Skocz do zawartości

Zamość,Tomaszów Lubelski co w trawie piszczy??

gibki9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 363
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Tak wiem że kwestia szcześcia. Ja znam osobę która ma szczęscia za trzech: mój młodszy brat... Ten to jez magik... Pojechalismy na pól godziny do lasu w sumie blisko domu on mi pokazuje scieżke i mówi że tu bedziemy szukac. Ja patrze a tam z dwóch stron jakies dwa stare wiadra w dołkach po wybieraniu piasku przeszlismy 2 metry od tych dołow i wyszło 10 carskich oficerskich guzików w jednym miejscu. A to tylko jeden przykład. Na wrzesien tez ma niesamowitego nosa... Czym szukasz egon?? A można by się bylo do was wprosic na wspólny wypad??
Napisano
No tak szczescie...czasem tez je mam
Pewnie ze mozemy zorganizowac wspolny wypad,ale to dopiero w marcu.
O becnie nie ma mne w polsce,wiec jesli mamasz ochote to bedziemy w kontakcie.
Szukamy glownie po wrzesniu.
Czym szukam-mam minelaba quatrro,i fishera f75.
pozdrawiam egon
Napisano
O! przepraszam Egon. Ja pazerny! ja tylko jedną kopnołem (na razie) w przeciwieństwie do ciebie i kto tu pazerny?bez obrazy.teraz moja kolej.Dzisiaj nie ma już zimy.pozdro w norwey.
Napisano
kolego Robecie dziekuje za pozdrowienia do norwegii
hmma czy Ty juz nie powinienes jechac do niemcow i pieniazki zarabiac?
wszak rodzina na utrzymaniu!
pozdrawiam z norwegii-egon
Napisano
to mi kolega gula ruszyl
tym bardziej ze siedze udu...ny w norwegii,i tyko pomazyc moge o kopaniu.
mi w tamtym roku wyszedl ladny francuz,no ale to nie ludwik..
gratuluje
Napisano
Hmm to swiadzczy tylko o tym ze wszystkiego nigdy i tak nikt nie wykopie;) Wniosek... może warto jeszcze raz obejśc stare schodzone miejscówki. A jakim sprzętem kolega go wyciągnął??
Napisano
Egon nie mi gratuluj.Ale chcąc coś jeszcze kopnąć trzeba chodzić bliżej asfaltu.Kumpel od yzyka"tak chodzi i ma wyniki.Mi tys koparka opadła,stan muzealny.Pzdr.
Napisano
ja nie mam zachamowan i wale na beszczela,tzn przy ulicach.
kilkanascie lat temu w Łuszczaczu zaraz za domem znalazlem ludwika,niestety bez pochwy
rowniez kilkanascie lat temu kolo lesniczowki Figarnia przy samym asfalcie kopnalem bagnet lebla w pochwie i podstawe do mozdzierza 81 polska.
no ale z to siwka to mnie troche zaskoczyles
pozdr
Napisano
Blitzkrieg tak tak zmien nastawienie co do kopania przy drodze
http://www.odkrywca-online.com/poprostu-motor,479864.html#479864
czasem i takie fanty wychodza
heheheh
podr
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie