rekuc Napisano 21 Wrzesień 2006 Napisano 21 Wrzesień 2006 Jasne ! Dwa razy nie ta literka ,ale nerw mi drga !
kamilo Napisano 21 Wrzesień 2006 Autor Napisano 21 Wrzesień 2006 koledzy rekonstruktorzy z bzury jak mogę niewymienić waszej inscenizacji skoro to po jej obyciusię rezygnuje grupa po grupie jak mam to nazwać ........może nazwać to tak po inscenizacji przeprawy przez rzeke (wiadomo jaką ) no nie przesadzajmy fakty dzieja sie po w/w inscenizacji której nazwy nie wymienie żeby niebyło kolejnych zgrzytów grupom niemieckim takim jak AA7 i Zelazny orzeł jestem wdzieczny za przyjazdy do nas i za to że byli na naszych 4 reko zapraszamy też was na serokomlę i prosze nie obrązcie sie na mnie ..wiem że są wypadki losowe i niektórzy z was nie przyjadą rozumiem to i szanyje szczególnie szanuje krzysia który powiadomił mnie wiele wcześniej o tym że nie moga przyjechać. koledzy z AA7 wiem że wszyscy nie możecie ale zapraszma serdecznie i czekamy jak zawsze z chlebem i solą zresztą ci co byli u nas w lubelskim wiedzą jak witają członkowie 8ppleg
kamilo Napisano 21 Wrzesień 2006 Autor Napisano 21 Wrzesień 2006 adaż tylo proszę bez nazwisk bo to wyjaśnimy sobie jak sie zbaczymy i porozmawiamy a załatwie to z wójtem bo on wie kto dzwonił ??!!!??
rekuc Napisano 21 Wrzesień 2006 Napisano 21 Wrzesień 2006 Kamilo !Oczywiście że tak , ale polecam na jutro aspirynę + kawa i dużo wody mineralnej bez CO 2 , oraz 12 godzinną ciszę !
rekuc Napisano 21 Wrzesień 2006 Napisano 21 Wrzesień 2006 a motto jest takie :Błądząc w mrocznym lesieSłyszęTych,co odeszliOdeszli przed wiekami...Teraz wracają z Królestwa Cieni
kamilo Napisano 21 Wrzesień 2006 Autor Napisano 21 Wrzesień 2006 melduje panie plutonowy ze zrozumiałem wykonuje i sza wróg narodu czówa :)
kamilo Napisano 22 Wrzesień 2006 Autor Napisano 22 Wrzesień 2006 MAB nie mam a kiedy wysłałeś??prosze spr. jeszcze razJeszczeraz zapraszam na serokomlę grupy które będą:GRH 51 PUŁKU PIECHOTY KRESOWEJGRH 5 PUŁKU PIECHOTYGRH 8 PULKU PIECHOTY LEGIONÓWGRH KAMPINOSGRH G.O.ŚLĄSKGRH G.O.NAREWGRH WRZESIEŃ 39GRH LOW (lądowa Obrona Wybrzeża )GRH PATRIAGRH GALICJAGRH 7 PUŁKU UŁANÓW LUBELSKICHGRH 10 PUŁKU UŁANÓW LITEWSKICHGRH 9 PUŁKU STRZELCÓW KONNYCHGRH 1 PUŁK STRZELCÓW KONNYCHGRH 2 PUŁK UŁANÓW GROCHOWSKICHGRH 1 PUŁK KAWALERII K.O.P.GRH AUBKLARUNGSABTEILUNG 7GRH Kampfgruppe LisaGRH WILKIGRH KOZIENICEGRH REN (zeby nie było nieporozumień pisze jak sie czyta )i tym grupom serdecznie dziekujemy ze przyjeli nasze zaproszenie i czekamy na was (jeszcze 7 dni )
rekuc Napisano 24 Wrzesień 2006 Napisano 24 Wrzesień 2006 Namiar na pole bitwy :N 51 st.42'09,67E 22 st.20'07,15"
kamilo Napisano 25 Wrzesień 2006 Autor Napisano 25 Wrzesień 2006 tak przepraszam SRH WRZESIEŃ 39 A dodam bo sa pytania :1 prosze o ile to mosliew żeby jak najwiecej ludzi zjechało sie w sobotę do 15 -16 bo chcemy przeprowadzic odprawę i o 18 apel poległych 2 proszę zabrać materace koce czu karimaty i spiwory 3 nie ma zwrotu kosztów dojazdu niestety 4 mozna zabrać baner grupy 5 mamy broń strzelającą i petardy oraz pirotechnike 6 posiadamy 3 niemieckie sprzety i 2 polskie (sprzety cięzkie wszystkie pytanaia pod e-meil albo tel podany pare postów wyżej
kamilo Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Napisano 26 Wrzesień 2006 POLONIKUS dziekujemy za wsparcie przyda sie i zapraszamy w nasze szeregi do serokomli tak jak stryj tak i ty możesz choć przez chwilę przeniesc sie w czasie i walczyć pod rozkazami Kleeberga w SGO POLESIE Zapraszamy też na apel poleglych w sobotę oraz na uroczystości niedzielne. Będzie nam miło gościć :)podpisano :dow II sekcji GRH 8PPLeg z Lublina kapral Kamil Z.ps KAMILO
jazlowiak Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 W takim razie do zobaczenia w niedzielę - ja rzecz jasna w roli widza, ale będe w mundurze:-)
kamilo Napisano 26 Wrzesień 2006 Autor Napisano 26 Wrzesień 2006 zapraszamy na pole bitwy jak bedziesz w umundurowaniu i wyposarzeniu to proszę na pole bitwy dlaczego masz stac jako widz ....8ppleg jak przyjechał na Bzurę to był w polu w dodatku w centrum wiec zapraszamy do walki ale zrobisz jak zechcesz
rafael31 Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Mam pztanie, cyz GRH WILKI, to GRH im. 15pp wilkow (chopcy z osin)
POLONIKUS Napisano 26 Wrzesień 2006 Napisano 26 Wrzesień 2006 Witam Ponownie ! KAMILO dziękujemy za zaproszenie.Z godnie z naszą zapowiedzią przyjeżdżamy.Bilety na samolot zarezerwowane.Będą z pólnocy i z zachodu,jak i wyspiarze.Warszawa potwierdziła przyjazd.Z poważaniem dla całej grupy rekonstrukcyjnej SEROKOMLA - KOCK.AK-W
rekuc Napisano 27 Wrzesień 2006 Napisano 27 Wrzesień 2006 Witam Kolegów !Oto pole bitwy w Serokomli (fotki z jesieni ubiegłego roku).
kamilo Napisano 27 Wrzesień 2006 Autor Napisano 27 Wrzesień 2006 to może i ja dodam troszkę od siebie przerobione zdjecia rekucia i naswietle troszke pole inscenizacji rekuć GRH GO ŚLĄSK nie przyjedzie z powodów osobistych
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.