yossarian Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Panie i Panowie, trzeba ta datę zapamiętać bo przejdzie do historii. Polska i Ukraina organizatorami ME 2012. Wielka szansa ale i wyzwanie. Mam nadzieje że nie będzie to pierwszy występ Polskiej reprezentacji na Mistrzostwach Europy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macsurf Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Chyba bylem jednym z tych niewielu ktorzy nie byli zaskoczeni wygraniem organizacji przez Polske i Ukraine, to sie jakos czulo przez skore biorac wszystkie za i przeciw :) Usmieszek oczywiscie byl jak karta z napisem Poland & Ukraine sie pojawila :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Ta, tylko teraz co dalej - ileś stadionów do zrobienia, infrastruktury ogólnie pojętej, masy jakie przyjadą muszą coś zjeść, gdzieś spać, itd., a wszystko w proszku - Trzeba porządnie zakasać rękawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macsurf Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Wlasnie dlatego ze nie mamy to nam przyznali :) Co z tego ze nas stac na budowy stadionow jak ich sie nie buduje teraz nie ma wyboru i beda wybudowane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thorn Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Polska gościnnoś panowie damy radę.No i mamy extra kibiców.Tylko mała prośba do PZPN aby dla naszych sąsiadów zza Odry przyznano taką samą iloś biletów jaką Oni przyznali Nam na ostatnie MŚ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 No właśnie nasza gościnność - oby nie jak na meczach Arki z Wisłą Kraków.... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Powiedźcie tylko jedno z kąt kasę na to wezmą !! Domom dziecka zabierają bo niema policjantom nie dają strażakom nie dają lekarzom nie dają –mnie też nie dają hehehe na kulturę nie ma - na chorych nie ma -na sport nie ma to z kąt wezmą ???? Unia nam da ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoony Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 dobrze powiedziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Dzisiaj słuchałem pewnego radia dla wykształciuchów i zasłyszałem Panią minister G, która z euforią stwierdziła, że znaleźli MILIARD złotych na to - chyba pod kanapą...albo u emerytów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Czyli CUD jak zamiana wody w wino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Tylko ze hanysow olali- zero meczow na slasku- dziekujemy , zapamietamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 To było specjalnie - kara za Chorzów :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Wstyd mi za tych co decyduja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 ale wygladalo to tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 A tak wyglądać będzie :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 szukales szukales :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Panowie, have no fear - oni się nie wyrobią muahahahahhahahahhahahaahhaahhaahhaahha (ok, powaga..lol, lmao, rotfl!) z budową :D stadionów. Przecież jak wkroczą ekipy na Stadion X-lecia to będą zamieszki w Warszawie jak z Arabami pod Paryżem!! Czyli zmierzam do tego, że stadion zapasowy" będzie stadionem głównym" najpewniej i hanysy będą mieli blisko xDAle i tak ktoś zasłużył na banie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Zestaw tych dwóch zdjęć jest poprostu powalający.Uśmiałem się do łez.Kolego Acer i Woytas jesteście nielicznymi osobami na tym forum które mają poczucie humoru i potrafią się tak dobrze bawić.I TAK TRZYMAĆ !!! Serdecznie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrSmith Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 W pierwszej chwili pomyslałem że ME 2012", to jakiś nieznany prototyp MESERSMITHA 2012, którego ktoś właśnie odkrył .... :)) (i tylko dlatego wszedłem w ten wątek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Ciekaw jestem co będzie jak oni już ten miliard podzielą między partie ,kolesi,i różnych kacyków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Co będzie ? Spójrz na ostatnią fotkę acera.:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 nie ma co narzekać , że nie damy radę bo musimy dać i myślę że politycy też się sprężą bo jeżeli zwalą tą sprawę to już nikt nigdy na nich nie zagłosuje ;) a prywatnie ciesze się , że LECHIA będzie mieć nowy piękny stadion i teraz musi awansować do Orange" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Rosja w ogóle nie powinna grać w Europie przecież to Azjaci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Rosja jak rosja- kawalek lezy w Europie... Izrael to jest Europa :)Ale nie wyobrazam sobie narazie spotkania podczas mistrzostw izrael-syria....Czy jaca wszystko co pisze to o odkryciach skarbach i innych takich? Na glupoty mamy dzial Towarzyski- tutaj wolno lac wode jak stwierdzil kiedys Bociek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Jeżeli dojdzie do meczu Izrael-Syria to zrobię wszystko aby to obejrzeć.Przypuszczam że wykrywacze metali które będą przy furtkach wejściowych będą wyć naokrągło...Pod koniec lat 60 doszło do tzw.wojny futbolowej,gdzie przegrany mecz był przyczyną" wybuchu wojny między Hondurasem i Salwadorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.