Skocz do zawartości

SENSACJA CZOłG 3

vojtaz2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
to ta sama pantera, i nie robię sobie reklamy, po prostu za dużo kasy trzeba wyłożyć aby ją wyciągnąć a tym bardziej zatrzymać dla siebie, więc postanowiłem tą informację sprzedać komuś kto ma bardzo dużo kasy
Napisano
Wszędzie tylko kasa i kasa prawie jak z psem sąsiada sam nie zje a komuś też nie da, myślę że takimi wieściami powinniśmy się dzielić a nie zarabiać na sobie, bo ja wiem gdzie jest czołg !!! nie no sorii jak dla mnie dobro ogółu stacza się na margines.
Napisano
no jasne - oddac za darmo a ktoś na tym kokosy zbije.
oddam do muzeum i ani podziękowania i nawet nikt pocałuj w dupe nie powie. wiem bo jedną żecz już oddałem.
Napisano
Kol. bolek60. Nie wszyscy na tym zbijają kokosy, nie którzy powiedzą Ci: dziękuję", a jednocześnie nie powiedzą: pocałuj mnie tu a tu".
Jeśli chcesz, to można to COŚ wydobyć dla muzeum (legalnie), Ty usłyszysz: DZIĘKUJĘ", a jako znalazca (bo jak rozumiem znalazłeś to COŚ), jeszcze powinieneś dostać odpowiednie wynagrodzenie.
Jak się namyślisz proszę o kontakt: wars98@wp.pl

Pozdrawiam
wars98
Napisano
Nie ukrywam że z przyjemnością bym zobaczył to cudo na zlocie czy w muzeum byle w POLSCE !!! i nie jeden prawdziwy odkrywca powie dziękuję za możliwość zobaczenia tego cuda a tym bardziej za to że jest w kraju.
Napisano
Oddać za darmo"

To rozumiem że fakt samego namiaru czegoś jest już równoznaczny z prawnym tytułem pełnej własności znaleziska i możliwości pełnego dysponowania ?

Interesujące

Widać Bolkowi nie idzie o dziękuję", możliwość zachowania zabytku i ciekawego fanta w Polsce, możliwość publicznego eksponowania dla wielu.

Przede wszystkim szybka kasa i śmierć frajerom.

Smutne.
Napisano
Bolek - jest człowiek, jest kasa. Może nawet zostanie u ciebie na podwórku.
zainteresowany?
Jeśli tak to się odezwij - sony@onet.pl

pozdrawiam
Napisano

A jak chcesz to cacko z Belgii przytargać, samo przyjedzie ; ) piszesz że będziesz ją wyciągał ,a ja widzę że ona już stoi i do tego dobrze się trzyma!? Nie wiem czy specjalnie robisz ludziom wodę z mózgu.Ta Pantera stoi sobie gdzieś" za granicą jako pomnik a ty ją sprzedajesz.Czego to ludzie dla kasy nie wymyślą. Idąc twoim tokiem myślenia mogę sprzedać na przykład tego Tygrysa? Może są już chętni, lokalizacje tanio puszczę! Michał

• 1 month later...
Napisano
szukam pojazdow wojennych rafal.80@vp.pl wydobytych ,zatopionych na chodzie i nie.
Prosze o kontakt na email.
pozdrawiam
  • 4 weeks later...
Napisano
troszkę nie na temat ale kolega efez może sie ze mną skontaktuje w sprawie http://odkrywca.pl/lodz-bunkier-ul-okolna,302084.html#302084
chciałbym porównać obiekty
http://www.odkrywca.pl/ciekawy-obiekt-na-opolszczyznie,589146.html#589146
a nie ma meila na który można by napisać

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie