Catadero Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 A co to za zwierz,bo nie bardzo da sie rozpoznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Nie widzisz tego białego ogonka?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Jest takie zwierzę iały ogonek"? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 ogonek i noga jakiejś sarny? lmao... co to ma być ?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 to dobrze huku że go wzięli, ktoś mógłby go 'przypadkiem' potrącić, a potem handlować mięsem, a słyszałem, że drogawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Acer - nie z wykrywką, za zimno :) spacerek fotograficzny. Podobno łosie w okolicy się tez trafiają.pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 spiderwoman... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cecholek Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 Mały owadzik ,a ile radochy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cecholek Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 Bestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cecholek Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 Sorki za wcześniejsze ,ale nie załadowało mi fotek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cecholek Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 I oto napotkana bestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cecholek Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 Na terenie opuszczonej jednostki wojskowej spotkałem takiego strażnika ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 piękność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 jaaaka śliczna - nie uciekła Ci?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Fajny myszak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 śliczny puszek, na szlaku ale internetowym :)))http://www.mentalfloss.com/wp-content/uploads/2007/04/cheezburger_410.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
front 45 Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 hehe, wypasowa ta wiewióra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Ja taką wychowałem ptaszynke :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 i ostatnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Śliczna wiewióreczka Andrzeju.Ja mogę się tylko pochwalić dwoma psami, z czego jeden wilczur, suka, uwielbia włazić na łóżko, rozwalić się na całego, a ja mam do wyboru krzesło albo podłogę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 znajomi mojego staruszka mieli wiewiora w domu- masakra mieszkania totalna. Firanki meble zyrandole...A takie sympatyczne stworzonko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 7 Luty 2008 Share Napisano 7 Luty 2008 Co do wiewiórek i prześladujących ich ptaków, to ja toczę istną wojnę w ogrodzie, zaskakująca ilość srok, gawronów, kawek wręcz wypiera inne ptaki, normalnie jak z filmu Hitchkoka . Z roku na rok czarnej plagi przybywa .Podobno nawet w parkach stanowi to spory problem , i była w nie pamiętam dokładnie kiedy ale akcja podmieniania jajek srok na sztuczne. Sam przed srokami uratowałem małego zajączka nieopodal domu ( mieszkam blisko lasu ) a wiewiórek uratowanych przed licznymi atakami czarnej plagi nawet nie liczę.Pozdrawiamtomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.