muslim Napisano 29 Maj 2007 Autor Napisano 29 Maj 2007 ktoś coś słyszał ktoś coś wiem?ponoć jedni byli szybsi od drugich
huk 100 Napisano 29 Maj 2007 Napisano 29 Maj 2007 ale piszesz o Niemcach czy Ruskich -bo to różnie bywało-pozdro
muslim Napisano 30 Maj 2007 Autor Napisano 30 Maj 2007 no wiencej nie wiemwiem tylko ze ekipa warszwiaków zapuściła sie pod Sandomierz celem wydobycia pantery - wrócili sie po sprzęt i jak wrócili to nie mieli po co wracać :D:Ddomyslam sie tylko ze to wszystko nielegalne było, i pewnie dlatego nikt kto coś wie nie napisze nicpostaram sie dowiedzieć więcej, ale raczej trudno będzie
michal7589 Napisano 30 Maj 2007 Napisano 30 Maj 2007 Jeżeli to prawda no nieźli szpece z nich jechać na akcje bez sprzętu!Jeżeli ktoś zna domniemaną lokalizacje to mozna by sprawdzić i popytać w okolicy.
akagi Napisano 30 Maj 2007 Napisano 30 Maj 2007 Informacja sprawdzona. I błędna czyli plotka. Nic takiego nie miało miejsca.
MaciekC Napisano 30 Maj 2007 Napisano 30 Maj 2007 aż się przejadę w znajome bagienko jak tylko będę w Sandomierzu :) zobaczymy co autochtony mówią
balans Napisano 30 Maj 2007 Napisano 30 Maj 2007 W tym naszym, dość dziwnym kraju, nic mnie już nie zaskoczy.Bo albo to kolejna legenda, jakich już było wiele [ok. 20 lat po tym jak zainteresowanie kotami" bardzo wzrosło, chyba niewiele się ich jeszcze ostało], albo ktoś ma teraz spory kłopot, bo co tu zrobić z taką górą ojro, albo $?balans
muslim Napisano 30 Maj 2007 Autor Napisano 30 Maj 2007 Akagi skąd ta pewność?Wiesz kto był na miejscu?
muslim Napisano 30 Maj 2007 Autor Napisano 30 Maj 2007 wcale nie musi jeśli już to morze...a i tak sie dowiem i tak...śfiatek nasz nie jest asz tak wielki jak sie niektórym wydaje
asia Napisano 31 Maj 2007 Napisano 31 Maj 2007 Tak. Pantera była na chodzie. Odpalono silnik i pojechała do Berlina.
akagi Napisano 31 Maj 2007 Napisano 31 Maj 2007 Dokładnie tak jak napisała Asia - szukać w Berlinie :))))A poważnie , to co mam napisać? Były wielkie nadzieje, a skończyło się jak z Vickersem, czyli wielkie nic. O przepraszam, wyszedł przestrzelony niemiecki hełm. i to wszystko. pozdrawiamJaH
muslim Napisano 31 Maj 2007 Autor Napisano 31 Maj 2007 No i tak bywa nie ma sie czego wstydzić ;)Ciekawe tylko czy ekipa Było, nie minęło" wspomnie coś o wyprawie do Starowiśla ;]
balans Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 Przeczytałem jeszcze raz cały wątek i taka konkluzja mi się nasunęła. Są dwa ryndy" - jak mawiał pewien satyryk: można oficjalnie, legalnie, w świetle reflektorów [vide Stug z Grzegorzewa, czy Hetzer/Latebra] i można też na zasadzie wszystko tajne, łamane przez poufne, wiedza tajemna tylko dla wybranych, bo - no właśnie bo co? Wróg nie śpi??? Jakaś kolejna [modna obecnie] spiskowa teoria dziejów? Czy co???Pozdrawiambalans
Cronos Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 Masz racje, to wygląda tak jakby forum było miejscem prywatnych rozmów grupy wybrańców, a reszta poprostu nie jest godna aby o tym wiedzieć. To jest forum poszukiwaczy i kazdego interesuja takie rzeczy, a nie forum Przyjaciółki....:/ Nie zebym sie wtrącał w prywatne sprawy bo jak to ma być tajemnica to sie spotkajcie albo pogadajcie na gadu.Pozdrawiam
balans Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 A później jeszcze ci wszyscy wtajemniczeni są święcie oburzeni, że ktoś kogoś ośmiela się posądzać [słusznie lub niesłusznie], oto że zbił fortunę na eksporcie kotów". Ale tego typu tajemnice z kontrolowanymi przeciekami" mają to do siebie, że kreują w środowisku nie tylko guru", ale też tworzą mity, a jak wiadomo nie od dziś - w każdej bajce jest coś prawdy...balans
pomsee Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 I w czym problem? Jedni przeprowadzają swoje akcje w świetle reflektorów i przy świadkach, inni wolą robić to kameralnie. Kwestia gustu byle by wszystko było zgodne z prawem a sprzęt pozostał w kraju. Reszta to szczegóły.
asia Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 Ludzie czy was po..........ało! Wierzycie, że jakiś gościu odpalił silnik i panterom pojechał do Berlina. Pewnie jeszcze światła się paliły...............To był żart.
pomsee Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 Asia - brak umiejętności rozumienia czytanego tekstu? A kto twierdzi, ze coś znaleziono, wyluzuj się nie tylko ty masz poczucie humoru".
herbstnebel Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 Asia niestety chyba nie wyczuwa ironii.Tak, z tymi legendami to są ciekawe rzeczy ;]niedaleko mojego miejsca zamieszkania jest taki obiekt ze ścianą a la kryzą, nie wiem jak to nazwać i dwoma kolistymi dużymi zbiornikami" wkopanymi w ziemie obok. Wszyscy na to unkier, bunkier", cała okolica, a dzieciarnia to już na pewno myśleli, że to bunkier, dzieciaki tam właziły i śmieciły , a... przeszedłem się tam ostatnio z kumplem już jako osobnik w wieku dorosłym, patrzymy a tam ściany za cienkie, otworów strzelniczych jakoś nie ma, a obok rozlane szambo i szambiarka z pompą to wciąga... tak się rodzą mity :) od razu mi się to piękne forum przypomniało :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.