Skocz do zawartości

Zamość,Tomaszów Lubelski co w trawie piszczy??

gibki9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 363
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Czekajcie na wiosnęPod Barchaczowem wyszło sporo fantów 2-dni temu na zad.Nie będę Wam pisał,co ,nie chcę gólki" i po co milicjanci maj.........................a.Pzdr.

pz

zarobic
Napisano
Heheheh....gólki.Mysle ze po kilkunastu latach przygody z wykrywka nic nie jest mi w stanie ruszycgólki".Co do Barchaczowa,to kilka razy tam bylem,ale bez wiekszych rezultatow.To raczej teren kolegow z Zamoscia.
pzdr Egon
ps.poczekamy na wiosne,oj poczekamy-)
Napisano
Jeśli odznaka 4 pułku,orzełek,odznaka sprawności,bagnet i jeszcze kilka innych ??? z jednego dołka Cię nie rusza,to czekajmy na wiosnę.Pzdr.
  • 3 weeks later...
Napisano
Witam. Na dniach będę posiadaczem wykrywki. Zamierzam troszkę się wprawić a potem zacząć juz poważniej coś szukać. Chętnie połaczyłbym siły z kimś z terenu Tomaszowa - podając bliżej, chodzi o teren gminy Majdan Górny. Chcę odwiedzić miejsce w którym podczas kampani wrześniowej zginął mój dziadek. Wraz z grupą innych żołnierzy walczyli do końca. Zginął 23 września i mniej więcej znam lokalizację tego miejsca. Dla mnie jest ono szczególne i liczę, że coś pamiątkowego mógłbym przywieźć do domu.
  • 2 weeks later...
Napisano
Cześć Egon !
Pokręcę, się kolo Tomaszowa w piątek lub sobotę,jeżeli pogoda i żona pozwolą;) Może jakaś integracja ? Jak szabelka ? Już wisi ?

pozdr.
grec (Grzesiek Cz)
Napisano
witam grec
kupe lat!!!integracja jak najbardziej.jutro sie wybieramy,w sobote pewnie tez.
szabla jeszcze nie wyczyszczona-brak czasu
pozdrawiam
Napisano
Hej !

Nie mam na Ciebie namiaru. Mail Twój się nie pokazuje.
daj znac, kom. 0506 123 287
Właśnie za 10 min wyjeżdżam z Krakówka.

pozdr

grec
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam,wiosna przyszła,u mnie chwilowo g...........,co u Was.?Jutro wybieram sie na Senderki,tydzień temu wyciągli piórnik" kompletny-podobno.PZDR>>KOMP SIE NAPEWNO ZESRAŁ WALI Z DUŻEJ LITERY>PZDR>
Napisano
witam kolego dzieci3.
cos tam luskamy,ale wiekszosc rzeczy z wiadomych przyczyn nie nadaje sie do publikacji.ogolnie nie zawesolo.zaraz jade pogrzebac.
pozdrawiam
Napisano
Wróciłem-załamałem się, różnie widziałem zasyfione" lasy
ale to co zobaczyłem pod Suchowolą to woła o pacyfikację tej wioski i zrównanie z poziomem morza.Chciałbym zobaczyć niespokojny sen sołtysa z tej europejskiej wsi.Załuję że nie wziołem aparatu,ale nic straconego.Pzdr.
Napisano
kolego miej zesz boga w sercu-zamojszczyzna juz jedna pacyfikacje przezyla,oszczedz nam nastepnej.
a tak powaznie to nie tylko lasy w okolicy suchowoli sa zasmiecone...SYF
Napisano
dzieci3! w którym lesie byłeś? Byłem w lesie pomiędzy Czarnąwodą a kol.Feliksówką, śmieci też, czasem polskie nb, polskie grosze przedwojenne ( w 44 koncentracja AK przed marszem na Zamość). Do którego lasu wycofało się polskie wojsko 23/24 09.1939 po natarciu na Suchowolę.
A lasy pod Jacnią?( Las Polikupka -koniowodzi tamtędy uciekali).sms na 513745535. poz
Napisano
Witam goniłem od Potoczka w kierunku najpierw na Jacnię póżniej odbiłem na cmentarz,znów obaliłem ze 30km.W Feliksówce byłem bodajże w listopadzie trafiłem wtedy konserwę- pustą.Egon nie chcę czyjejś krzywdy ale ,ale jeszcze nie mogę dojść do siebie po wrażeniach dzisiejszego dnia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie