Skocz do zawartości

symulator czołgu?

XANTOS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 weeks later...
Napisano
ja pamietam, stare dobre czasu...
a panzer elite II to nie symulator tylko zwykla kiepska zrecznosciowka nie polecam, od dluzszego czasu nie mam zadnego symulatora czolgu. kiedys bylo cos takiego jak across the rhein, ale nie mialem okazji zagrac.
Napisano
grałem kiedyś w gierkę Tiger Hunt" ,czyli takie poginanie shermanem niestety tylko zręcznościówka ale nawet grywalna. Gdyby ktoś mógł polecić jakiś dobry symulator będę bardzo wdzięczny (nie musi być koniecznie 7tp ;-) )
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
Napisano
kloki a grałeś w Panzer elite? tam grafa odstrasza a mimo to gra jest suuuuuuper!
A jak jeszcze sie wlaczy balistyke to miodzio miodzio :)
Pozdrawiam aslv
Napisano
Mam Panzer Elite II Fields of Glory i powiem tak -jesi chce ktos dobrego symulatora czołgów to nie polecam ale gdy ktos chce zobaczyc widowiskowa gre zrecznosciowa to polecam
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Napisano
OFP - gra genialna ;] gram w nią od premiery, mnóstwo modów daje możliwość gry od czasów I w.ś do misji w Iraku itd., super gra !

Panzer Elite- też dobry symulator tez kiedyś grywałem, mnóstwo modów czyli gra się prędko nie znudzi, II części gry nie polecam
  • 3 weeks later...
  • 6 months later...
Napisano
Jeśli chodzi o symulator do bólu wręcz - polecam T-72 Bałkany w ogniu. Całkowicie po polsku, chyba nawet był swego czasu w Cd Action. W tej grze jest osobny klawisz do rozruchu silnika...
  • 2 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie