Skocz do zawartości

Motocykl Bmw wraz z niespodzianką :(

VASILI

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ten wątek kojarzy mi się z serialem Moda na sukces"...a teraz odcinek 1599...:) a może w jakimś jubileuszowym odcinku wystąpi sam darczyńca" tego tasiemca Vasili..:) kto wie,kto wie :) w każdym razie ja czekam....
  • Odpowiedzi 319
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Okaże się że szkop który tą beemę zakopał to wój ciotki dziadka jej odkrywcy. Wszyscy padną sobie w objęcia i będą sobie wszystko wybaczali.
Napisano
Przejrzałem cały temat na świeżo, bo sam jestem tu całkiem świeży i tak sobie myślę, że opcje są przynajmniej dwie, jeśli chodzi o kolegę VASILIEGO:

1) wykopał rzeczony motor, który jak się okazało miał jeszcze włączony silnik i wyjechał na zachód
albo
2) trafił na jeszcze żywych ss-manów, którzy załadowawszy hardego poszukiwacza do wózka, wywieźli go do za Odrę
Napisano
Fakt ,tępimy ,wyśmiewamy się i nabijamy z takich jak On ale bez nich nam źle i smutno na tym forum .Każde miejsce musi mieć przecież swój klimat i folklor .VASYLI wróć !!!!!! .Pozdro...
Napisano
Często przeglądam stare wątki na ,,naszych odkryciach''Zdaje się ,że to chyba to:
http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=457684#457684
Ogólnie wątek calkiem przyjemny. Można się i pośmiać i podyskutować:):) Vasili czekamy na odpowiedź. Moze nas jeszcze zadziwi i wrzuci zdjęcia bmw :P
Napisano
Vasili w tym watko napisał ostatni post niemal rok temu. A wy tak piszecie i piszecie....
Nie komentuję. Nie lepiej iść pokopać ??
  • 2 weeks later...
Napisano
Historia pewnie wyssana z palca, bo co zrobił by ormalny" zdrowy biały człowiek? Ja bym umarł gdybym nie zaczął kopać zaraz po otrzymaniu takich rewelacji. Do łopaty VASILI, lub napisz że to ściema i po sprawie.
Napisano
jak chcecie sobie znów troche popisać, to tu jest następna okazja.Wątek świerzy, nie używany jeszcze, wię jest pole do popisu.
http://www.odkrywca.pl/samolot-zatopiony-w-jeziorze,626177.html#626177
Powodzenia.
  • 2 weeks later...
Napisano
jaaa ludzie :/ niedobze xD czemu wy tak go komentujecie ??to tylko jakis dzieciak ..moze cos jest pod ta ziemia no h*j wie. ale po co odrtazu jaja se z chlopa robic ??
Napisano
Panowie to świetny temat! Kocham Vasiliego! Chcę więcej informacji o tym mitycznym moturze! To trochę jak z tym złotym koniem co w Konopielce" miał leżeć pod kamieniem.
Ktoś rzuca BMW z esesmanami" a reszta wafluje się przy tym tak zawzięcie że wykręcili już ponad 21 tysięcy odwiedzin w tym temacie. Można to chyba nazwać mentalnym samogwałtem poszukiwaczy.
Vasili nie przestawaj opowiadać o tym BMW, zaraz osiągnę mentalny orgazm!!!!!"
Napisano
wiecie sami że wiedza i zabobony na wsiach typu o jest poniemieckie" zdziałały wiele złego lecz w tym przypadku mogło to zadziałac na korzyść owej bemki. A ty kolego działaj bo może byc za późno. wiem bo przerabiałem na własnym przykładzie, gdzie pewien rolnik mieszkaniec nadbużńskiej krainy opchnoł zwłoki R-75 złoniarzom co prawda bez silnika i strasznie skorodowane ale... działo się to 3lata temu a syn własciciela na podgrzanie mi apetytu pokazał fotkę jak ze swoim ojcem wiozą kilka worków(chyba z ziemniakami) na zestawie R-75+wózek. zdjęcie było prawdopodobnie z lat 1975-1979. ma osłodę tej historyjki dodam że wyrwałem od niego OSĘ
Napisano
Widzé ze 'Vasili dlugo jeszcze bédzie placil za swojá bujná mlodzienczá wyobraznie.Zdarzy pewnie biedaczyna dojrzec,doczeka sie dzieci,wnukow,zemrze ze starosci a jego grób zarosnie na dobre stuletnimi débami zanim ktos zakonczy ten wátek...:)
Napisano
Proponuję założenie Społecznego Komitetu Podtrzymywania BMW Wraz z Niespodzianką Przy Życiu czyli SKPBWNPŻ, który będzie najzupełniej społecznie podtrzymywał temat Vasiliego.
Pozdrawiam
Napisano
A ja proponuję dać sobie spokój, chłopak został słusznie zbesztany na forum publicznym za swoją bezmyślność i starczy, łapcie za sprzęty (bez skojarzeń) i do kopania i wertowania map i wspomnień. Śmieszne to było przez pierwsze kilka miesięcy.
Napisano
dlaczego slusznie ??? i dlaczego za jego bezmyslnosc ??? co on takiego narobil ? bo ja w sumie nie czaje o co lotto :| jak ktos chce pogadac na temat tego smiesznego kolesia o ksywie bohatera filmowego tzn WROG U BRAM" to piszcie na gg 666 50 40 ja tam tyle wiem ze cos szpanowal o dobrym miejscu do kopania cos tam bredzil o niemcach i motorze .... pozdro wszyscy ziomkowie !
Napisano
No dobra panowie koniec żartów :) Tak czy siak motor nie ruszony nic nie poszlo do przodu w kierunku wyciagniecia. wlasciciel za granica..
Napisano
wlasciciel za granica"? Co, nie przyjechał do rodziny na Wielkanoc? A może przyjedzie na Boże Narodzenie?
Pozdro!
PS. Niezły Vasili Jajcew z niego...
Napisano
Łapcie za sprzęty" (bez skojarzeń). Dziękuję za światłą wskazówkę. Może jeszcze ktoś mi podpowie ktorym końcem mam trzymać szpadel? Ja już swój BMW znalazłem i mam pełne prawo się nabijać. Ale nabijac nie z biednego Vasiliego a raczej z jak wspomniałem wyżej zbiorowego mentalnego samogwałtu nad Motocyklem BMW wraz z niespodzianką"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie