acer Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Ta, była kochanką, a Ksiądz Proboszcz przegrał kilo złota i dwa pogrzeby w brydża z Majorem. Taka prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 na serio się pytam Acer :) taki luźniejszy wątek to spytać nie można? Była jego podwładną tylko czy może kochanką :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 witam, porusze stary temat i odpowiem na pytanie kolegi herbstnebel nie niebyła jego kochanką Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
H2HSnake Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 miałem okazję spędzić parę godzin z reżyserem Bohdanem Porębąna zjeździe kresowian parę lat temu.Sympatyczny człowiek.Wtedy też dowiedziałem się że nakręcił również film o 1 dywizji Pancernej ;] bardzo fajny Daleka jest droga".Co do filmu Hubal, bardzo podobały mi się dialogi, żargon żołnierski, brakuje tego w niektórych filmach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 to ja się pochwalę :)Osobisty prezent. U góry płyty zamazałem w programie do obróbki zdjęć imiona moje i mojej żony oraz nasze nazwisko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszka7-1 Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 To ja też się pochwalę (chociaż nie lubię).Miałem honor, wraz z kompanionami, rozmawiac kilka godzin pod Szańcem w Anielinie z plutonowym Romanem Rodziewiczem, tym prawdziwym. 11 lat temu? Jakoś tak. Mam też fotosy z filmu od przekazane przez reżysera Bogdana Porębę. No i śpiewaliśmy dumkę Atamana" wraz z odtwórcą głównej roli ryszardem Filipskim. A wnuczka aktora zażywała ułańskiego wierzchowca.Takie...wspomnienia...ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 Dziś 21:25 na TVP Historia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 Michał,babki z Bokowa w nim statystują. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Styczeń 2014 Share Napisano 27 Styczeń 2014 Zmarł Bohdan Poręba, reżyser Hubala"...http://film.onet.pl/wiadomosci/bohdan-poreba-nie-zyje/f3f1t[*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 27 Styczeń 2014 Share Napisano 27 Styczeń 2014 Jakby nie patrzył,,wypromował,, świętokrzyskie. [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Kwiecień 2015 Share Napisano 9 Kwiecień 2015 00:15 na TVP Historia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 10 Kwiecień 2015 Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Film jest dobry ale szkoda, że pomija ważny szczegół jakim był fakt, że oddział Hubala dość łatwo został namierzony i rozbity przez Niemców w wyniku zdrady. Moim zdaniem należałoby nakręcić od nowa film o Hubalu ale z drugiej strony jeśli miałoby być robione to w taki sposób jak np. Tajemnica Westerplatte" to może lepiej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Kwiecień 2015 Share Napisano 10 Kwiecień 2015 Lepiej już nie kręcić po raz drugi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.