Skocz do zawartości

rekonstrukcyjne dziwadła

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 612
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Jedno słowo do tego zdjęcia pasuje - DRAMAT !!!
P.S. Koledzy, generalnie pokazujemy tu stronę niemiecką (czyżby aż tak było źle, czy po prostu tak rzuca się w oczy), a co z innymi (sovieci, amerykanie, PSZ, WP itp itd)? Tacy idealni :-))) ???

PSZ sie ciezko czepic bo sorty są gotowe i nikt nic nie przerabia, w amrykanskich tez albo ludzie kupuja orginaly, albo repro i tyle - natomiast niemczyzna fascynuje chwilowo roznych leszczy i stąd ten temat rośnie - bo wiele sie przerabia na jakies gówna i myslą ludzie ze Boga za pięty złapali...

Jak zobaczyłem ostatnie zdjęcie ... dramat to i tak delikatnie powiedziane.

Jeśli chodzi o WP to po prostu taka dyskusja przewaliła się już dwa lata temu, zresztą blędy są wytykane przy każdej imprezie - zeszłoroczne awantury na forum warto sprawdzić - dlatego jest tu coraz mniej błędów i coraz mniej dyskusji.

no a teraz już zapowiadana ... gruba d.... w rekonstrukcji historycznej.
ZZwracam uwagę na osobnika z wyciągnieta ręką stojącego tyłem. Mundur Hero, jeszcze ujdzie , oporządzenie by Paweł Sajewski także jak najbardziej.
Ale beret współczesny, gdzie mu tam do oryginału, a buty to LWP ....
I gdzie się toto na rekonstrukcje wybiera....

ehhhhhhhhhhhhhhh

fot. Strzelcy Kaniowscy

Ale to jeszcze nic
Popatrzcie tutaj.
O ile osobnik w stroju kawalerii ogólnie jest do przyjęcia, to tych dwóch pancernych wystepuje w strojach co najmniej dziwnych .........
Ale cóż , takie były początki

I RH Bzura 2002

No niestety nie mam innego zdjęcia z ostatniej defilady 11 listopada. Zwracam uwagę na te łajze w nieopiętym płaszczu. cóż, należałoby delikwenta wywalić z rekonstukcji.
dobrze, że zawsze mi robią zdjęcia yłem"

A tu proszę , kolejny występ, heheheheheh...
Jak się nie ma co sie lubi ....
Wróć
Jak się nie jest takim jak powinno to trzeba schudnąć, bo inaczej to tak jak widać...
Jedyne z tego prawidłowe to oporządzenie, kombinezon sowiecki, bo tylko taki na mnie chodzi :)))))))))))))))
ale mina dziarska :)))))))))))))))))))))))))))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie