vojtaz2 Posted September 14, 2006 Author Share Posted September 14, 2006 Wiem gdzie jest czołg, sprawny na chodzie. Kto jest chetny na kupno?? sprzedam te miejsce, Jest na śląsku Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtaz2 Posted September 14, 2006 Author Share Posted September 14, 2006 Mam manie na temat czołgów, odnalazłem miejsce gdzie stoi:) oto fotki, t74 jak się nie mylę Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtaz2 Posted September 14, 2006 Author Share Posted September 14, 2006 wg. informacji zdobytych , jest na chodzie, no i nie jest tani do zodbycia, ale fant na maxa. Prawda?? puki co dalej poszukuję czołgi, i idzie mi całkiem nie źle, będe cały czas informował o czołgach,Posiadam też filmik kamerą cyfrową ze spotkania z tym czołgiem, Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocian Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 A reflektujesz na kolejną żółtą kartkę za ogłoszenie na forum bo jest to jawne ogłoszenie?Bardzo chętnie się wymienie, dam Ci bana za info o miejscu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
huk 100 Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 T-74 ???????????a był taki !!!!!!!!!!-pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtaz2 Posted September 14, 2006 Author Share Posted September 14, 2006 Bocian, to tylko małe info o czołgu, myśle że wars98 go zdobedzie, jak myslisz, A i nie zdradze miejsca pobytu tej maszyny publicznie.A Huk, nie wiem jakie sa modele ruskich czołgów, może się pomyliłem, wiesz dziś nie mam sił na myslenie,zrobiłem dziś prawie 1000km bez snu. Uf chłopy, ziomy, dobrze że mam ze sobą zawsze cyfre-aparat i kamere Link to comment Share on other sites More sharing options...
acer Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Zwykły T-55. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtaz2 Posted September 14, 2006 Author Share Posted September 14, 2006 No Acer, dzięki za pomoc, ale powiedz, fajna maszynka, warta uwagi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acer Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 To w zasadzie prawie współczesny sprzęt, przez prawie 40 lat zasadniczy sprzęt pancerny Wojska Polskiego, oprócz czołgów T-72 i PT-91.Była jeszcze pewna wersja modernizowana - T-55 AM merida".Jako obiekt , pojazd techniki militarnej pewnie, że wart zainteresowania chociażby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Acer skoncz juz sie podlizywac :PFajny sprzecior- gdyby stal u mnie na placu a gdyby jezdzil mniam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
senectus Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Na którym śląsku? Bo jeśli na dolnym to stawiam na Brzeg albo Oławę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YARD Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Witam , u nas takich jak mrówków" no może nie na chodzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YARD Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Nawet załadowane ostrą " amunicją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mahon Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Panowie, wejdźcie sobie na stronę internetową Agencji Mienia Wokskowego - bardzo ciekawa strona, możecie sobie kupić czołg, samolot a nawet kuter rakietowy - oczywiście pod pewnymi warunkami i pozbawione cech bojowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mahon Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Przepraszam, oczywiście Agencja Mienia Wojskowego a nie wokskowego,a tu adres: www.amw.com.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtaz2 Posted September 15, 2006 Author Share Posted September 15, 2006 No No i już posiadam więcej informacji. Supcio fotki YARD:) A I MAHON DZIęKI ZA ADRES WWW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AK77 Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 A juz myslałem że vijtaz2 kolejnego tygrysa wykopał. No, sensacja na miare dziennik Fakt lub innego brukowca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
messer7 Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Tak przyglądam się od dłuższego czasu poczynaniom kolegi vojtaz2 i nie wiem czy on nie zdaje sobie sprawy ze swojego zachowania czy też celowo sieje niezdrową propagande żeby zwrócic na siebie uwage. Najpierw twierdzi że jakimś oczku jest czołg i twardo obstaje przy tym mimo że masa osób z całym przekonaniem tłumaczy że tam niczego nie ma a teraz podaje sensacje o kolejnym znalezisku". Moge powiedzieć tak dla wyjaśnienia że to jego ostatnie rafienie" od dłuższego czasu znajduje się na złomowisku nieco na zachód od miasta świętej wieży" i wcale nie jest do wyrwania (chyba że ostatnio coś się zmieniło)a widać je jak na dłoni z okien pociągu relacji Opole-Częstochowa. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bankakruka Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 chłopaki jak chcecie to morze kupcie sobje armate 76 mm stoji w skupje złomu w Chorzowie przy ulicy KalinyPozdrawjam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtaz2 Posted September 16, 2006 Author Share Posted September 16, 2006 w żabim oczku jest czołg, to 100% pewne, zbadałem dobrze historie tego miejsca i walk, a mój kumpel stał na włazie, wierzyce, i jest to niemiecki czołg, jest to pewne! i wcałe mnie nie obchodzi czyjaś opinia o tym miejscu. A ten czołg z tego tematu jest w HERBACH, koło Lublinca Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 hmktos chyba zaczyna trollowac- jedna osoba o 2 nickach- robi podone bledy. Jeckyll i Mr. Hyde? Link to comment Share on other sites More sharing options...
senectus Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 A masz moze zdjecie jak stal na tej wiezyczce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ładziak111 Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 nie ma się co za bardzo podniecać tym sprzętem to zwykły złom z czasów komuny .w wojsku jest tego cała masa można kupić oczywiście ze zdeaktywowaną lufą Link to comment Share on other sites More sharing options...
ładziak111 Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 szczerze mówiąc otworzyłem ten wątek z nadzieją że w końcu zobaczę jakiś konkretny sprzęt z czasów 2 wś a tu 55-tka z czasów mojego pobytu w CSWL poznań Link to comment Share on other sites More sharing options...
vojtaz2 Posted September 17, 2006 Author Share Posted September 17, 2006 Kolega stał,ale zeby fotke zrobić trzeba dobrze oświetlić dno, bo widocznośc jest na 1 metr, a po za tym trzeba specjalny aparat. A ta 55, może i z naszych czasów, liczy się że to jest czołg:) czyli rzadki fant dla kolekcjonerow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.