Klaus BOLS Napisano 31 Maj 2007 Autor Share Napisano 31 Maj 2007 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teutonic Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Jedno słowo do tego zdjęcia pasuje - DRAMAT !!!P.S. Koledzy, generalnie pokazujemy tu stronę niemiecką (czyżby aż tak było źle, czy po prostu tak rzuca się w oczy), a co z innymi (sovieci, amerykanie, PSZ, WP itp itd)? Tacy idealni :-))) ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Powyższy obrazek doskonale obrazuje po za tym stare wojskowe porzekadło - Po co są uszy? - żeby czapka nie spadała na oczy!" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5 SFG-SOG Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Teutonic a kto powiedział że idealni! Najwyraźniej nikt im nie ma nic do zarzucenia, w przeciwieństwie do Niemców... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter_k Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 Jest i sowiet :)http://images21.fotosik.pl/225/434c8246a99133b5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dexter_k Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 http://images21.fotosik.pl/227/317d45b42d5a025e.jpgkolejny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 31 Maj 2007 Share Napisano 31 Maj 2007 PSZ sie ciezko czepic bo sorty są gotowe i nikt nic nie przerabia, w amrykanskich tez albo ludzie kupuja orginaly, albo repro i tyle - natomiast niemczyzna fascynuje chwilowo roznych leszczy i stąd ten temat rośnie - bo wiele sie przerabia na jakies gówna i myslą ludzie ze Boga za pięty złapali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Witam .Zachęcam do poszukania i obejrzenia fotek żołnierzy ROA w służbie niemieckiej , co nosili - chodzi o kurtki . 2 armia LWP też nie była lepsza - dobrze że większość miała przynajmniej rogatywki. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Jak zobaczyłem ostatnie zdjęcie ... dramat to i tak delikatnie powiedziane. Jeśli chodzi o WP to po prostu taka dyskusja przewaliła się już dwa lata temu, zresztą blędy są wytykane przy każdej imprezie - zeszłoroczne awantury na forum warto sprawdzić - dlatego jest tu coraz mniej błędów i coraz mniej dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Ale proszę - rok 2006 - mundur garnizonowy , rogatywkę widać z daleka, w boju :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 A jak wróc dziś do domu - znajdę MOJE występy, czyli cięzki los grubaska w rekonstrukcji historycznej. Oj będzie się z czego pośmiać. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 oj akagi akagi....i ty to mówisz. a wiesz dlaczego w panzer II jest właz prostokany a nie okrągły:DDDDD??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Bo ci sie dupa nie mieściła , grubasie jeden :))))))A popatrz, ja w pancerce przez wszyskie włazy przechodzę :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 namydlony :DDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 Bondage - lekki odchył polegający na opinaniu partnera pasami skórzanymi lub sznurkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 2 Czerwiec 2007 Share Napisano 2 Czerwiec 2007 i fotka do bondażu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 gdyby kotoś pytał ... to ten lekko" odchylony w bondażu to Jazlowiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 To jeszcze raz nasz odchyleniec :)))))Bzura 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 miałem przentować siebie, hehehe, ale njpierw natrafiłem na to... Kto zgadnie co to za impreza, co to za GRH i kiedy to miało miejsce?Obecni na zdjęciu siedzieć cicho. nagroda - na tegorocznej Bzurze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 no a teraz już zapowiadana ... gruba d.... w rekonstrukcji historycznej. ZZwracam uwagę na osobnika z wyciągnieta ręką stojącego tyłem. Mundur Hero, jeszcze ujdzie , oporządzenie by Paweł Sajewski także jak najbardziej. Ale beret współczesny, gdzie mu tam do oryginału, a buty to LWP ....I gdzie się toto na rekonstrukcje wybiera....ehhhhhhhhhhhhhhhfot. Strzelcy Kaniowscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Ale to jeszcze nic Popatrzcie tutaj. O ile osobnik w stroju kawalerii ogólnie jest do przyjęcia, to tych dwóch pancernych wystepuje w strojach co najmniej dziwnych .........Ale cóż , takie były początkiI RH Bzura 2002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 No niestety nie mam innego zdjęcia z ostatniej defilady 11 listopada. Zwracam uwagę na te łajze w nieopiętym płaszczu. cóż, należałoby delikwenta wywalić z rekonstukcji. dobrze, że zawsze mi robią zdjęcia yłem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schrek2 Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Jacku ja wiem gdzie i jak to grupa ale nie powiem....... ;DSchrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 A tu proszę , kolejny występ, heheheheheh...Jak się nie ma co sie lubi ....WróćJak się nie jest takim jak powinno to trzeba schudnąć, bo inaczej to tak jak widać...Jedyne z tego prawidłowe to oporządzenie, kombinezon sowiecki, bo tylko taki na mnie chodzi :)))))))))))))))ale mina dziarska :))))))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 Schrek, niech cie ręka boska broni, bo moja sie nie zawacha jak piśniesz :)))))))))))))))))pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.