żeton Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 traper6 jak ty jeździsz i oświetlasz auta z przeciwka drogowymi i jest ok" to nie chciałbym cie spotkać w trasie;)....a pijaczkowi sie należało;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Sorry,pomerdało mi się.Jechałem na światłach mijania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Kolega Pik dostał niespodziewanych kłopotów z organami ścigania i wymiarem sprawiedliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Wiem,czytałem,kojarzę.Ale co to ma wspólnego ze mną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Najlepszy (jak sprawdziłem kilka razy) jest przepis na krzykaczy właścicieli poletka. Jadę do takiego flaszka" dla seniora i kawa dla żony, można kopać do woli, a i senior samochodu popilnuje u siebie w obejściu. Później i powie że sąsiad też ma coś w polu albo w piwnicy czy stychu i tak się ciągnie. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Nie ma reguły z własnością prywatną - jedni pozwolą a inni z będą bronić z kosą do upadłego i nie zgodzą się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 he he heeeniespodziewanych? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Wiem,czytałem, kojarzę. Ale co to ma wspólnego ze mną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Oby nic. Pik też był twardziel i niczego się nie bał. Pozdro dla niego :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Ale ja przecież nie jestem żadnym twardzielem i za takiego się nie uważam.184 wzrostu 90 wagi i to wszystko.A to co pisałem to wspomnienia sprzed kilku,kilkunastu lat,odruch chwili i to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 To dobrze. Tak trzymaj :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Czyli BMI wynosi 26,6 co wskazuja na nadwage...Musisz popracowac nad soba chlopie :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 Nadwaga - co chcesz święta byłykiedyś (kilka ładnych lat temu) dwa miesiące ostrej pracy ostrą zimą przy wyrębie lasu i pomiarze drewna - do tego codzienne dojazdy rowerem na miejsce pracy jakieś 12 km - schudłem 15 kilo :P nawet w woju tak w dope nie dawało momentami....rano o 6 wstawać żeby dojechać, -18 stopni, przerzutki w rowerze zamarzały... jak dojechałem na zrąb, wąsy i brwi zamarznięte i oszronione, twarz jak z twardej gumy....najpierw do ogniska łyk kawy i do roboty...cztery pary skarpet do gumofilców....uszanka, bechatka wojskowa, kalesony i ciepłe spodnie...Jak człowiek wracał na 16,17 to nawet się jeść nie chciało, oglądać tv, kompa....napić się coś mocniejszego i spać...ehh powspominałem czasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Kwiecień 2007 Share Napisano 13 Kwiecień 2007 to wygladales jasz szurkowski w gumiakach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 Fajne macie przygody :) szkoda, że jeszcze nie mam wykrywki :(A co się stało z tym Pikiem? Czy też z Pikiem78 może. To ten co bronią handlował na allegro i mu wjazd na hacjendę zrobiono? I co z nim? świat przez # ? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 17 Kwiecień 2007 Share Napisano 17 Kwiecień 2007 Powiem jak Marek Jurek - wstrzymajmy się od wypowiedzi w tej kwestii, zostawmy te rzeczy - było nie było prywatne czyjeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 O kurde, to aż tak źle??heh, pozdro600 dla niego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 18 Kwiecień 2007 Share Napisano 18 Kwiecień 2007 Chyba nie jest z nim tak źle bo wczoraj logował się na Głownym,a z tego co wiem to ardzo źli ludzie" nie oddali mu jeszcze kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Pisał gdzieś,że... j23 nadal nadaje...z kawiarenki internetowej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yankees Napisano 19 Kwiecień 2007 Share Napisano 19 Kwiecień 2007 Czy chodzi tu o pana z Lubuskiego ? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firmanty Napisano 24 Luty 2016 Share Napisano 24 Luty 2016 Jeżeli chcecie być bezpieczni na wykopkach nauczcie się tego.http://www.youtube.com/watch?v=2daIN9N1FxEhttp://www.youtube.com/watch?v=q0XIgiEuuN4http://www.youtube.com/watch?v=NYBicj3olygOczywiście stosujcie to tylko w ostateczności, najpierw dyplomacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Luty 2016 Share Napisano 24 Luty 2016 Skończysz w końcu spamować na potęgę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 24 Luty 2016 Share Napisano 24 Luty 2016 Firmanty jest królem, carem i cesarzem wklejania linków :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanW Napisano 25 Luty 2016 Share Napisano 25 Luty 2016 Dawno, dawno temu niedziela, słonecznie kopaliśmy w rowie przy szosie. Najpierw śmieci, ale zaczeło coś wychodzić. Hełm, skrzynki, maszyna do pisania, części wozów konnych, resztki koni podkowy itp. Dołki coraz głębsze, szersze i coraz więcej sygnałów. Kierowcy pojazdów zwalniają, rowerzyści się gapią. Tylko czekć przyjazdu MO" Kolega wyciął kilka krzewów wkopał przy krawędzi jezdni i dalej kopaliśmy w spokoju. Takiego trafienia już nigdy nie miałem. To co złe" zabrali saperzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.