CzlowiekLasu Napisano 11 Lipiec 2013 Share Napisano 11 Lipiec 2013 Posiada ktoś mapy trójmiasta i okolic? Na przykład Żukowa Banina Rębiechowa i lasu w Barniewicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymekkx Napisano 21 Lipiec 2013 Share Napisano 21 Lipiec 2013 poszukuje map lubelszczyzny... do roku 1845 tak aby byly dokładniejsze, czyli mapki krolestwa polskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CharlieP Napisano 28 Lipiec 2013 Share Napisano 28 Lipiec 2013 Interesowałaby mnie mapa Szydłowca i okolic, najlepiej jakaś przedwojenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwypp8 Napisano 5 Wrzesień 2013 Share Napisano 5 Wrzesień 2013 Witam poszukuje map z drugiej Wojny Światowej a dokładniej jak przebiegał front w Lubaniu w Przewozie Ruszowie Iłowej dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piastek Napisano 7 Październik 2013 Share Napisano 7 Październik 2013 Witam jeśli ktoś ma prosiłbym o informacje/mapy o I wojnie światowej. Gmina Zakrzówek, Wilkołaz/ Kiełczewice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morele Napisano 22 Listopad 2013 Share Napisano 22 Listopad 2013 ja poszukije wszelkie mapy z okolic człuchowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 22 Listopad 2013 Share Napisano 22 Listopad 2013 Witam ,posiada ktoś stare mapy Ruskiego Brodu i okolic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTR34 Napisano 27 Listopad 2013 Share Napisano 27 Listopad 2013 Witam posiada ktos mapki z okolicami Osiecka woj. Mazowieckie?Wiem ze ok XIII-XIVw. przebiegal trakt z Korony na Litwe i z Czerska na Liw. Za wszelka pomoc z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybson44 Napisano 8 Grudzień 2013 Share Napisano 8 Grudzień 2013 Witam, poszukuję map lub zdjęć lotniczych z okolicy gór sowich :) Bardzo bym prosił o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winiu21 Napisano 8 Styczeń 2014 Share Napisano 8 Styczeń 2014 Witam czy mógł by mi ktos pomóc w odnalezieniu mapy Bavarii w sumie to bardziej dolnej Bawarii nie koniecznie z czasów II wojny moga być starsze z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sladami1 Napisano 19 Styczeń 2014 Share Napisano 19 Styczeń 2014 Witam, poszukuję wszelkich map z okolic Wału Pomorskiego. Najbardziej interesują mnie tereny Mirosławca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapaj-67 Napisano 28 Styczeń 2014 Share Napisano 28 Styczeń 2014 Macie może jakieś mapy strzelnic carskich z okolic Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki97 Napisano 3 Luty 2014 Share Napisano 3 Luty 2014 Witam :) Czy posiada ktoś może stare mapy Otorowa i okolic z woj. Wielkopolskiego ? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farcik12 Napisano 12 Luty 2014 Share Napisano 12 Luty 2014 Witam, posiada ktoś mapy małopolski z II wojny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzeb Napisano 20 Luty 2014 Share Napisano 20 Luty 2014 http://mapy.muzeum-polskie.org/polski.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blind44 Napisano 27 Luty 2014 Share Napisano 27 Luty 2014 Witam. Na jakiej stronie lub w jakim programie można nanosić stare mapy na nowe? Kiedyś coś takiego robiłem ale dzisiaj za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć co to była za strona lub program. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 3 Marzec 2014 Share Napisano 3 Marzec 2014 http://www.hgis.cartoninjas.net/Z przykrością informuję, że portal przestał już istnieć :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Marzec 2014 Share Napisano 3 Marzec 2014 Z radością informuję, że portal ma działać ponownie w marcu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 4 Marzec 2014 Share Napisano 4 Marzec 2014 chłopaki, mam prośbę.... otóż przejrzałem powyższe linki i jakoś nie znalazłem albo i nie wpadły mi w oko mapy które mnie interasują. Chodzi mi przede wszystkim o mapy do 1900 r obszarów obejmujących obecnie południową część lubelskiego i północną część podkarpackiego oraz centralnej Lubelszczyzny (Turobin i okolice) do mniej wiecej 1939-1945 r.ma może ktoś namiar na takie mapy?z góry dziękuję za cierpliwość i wyrozumiałośćpozdroszczurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Marzec 2014 Share Napisano 4 Marzec 2014 Mapster odwiedzałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Marzec 2014 Share Napisano 4 Marzec 2014 http://igrek.amzp.pl/result.php?cmd=pt&locsys=1&uni=-756313&box=0.0001&hideempty=on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 4 Marzec 2014 Share Napisano 4 Marzec 2014 Dzieki za namiary :-) PozdroSzczurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias1989pl Napisano 14 Marzec 2014 Share Napisano 14 Marzec 2014 Witam koledzy mnie interesuje mapka Torunia lub okolić Golubia-dobrzynia lasy golubskie te sprawy jak ktoś ma to bym był bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostoja Napisano 1 Kwiecień 2014 Share Napisano 1 Kwiecień 2014 @woytas 2014-03-03 21:20:24 radością informuję, że portal ma działać ponownie w marcu :)"Ok, tylko nie napisałeś, w którym roku w marcu, bo raczej nie 2014. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario7813 Napisano 2 Kwiecień 2014 Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Witam czy ktoś posiada mapki von Miega???Jeśli tak to proszę o odpowiedź na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi