutniczych :(Niestety koledzy. Austriacy zabierali dzwony kościelne i cynowe piszczałki z organów bo nie mieli z czego kulek i innych rzeczy robić. Taki live :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Faktem jest to, co piszesz Pokemon, ale nie wszystko połykają huty. Huk 100 śmiga po złomach jak nie jeden znasz zawsze cos ocali się przed przetopem))))) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Listopad 2007 Autor Share Napisano 15 Listopad 2007 huk oddaj moja zapore przeciwancerna :> !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Pewnie na regale stoi :))))No jak tu wpadnie huk i na nas huknie! :)Pozdro dla niego, bo on raczej ratuje nie niszczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luskownik Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Tacy ludzie jak np. kolega Huk100 zasluguja na nawyzsze uznaniePozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Proponujesz mu awans? :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Ja proponuje Degradacje;)))) może go to z powolni w poszukiwania HIHIHI)))) będzie więcej dla nas ))))))Żartuje POZDROWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luskownik Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 hmmm Awans??Moze byc i awans.Nie mniej jednak za ratowanie takich rzeczy przed piecem hutniczym nalezy sie conajmniej pisemna pochwala szefa..:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 PATOLOGIA, podobna do kradzieży dokonywanych na pomnikach. Tych ludzi nie można karać, czy resocjalizować. Tych ludzi należałoby uśpić, bo amunicja za drogo by wyszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swojak Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Panowie, powiem tyle. Jakieś pięć lat temu widziałem w tv spowiedź Krystyny Jandy(taaaki życiorys )czy cuś. Pochodzi ze Starachowic(jak nasz były premier i obecny pre.....nie mówi się)I ta pani janda, za najwspanialsze wspomnienie przytoczyła przejazd kolejką wąskotorową ze Starachowic. Pamiętam jak dziś, w roku 1989 jechałem będąc w pierwszej klasie podstawówki tą samą trasą, tym samym sprzętem, a tu jeb, mamy rok 2006(po długiej przerwie w eksploatacji kolejki ktoś wpadł na pomysł wznowienia ruchu) NIE MA TORÓW!!!Ktoś zajumił tory na odległości 5 km, w głębi lasu, kilkanaście metrów przy drodze z iłży do starachowic, na wysokości pastwisk, do lubieni.Dziadostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luskownik Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 No coz rece opadaja mozna prosic, grozic a to i tak jak grochem o sciane trzeba by tak jak ten koles od Czerwonego Barona(na forum jest o tym http://www.odkrywca.pl/czerwony-baron-a-sprawa-polska,540087.html )robic wszystko na wlasna reke a i tak bysmy nie dali rady upilnowacJak sam stwierdziles PATOLOGIApozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Listopad 2007 Autor Share Napisano 16 Listopad 2007 tory kolejki waskotorwoej Gliwice- Raciborz - sa chwilami.... Ni daleko tej zapory co juz jej nie ma kolejka przebiega - a za chwile tory sie koncza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 Sami nic z tym nie zrobimy, a odpowiednie służby i instytucje nie działają. Więc cóż pozostało? Jakiś POMZ w pobliżu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetSS Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 normalnie becki bym dal takim ludziom,tym co zwykle luski sprzedaja na zlom to zabieram wykrywki a co mam zrobic z takimi leszczami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 17 Listopad 2007 Share Napisano 17 Listopad 2007 Sorry!Tekst: ym co zwykle luski sprzedają na zlom to zabieram wykrywki" kojarzy mi się z wypowiedzią SS-standartenfuhrera Stirlitza: Czysty Aryjczyk, bezlitosny dla wrogów Rzeszy"... .Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek-strazak Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 Woytas tory tez kradna po kawalku,pamietam plan poprowadzenia kolejki az do suminy i byl polozony noey tor,po 3 tygodniach toru nie bylo!Ja jestem zdania ze to nie ci co kradna zlom sa winni temu ze hcca przezyc,to wina naszego panstwa,jestesmy w srodku europy a wygladamy jak bagno.Biedni ci co pracuja,biedni ci co kradna.Skutki marxsa i lenina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2008 a tyle ze slupkow betonowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 W mojej miejscowości jeden gościu poodłupywał mosiężnetabliczki z grobów żołnierzy z kampanii wrześniowej i partyzantów. Później sprzedał je na złomie. Szczyt chamstwa!pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2008 u mnie miecze z grobow wrzesniowych to chyba 2 razy poszly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 Aha na dodatek złodziej nie był wcale taki biedny.Wcześniej miał już kilka kradzieży na koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.