janushew Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 Gratuluję 6866! super! nareszcie zobaczyłem to o czym słyszałem,opona wrześniowa, też byłem blisko.Celownik- rzadka sprawa. pozdr j
Blitzkrieg Napisano 25 Styczeń 2008 Napisano 25 Styczeń 2008 Tak wiem że kwestia szcześcia. Ja znam osobę która ma szczęscia za trzech: mój młodszy brat... Ten to jez magik... Pojechalismy na pól godziny do lasu w sumie blisko domu on mi pokazuje scieżke i mówi że tu bedziemy szukac. Ja patrze a tam z dwóch stron jakies dwa stare wiadra w dołkach po wybieraniu piasku przeszlismy 2 metry od tych dołow i wyszło 10 carskich oficerskich guzików w jednym miejscu. A to tylko jeden przykład. Na wrzesien tez ma niesamowitego nosa... Czym szukasz egon?? A można by się bylo do was wprosic na wspólny wypad??
egon10 Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 No tak szczescie...czasem tez je mamPewnie ze mozemy zorganizowac wspolny wypad,ale to dopiero w marcu.O becnie nie ma mne w polsce,wiec jesli mamasz ochote to bedziemy w kontakcie.Szukamy glownie po wrzesniu.Czym szukam-mam minelaba quatrro,i fishera f75.pozdrawiam egon
Blitzkrieg Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 Hmm ok. Ja mam minelaba x-terra 50 i poczciwego hs-3:) W sumie ja tez nie predzej jak w marcu bo tez mnie nie ma. W krakowie siedze.
egon10 Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 wiec w polowie marca mozemy ustawic sie na wspolne wykopki.Jest nas pare osob w tomaszowie ktore zajmuja sie tym spotrem.
Stóg Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 A w Tomaszowie zima po raz drugi,i moja szabla nie wykopana.
egon10 Napisano 27 Styczeń 2008 Napisano 27 Styczeń 2008 Ja tam sie ciesze z zimy w tomaszowiePo co Ci wiecej szabelek juz jedana znalazles,nie badz pazerny
Stóg Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 O! przepraszam Egon. Ja pazerny! ja tylko jedną kopnołem (na razie) w przeciwieństwie do ciebie i kto tu pazerny?bez obrazy.teraz moja kolej.Dzisiaj nie ma już zimy.pozdro w norwey.
egon10 Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 kolego Robecie dziekuje za pozdrowienia do norwegiihmma czy Ty juz nie powinienes jechac do niemcow i pieniazki zarabiac?wszak rodzina na utrzymaniu!pozdrawiam z norwegii-egon
dzieci3 Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 Witam,muszę kogoś zmartwić w Siwej Dolinie" wyszedł niedawno ludwik".Pzdr.
egon10 Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 to mi kolega gula ruszyltym bardziej ze siedze udu...ny w norwegii,i tyko pomazyc moge o kopaniu.mi w tamtym roku wyszedl ladny francuz,no ale to nie ludwik..gratuluje
Blitzkrieg Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 Hmm to swiadzczy tylko o tym ze wszystkiego nigdy i tak nikt nie wykopie;) Wniosek... może warto jeszcze raz obejśc stare schodzone miejscówki. A jakim sprzętem kolega go wyciągnął??
dzieci3 Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 Egon nie mi gratuluj.Ale chcąc coś jeszcze kopnąć trzeba chodzić bliżej asfaltu.Kumpel od yzyka"tak chodzi i ma wyniki.Mi tys koparka opadła,stan muzealny.Pzdr.
egon10 Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 ja nie mam zachamowan i wale na beszczela,tzn przy ulicach.kilkanascie lat temu w Łuszczaczu zaraz za domem znalazlem ludwika,niestety bez pochwyrowniez kilkanascie lat temu kolo lesniczowki Figarnia przy samym asfalcie kopnalem bagnet lebla w pochwie i podstawe do mozdzierza 81 polska.no ale z to siwka to mnie troche zaskoczylespozdr
Blitzkrieg Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 Hmm nie znam sprzetu... Ja nie kopie koło asfaltu. Za dużo smieci ale chyba zmienie nastawienie;) dzieci3 skad jesteś?
egon10 Napisano 3 Luty 2008 Napisano 3 Luty 2008 Blitzkrieg tak tak zmien nastawienie co do kopania przy drodzehttp://www.odkrywca-online.com/poprostu-motor,479864.html#479864czasem i takie fanty wychodzahehehehpodr
Blitzkrieg Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 Całkiem fajna MZ-ta... minelab pewnie Overload pokazał;) mój przynajmniej by zgłupiał.
dzieci3 Napisano 16 Luty 2008 Napisano 16 Luty 2008 Koledzy z Roztocza,nie kopnęliście nic.Taka cisza....?Pzdr.
luzik400 Napisano 16 Luty 2008 Napisano 16 Luty 2008 Nic z kopania bo straszny mróz i śnieg po pachy.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.