Fester Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 YARD- to się nie godzi. Bądźmy kulturalni. Nie wolno tak napadać na kolegę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 Ta z aukcji jest chyba zaparkowana bo jej autor pisze, że zna miejsce postoju. Tylko benzyna, odpalić silnik i pojechała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek60 Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 to ta sama pantera, i nie robię sobie reklamy, po prostu za dużo kasy trzeba wyłożyć aby ją wyciągnąć a tym bardziej zatrzymać dla siebie, więc postanowiłem tą informację sprzedać komuś kto ma bardzo dużo kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 To znaczy komu ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 Wszędzie tylko kasa i kasa prawie jak z psem sąsiada sam nie zje a komuś też nie da, myślę że takimi wieściami powinniśmy się dzielić a nie zarabiać na sobie, bo ja wiem gdzie jest czołg !!! nie no sorii jak dla mnie dobro ogółu stacza się na margines. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 żałosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek60 Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 no jasne - oddac za darmo a ktoś na tym kokosy zbije.oddam do muzeum i ani podziękowania i nawet nikt pocałuj w dupe nie powie. wiem bo jedną żecz już oddałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 Kol. bolek60. Nie wszyscy na tym zbijają kokosy, nie którzy powiedzą Ci: dziękuję", a jednocześnie nie powiedzą: pocałuj mnie tu a tu".Jeśli chcesz, to można to COŚ wydobyć dla muzeum (legalnie), Ty usłyszysz: DZIĘKUJĘ", a jako znalazca (bo jak rozumiem znalazłeś to COŚ), jeszcze powinieneś dostać odpowiednie wynagrodzenie.Jak się namyślisz proszę o kontakt: wars98@wp.plPozdrawiamwars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 Nie ukrywam że z przyjemnością bym zobaczył to cudo na zlocie czy w muzeum byle w POLSCE !!! i nie jeden prawdziwy odkrywca powie dziękuję za możliwość zobaczenia tego cuda a tym bardziej za to że jest w kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 Oddać za darmo"To rozumiem że fakt samego namiaru czegoś jest już równoznaczny z prawnym tytułem pełnej własności znaleziska i możliwości pełnego dysponowania ? InteresująceWidać Bolkowi nie idzie o dziękuję", możliwość zachowania zabytku i ciekawego fanta w Polsce, możliwość publicznego eksponowania dla wielu.Przede wszystkim szybka kasa i śmierć frajerom.Smutne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 Bolek - jest człowiek, jest kasa. Może nawet zostanie u ciebie na podwórku.zainteresowany? Jeśli tak to się odezwij - sony@onet.plpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek60 Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 powiem krótko, jakby udało by mi sie go zatrzymać to zapraszam wszystkich do siebie na popijawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 25 Listopad 2007 Share Napisano 25 Listopad 2007 A jak chcesz to cacko z Belgii przytargać, samo przyjedzie ; ) piszesz że będziesz ją wyciągał ,a ja widzę że ona już stoi i do tego dobrze się trzyma!? Nie wiem czy specjalnie robisz ludziom wodę z mózgu.Ta Pantera stoi sobie gdzieś" za granicą jako pomnik a ty ją sprzedajesz.Czego to ludzie dla kasy nie wymyślą. Idąc twoim tokiem myślenia mogę sprzedać na przykład tego Tygrysa? Może są już chętni, lokalizacje tanio puszczę! Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 A to ci nie dobrzy z allegro wcieło aukcję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek60 Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 te cacko stoi w polsce ( a dokładnie w województwie Podlaskim)- własnie znalazłem na niego kupca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 To znaczy, co???? Na którego!!!! Pokaz ten obszar, który mam być wciągnięta twoja „pantarka” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aybs Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 szukam pojazdow wojennych rafal.80@vp.pl wydobytych ,zatopionych na chodzie i nie.Prosze o kontakt na email.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 to tak jak reszta użytkowników na tym forum - tez czekamy na kontakt :)))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 8 Luty 2008 Share Napisano 8 Luty 2008 troszkę nie na temat ale kolega efez może sie ze mną skontaktuje w sprawie http://odkrywca.pl/lodz-bunkier-ul-okolna,302084.html#302084chciałbym porównać obiektyhttp://www.odkrywca.pl/ciekawy-obiekt-na-opolszczyznie,589146.html#589146a nie ma meila na który można by napisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 9 Luty 2008 Share Napisano 9 Luty 2008 Pisz cibona@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.