ArekBMW Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Ten wątek kojarzy mi się z serialem Moda na sukces"...a teraz odcinek 1599...:) a może w jakimś jubileuszowym odcinku wystąpi sam darczyńca" tego tasiemca Vasili..:) kto wie,kto wie :) w każdym razie ja czekam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Okaże się że szkop który tą beemę zakopał to wój ciotki dziadka jej odkrywcy. Wszyscy padną sobie w objęcia i będą sobie wszystko wybaczali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noah Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Przejrzałem cały temat na świeżo, bo sam jestem tu całkiem świeży i tak sobie myślę, że opcje są przynajmniej dwie, jeśli chodzi o kolegę VASILIEGO:1) wykopał rzeczony motor, który jak się okazało miał jeszcze włączony silnik i wyjechał na zachódalbo2) trafił na jeszcze żywych ss-manów, którzy załadowawszy hardego poszukiwacza do wózka, wywieźli go do za Odrę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jóźwa Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 to faktycznie ciekawe ze ten watek jeszcze zyje :)swoja droga bylo by calkiem ciekawie gdyby Vasili zechcialby ise wypowiedziec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Fakt ,tępimy ,wyśmiewamy się i nabijamy z takich jak On ale bez nich nam źle i smutno na tym forum .Każde miejsce musi mieć przecież swój klimat i folklor .VASYLI wróć !!!!!! .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Często przeglądam stare wątki na ,,naszych odkryciach''Zdaje się ,że to chyba to:http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=457684#457684Ogólnie wątek calkiem przyjemny. Można się i pośmiać i podyskutować:):) Vasili czekamy na odpowiedź. Moze nas jeszcze zadziwi i wrzuci zdjęcia bmw :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Vasili w tym watko napisał ostatni post niemal rok temu. A wy tak piszecie i piszecie....Nie komentuję. Nie lepiej iść pokopać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek74 Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Historia pewnie wyssana z palca, bo co zrobił by ormalny" zdrowy biały człowiek? Ja bym umarł gdybym nie zaczął kopać zaraz po otrzymaniu takich rewelacji. Do łopaty VASILI, lub napisz że to ściema i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 Vasili chyba zaczął kopać i go przysypało bo coś milczy... ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 jak chcecie sobie znów troche popisać, to tu jest następna okazja.Wątek świerzy, nie używany jeszcze, wię jest pole do popisu.http://www.odkrywca.pl/samolot-zatopiony-w-jeziorze,626177.html#626177Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnemyofGod Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Wczoraj dostałem na maila zdjęcie od Vasila. Myślę, że jakikolwiek komentarz jest zbędny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 To nie jego - swiatlo nie swieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Chyba motur był z urwiłapkami, bo się Niemcowi proteza upierniczyła i zwisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilwkpg Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 jaaa ludzie :/ niedobze xD czemu wy tak go komentujecie ??to tylko jakis dzieciak ..moze cos jest pod ta ziemia no h*j wie. ale po co odrtazu jaja se z chlopa robic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Panowie to świetny temat! Kocham Vasiliego! Chcę więcej informacji o tym mitycznym moturze! To trochę jak z tym złotym koniem co w Konopielce" miał leżeć pod kamieniem. Ktoś rzuca BMW z esesmanami" a reszta wafluje się przy tym tak zawzięcie że wykręcili już ponad 21 tysięcy odwiedzin w tym temacie. Można to chyba nazwać mentalnym samogwałtem poszukiwaczy. Vasili nie przestawaj opowiadać o tym BMW, zaraz osiągnę mentalny orgazm!!!!!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 oh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Ten temat nie umrze śmiercią naturalną.Podgrzewajcie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusy750 Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 wiecie sami że wiedza i zabobony na wsiach typu o jest poniemieckie" zdziałały wiele złego lecz w tym przypadku mogło to zadziałac na korzyść owej bemki. A ty kolego działaj bo może byc za późno. wiem bo przerabiałem na własnym przykładzie, gdzie pewien rolnik mieszkaniec nadbużńskiej krainy opchnoł zwłoki R-75 złoniarzom co prawda bez silnika i strasznie skorodowane ale... działo się to 3lata temu a syn własciciela na podgrzanie mi apetytu pokazał fotkę jak ze swoim ojcem wiozą kilka worków(chyba z ziemniakami) na zestawie R-75+wózek. zdjęcie było prawdopodobnie z lat 1975-1979. ma osłodę tej historyjki dodam że wyrwałem od niego OSĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 23 Kwiecień 2008 Share Napisano 23 Kwiecień 2008 Widzé ze 'Vasili dlugo jeszcze bédzie placil za swojá bujná mlodzienczá wyobraznie.Zdarzy pewnie biedaczyna dojrzec,doczeka sie dzieci,wnukow,zemrze ze starosci a jego grób zarosnie na dobre stuletnimi débami zanim ktos zakonczy ten wátek...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 25 Kwiecień 2008 Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Proponuję założenie Społecznego Komitetu Podtrzymywania BMW Wraz z Niespodzianką Przy Życiu czyli SKPBWNPŻ, który będzie najzupełniej społecznie podtrzymywał temat Vasiliego.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 A ja proponuję dać sobie spokój, chłopak został słusznie zbesztany na forum publicznym za swoją bezmyślność i starczy, łapcie za sprzęty (bez skojarzeń) i do kopania i wertowania map i wspomnień. Śmieszne to było przez pierwsze kilka miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilwkpg Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 dlaczego slusznie ??? i dlaczego za jego bezmyslnosc ??? co on takiego narobil ? bo ja w sumie nie czaje o co lotto :| jak ktos chce pogadac na temat tego smiesznego kolesia o ksywie bohatera filmowego tzn WROG U BRAM" to piszcie na gg 666 50 40 ja tam tyle wiem ze cos szpanowal o dobrym miejscu do kopania cos tam bredzil o niemcach i motorze .... pozdro wszyscy ziomkowie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 2 Maj 2008 Autor Share Napisano 2 Maj 2008 No dobra panowie koniec żartów :) Tak czy siak motor nie ruszony nic nie poszlo do przodu w kierunku wyciagniecia. wlasciciel za granica.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 wlasciciel za granica"? Co, nie przyjechał do rodziny na Wielkanoc? A może przyjedzie na Boże Narodzenie?Pozdro!PS. Niezły Vasili Jajcew z niego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 3 Maj 2008 Share Napisano 3 Maj 2008 Łapcie za sprzęty" (bez skojarzeń). Dziękuję za światłą wskazówkę. Może jeszcze ktoś mi podpowie ktorym końcem mam trzymać szpadel? Ja już swój BMW znalazłem i mam pełne prawo się nabijać. Ale nabijac nie z biednego Vasiliego a raczej z jak wspomniałem wyżej zbiorowego mentalnego samogwałtu nad Motocyklem BMW wraz z niespodzianką" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.