huk 100 Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 czy chodzi ci o Fiodora ? he-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Trzyma pod napięciem, czekam na ciąg dalszy tej opowieści.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 6 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2006 Moje ręce zaczęły szybciej pracować. Z dołu powoli wyłaniał się jakiś kształt. - Przecież tu jest jedna, tylko większa - powiedziałem do gospodarza.- Nie może być! Dwie zakopałem - odpowiedział. Ostrożnie zacząłem ją wyciągać z wykopanego dołu. Jakież było moje zdziwienie ... - a jednak racja, są dwie. Po prostu papa, która na nich leżała, weszła w jakąś dziwną reakcję z rdzą i je skleiła. Nie mogłem ich rozerwać. Do akcji wkroczył starszy pan. Złapał jedną ze skrzynek, a ja drugą i jakoś powoli je rozłączyliśmy. Efekt naszej bitwy i pracy wygląda tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 6 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2006 Sory za jakość zdjęć, ale bitwa się przedłużyła i zastał nas już wieczór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Dawaj dalej umieram z ciekawości:)))???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Co było w środku bo zaraz padnę:))???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Grhhhhhh !!1Siostro tlenu !!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 6 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2006 Serce podchodziło mi do gardła. Jezu, co tam może być!?" - pomyślałem.Z werwą i z duszą na ramieniu zabrałem się do ich otwierania. Ale... nie było to takie łatwe! Za ciorta zardzewiałe zamknięcia nie chciały ustąpić. No nie, czyżby to ostatni bastion obrony!- Daj pan tę starą siekierę, która leży w wiaderku - zawolałem. Nie ma rady. Trzeba pruć!.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 o jezuuuudwie cegly znalezli.....A w skrzynie pewnie mikroszkop zakopany bedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pr00f Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Troche to jak brazylijski tasiemiec :P .Obawiam sie, ze o zawartosci skrzynek mozemy sie dowiedziec dopiero w temacie Odwiedziny starszego pana czesc trzecia":)Oczywiscie zartuje i z niecierpliwoscia czekam na puente ;)pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunship! Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Szczepciu. Spisz to wszystko, dla ozdoby dodaj trochę szkiców komiksowych i normalnie zbijesz fortunę na sprzedaży tej powieści :)Czekam na kolejne części... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 Hilfe!!! Szczepciu co bylo w skrzynkach!?????!!!:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 EH polska ,,MODA NA SUKCES'' :D :D niedługo posty szczepcia będą wyglaać taKpost 1:Serce podchodziło mi do gardła. (na drugi dzień)Jezu, co tam może być!?" - pomyślałemitd;Dozywiscie szcepciu zartujemy! bez urazy proszę :Dczekamy na opis zawartosci :D:Dpzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IRONRAT Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 Matysiakowie"Szczepciu. Co będzie w następnym odcinku?Ironrat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 A jednak to nie ostatni bastion obrony - w następnym odcinku będzie kontrofensywa!!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 Myślę, że w środku były szczury mutanty.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek999991 Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 W skrzyniach będą przedwojenne kartofle pana Mieczysława.Buhaha ale się uśmiałem.Szczepciu czekam na 3257 odcinek Mody na sukces"!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 wątek sie i bez szczepcia kręci :D Zyje własnym zyciem :DNawet sie juz kilku kolegów pokusiło o własny the end :Dzobaczymy o ile miną sie te zakończenia rodem ze STAR WARS z prawda:Dpzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 Szczepciu ty nas tu pozabijasz ta opowiescia...Polowa forum padla na serce!A w skrzynkach byla wielka niespodzianka czyli nic!! A skrzynki to czasem nie od tasmy niemieckiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 7 Lipiec 2006 Share Napisano 7 Lipiec 2006 A w skrzynkach bedzie welka niespodzianka...Wyskocza smerfy i muminki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 7 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2006 Złapałem siekierę. Jedno, drugie, trzecie uderzenie i puściły. Twierdza zdobyta, ale niestety, smak zwycięstwa jakiś taki gorzki. Nie tego oczekiwałem, ale może następnym razem trafi się moja upragniona....- Tak zardzewiały? - zapytał, zaglądając do skrzynki pan Miecio.- Niestety, 60 lat w ziemi to spory szmat czasu.- Tasiemki i te części biorę, a resztę do stawu, niech zmieni środowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 7 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2006 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 7 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 7 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2006 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 7 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2006 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.