żeton Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 traper6 jak ty jeździsz i oświetlasz auta z przeciwka drogowymi i jest ok" to nie chciałbym cie spotkać w trasie;)....a pijaczkowi sie należało;)
traper6 Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Sorry,pomerdało mi się.Jechałem na światłach mijania.
acer Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Kolega Pik dostał niespodziewanych kłopotów z organami ścigania i wymiarem sprawiedliwości
traper6 Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Wiem,czytałem,kojarzę.Ale co to ma wspólnego ze mną ?
a.m.m.s Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Najlepszy (jak sprawdziłem kilka razy) jest przepis na krzykaczy właścicieli poletka. Jadę do takiego flaszka" dla seniora i kawa dla żony, można kopać do woli, a i senior samochodu popilnuje u siebie w obejściu. Później i powie że sąsiad też ma coś w polu albo w piwnicy czy stychu i tak się ciągnie. Pozdro.
acer Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Nie ma reguły z własnością prywatną - jedni pozwolą a inni z będą bronić z kosą do upadłego i nie zgodzą się
traper6 Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Wiem,czytałem, kojarzę. Ale co to ma wspólnego ze mną ?
pokemon Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Oby nic. Pik też był twardziel i niczego się nie bał. Pozdro dla niego :-)
traper6 Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Ale ja przecież nie jestem żadnym twardzielem i za takiego się nie uważam.184 wzrostu 90 wagi i to wszystko.A to co pisałem to wspomnienia sprzed kilku,kilkunastu lat,odruch chwili i to wszystko.
woytas Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Czyli BMI wynosi 26,6 co wskazuja na nadwage...Musisz popracowac nad soba chlopie :))))
acer Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 Nadwaga - co chcesz święta byłykiedyś (kilka ładnych lat temu) dwa miesiące ostrej pracy ostrą zimą przy wyrębie lasu i pomiarze drewna - do tego codzienne dojazdy rowerem na miejsce pracy jakieś 12 km - schudłem 15 kilo :P nawet w woju tak w dope nie dawało momentami....rano o 6 wstawać żeby dojechać, -18 stopni, przerzutki w rowerze zamarzały... jak dojechałem na zrąb, wąsy i brwi zamarznięte i oszronione, twarz jak z twardej gumy....najpierw do ogniska łyk kawy i do roboty...cztery pary skarpet do gumofilców....uszanka, bechatka wojskowa, kalesony i ciepłe spodnie...Jak człowiek wracał na 16,17 to nawet się jeść nie chciało, oglądać tv, kompa....napić się coś mocniejszego i spać...ehh powspominałem czasów
woytas Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 to wygladales jasz szurkowski w gumiakach :)
herbstnebel Napisano 17 Kwiecień 2007 Napisano 17 Kwiecień 2007 Fajne macie przygody :) szkoda, że jeszcze nie mam wykrywki :(A co się stało z tym Pikiem? Czy też z Pikiem78 może. To ten co bronią handlował na allegro i mu wjazd na hacjendę zrobiono? I co z nim? świat przez # ? :(
acer Napisano 17 Kwiecień 2007 Napisano 17 Kwiecień 2007 Powiem jak Marek Jurek - wstrzymajmy się od wypowiedzi w tej kwestii, zostawmy te rzeczy - było nie było prywatne czyjeś.
herbstnebel Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 O kurde, to aż tak źle??heh, pozdro600 dla niego..
traper6 Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 Chyba nie jest z nim tak źle bo wczoraj logował się na Głownym,a z tego co wiem to ardzo źli ludzie" nie oddali mu jeszcze kompa.
pokemon Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 Pisał gdzieś,że... j23 nadal nadaje...z kawiarenki internetowej :-)
Firmanty Napisano 24 Luty 2016 Napisano 24 Luty 2016 Jeżeli chcecie być bezpieczni na wykopkach nauczcie się tego.http://www.youtube.com/watch?v=2daIN9N1FxEhttp://www.youtube.com/watch?v=q0XIgiEuuN4http://www.youtube.com/watch?v=NYBicj3olygOczywiście stosujcie to tylko w ostateczności, najpierw dyplomacja.
jarzabek Napisano 24 Luty 2016 Napisano 24 Luty 2016 Firmanty jest królem, carem i cesarzem wklejania linków :)
JanW Napisano 25 Luty 2016 Napisano 25 Luty 2016 Dawno, dawno temu niedziela, słonecznie kopaliśmy w rowie przy szosie. Najpierw śmieci, ale zaczeło coś wychodzić. Hełm, skrzynki, maszyna do pisania, części wozów konnych, resztki koni podkowy itp. Dołki coraz głębsze, szersze i coraz więcej sygnałów. Kierowcy pojazdów zwalniają, rowerzyści się gapią. Tylko czekć przyjazdu MO" Kolega wyciął kilka krzewów wkopał przy krawędzi jezdni i dalej kopaliśmy w spokoju. Takiego trafienia już nigdy nie miałem. To co złe" zabrali saperzy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.