Argonauta Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Okejos, ok tylko pytanie jakim srutem, siodemką dobrą jedynie do rzutkow na trap/skeet butelke rozbiłem po trzecim strzale, ( zostawaly tylko rysy na szkle) wiec nie generalizuj, loftki ( srut o srednicy 6 mm) to tak jak bys pociagnal ogniem ciaglym z kbks-u, a 12 magnum to masakra nawet srutem sredniej granulacji, o pociskach typu breneka nie wspominam bo te potrafia calowa rure przeciac w przypadku trafienia ,zreszta byla kiedys taka amunicja, Czesi robili, oznaczenie handlowe S-Ball, qrcze ta to dopiero dawala popalic, bardzo celna na dalekie dystance ( 40 - 50 m to na strzelbe pociskiem naprawde sporo) i postafiła skutecznie zatrzymac i dzika i jelenia, miala jedna wade i chyba to przesadzilo o wstrzymaniu produkcji, dawala kupe rykoszetow, co przy stalowym rdzeniu nie jest w sumie dziwne.
acer Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Breneka to jak młotem kowalskim. Nie ma nawet co mówić.Tak samo jak sypnięcie ze sztucera 8x68.Takie wgięcia spokojnie zrobiłaby lepsza wiatrówka.
pokemon Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Na trasie Warszawa-Lublin to mafia z Siedlec kursuje :)
Argonauta Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Acer, gwint to zupelnie odrebny temat, lepiej tego tu nie poruszajmy bo nas od terrorystow wyzwą ;-)))))
Erih Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Wiatrówka albo śrut z dużej odległości.No może .22 bocznego zapłonu , jakiś pistolet sportowy. 9mm Mak nie przebiłby z większej odległości blachy ale zerwał ją z mocowań , z resztą na moje oko wgłębienia(nie odpryski farby a właśnie wgłębienia) stanowczo za małe na cokolwiek ponad 6mm .
Erih Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Acha , zapomniałem napisać co najważniejsze - cokolwiek by to nie było , majzel nawet , znaleźć , zabrać , zapudłować kretyna , niech go 48 pod kluczem plus inne szykany nauczy rozumu jak mamusia nie dała !
okejos Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 jadąc nastepnym razem pomierze srednice przestrezlin
herbstnebel Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 ???? A to żeście mnie zaciekawili panowie. Zabijanie znaków? Kurde, nigdy nie zwróciłem na dziury w znakach jakoś uwagi :D to jakaś gangstersko-kłusownicza tradycja czy policjantom(wojsku?) się nudzi jak się skończą pączki :D? Bo to takiego czegoś co zrobiło dziurki na pierwszych fotach to mało osób ma dostęp.
junkers323 Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 WitamNa pierwszych fotkach to raczej jakiś kbks bo chyba nie wszystkie slady są na wylot.a kiedys tego kbks-u było od groma pamiętam w mojej szkole w skarzysku-kam było icj\\h chyba z 15
gawron_ziel Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 na pierwszych zdjęciach napewno nie wiatrówkaza duże te wgłębienia stawiam raczej na broń sportową
Hitboy64 Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 ASG mają energię ok 1J :) więc ewentualnie jakaś wiatrówka takie coś mogła zrobić ale ja jestem za wersją z bronią palną...
palacz Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 a moze proca ? Widzialem niezle zniszenia powodowane przez mololatow z procami.
okejos Napisano 11 Wrzesień 2007 Autor Napisano 11 Wrzesień 2007 coraz lepiej.....może papierosem przepalili
palacz Napisano 11 Wrzesień 2007 Napisano 11 Wrzesień 2007 okejos malo widziales to sie nie wypowiadaj :) Kup sobie cos takiego http://allegro.pl/item239036192_silna_proca_crosman_fire_storm_usa.htmli postrzelaj. Zobaczysz ze to niewinne urzadzenie to maszyna zniszczen
ja20 Napisano 11 Wrzesień 2007 Napisano 11 Wrzesień 2007 http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,47146103,47146103,0,2.html?v=2
okejos Napisano 12 Wrzesień 2007 Autor Napisano 12 Wrzesień 2007 chłe chłe... nie widze innego sposobu jak zakup znaku drogowego ze złomu i pojechanie na strzelnice.. wzecie wiatrówki, procy i cos 7.62 i 9 mm i dokumentacja foto :D
woytas Napisano 12 Wrzesień 2007 Napisano 12 Wrzesień 2007 ale generalnie mowiac wandalizm i lobuzerstwo...pytanie kto placi za naprawe takich znakow?Ja place, Pan placi, Pani placi...
okejos Napisano 12 Wrzesień 2007 Autor Napisano 12 Wrzesień 2007 przedewszystkim totalna głupota... człowiek strzela Pan Bóg kule nosi...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.