Skocz do zawartości

Schrony SGO Narew

victor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 486
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Do kompletu brakuje mi fotek schronu z ulicy Krzywe Koło z prywatnej posesji człowieka o strasznym charakterze i inicjałach A.Z.

Jak ktoś ma niech wkelja

Fota powyżej ujęcie w kierunku wschodnio - południowym oczywiście to tak z rozpędu.

Jeszcze dwie ruiny na starej Łomży (fotek u mnie brak, po jednej współcześnie zero śladu, na niej dojazd w głąb posesji :(()

Kto ma inne w miarę dobre skany schronów z niemieckiego denkschrift-u" niech wkleja, nie ma jak dobry materiał poglądowy

Leszek, też mi to wygląda na drugi schron - więc to chyba ten z kopuła obserwacyjna z drugiej linii, w głebi ten zachowany bojowy, a na lewo, za granica fotografii, powinien być Nowogród?

A co z zagadka Małpy? Może ktoś potwierdzić?
Ma ktoś narysy schronów z Wizny? Bo ja bym obstawiał że to ten w Strękowej Górze, poniżej schronu dowodzenia.
vR

Jak najbardziej schemat może być schron z drogi na Miastkowo, fakt wygląda uderzająco mocno podobnie.

Tu apel do kolegi fx" mającego jak widać takie zdolności graficzne czy mógłbyś zrobić jakiś poglądowy rysunek tych dwóch obiektów dla ogólnego dobra,

pozdrawiam.

i na koniec fotka lotnicza fortow w Piątnicy,

Mam kilka fotek z Wólki Piasecznej i fortów w Piątnicy,/są ze stronyschrony.website"/i nie wiem czy autor mnie nie o...li więc narazie nie zamieszczam a zainteresowani znajdą:):):)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie