Skocz do zawartości

Pani Bocianowa jest ciężko chora

Boruta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
My też skończmy z głupimi obelgami i pyskówkami, przynajmniej na te kilka dni.
I bądźmy z Bocianem i jego małżonką w trudnych chwilach!
Przynajmniej tyle możemy zrobić.A to naprawdę niewiele...

BTW
Ludzie nie zdają sobie sprawy z tego, że ich problemy mogą być niczym.
Napisano
Sam to opisał powyżej i wątek ten był zablokowany, wiec nie mogłem nic odpisać, zresztą moderator może usunąć ten wątek, zgodnie z regulaminem jest nie na temat.
Pozdrawiam
Napisano
no teraz to musicie se dac spokoj z tymi klutniami...Bocian wspólczujemy Ci i trzymamy kciuki za to zeby Twoja zona szybko wyzdrowiala:)
pozdro ze Sląska
Dawid
Napisano
Życie jest wredne , ale trzeba być cierpliwym , nie poddawać się i wierzyć że będzie dobrze. Znam to z autopsji.
Trzymaj się Bocian. Ukłony dla małżonki.

Foster73
Napisano
Sa tez i zyczliwi,wrazliwi ludzie potrafiacy wspolczuc i rozumiec czyjes problemy i walke z choroba.3mam kciuki Bocian podobnie jak wiekszosc mam nadzieje forumowiczow.Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.Pzdr
Napisano
Wiem jak to jest czuwać przy łóżku szpitalnym, najbliższej osoby i odczuwać bezsilność, że nic więcej człowiek zrobić nie może, że wszystko zależy już tylko od doktorów. Bardzo, ale to bardzo trzymam kciuku za Szanowną małżonkę Bociana, ufam, że wszystko będzie dobrze, życzę Pani powrotu do pełni sił i szczęscia w rodzinie Bocianów. Proszę być dobrej myśli.
Napisano
Bocian - mam nadzieje że wszystko będzie ok... w razie co pamiętaj że mozesz na nas liczyć...

moja krew... grupa O(+) jest do dyspozycji... i daje głowe ze wiecej osób sie zgłosi
Napisano
Ja również się przyłączam i życzę twojej żonie bardzo szybkiego powrotu do zdrowia , a tobie siły i wytrwałości.

Z głębokimi pozdrowieniami.
hardy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie