PATRON Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Napisano 18 Styczeń 2006 jeden z eementów mocowania napędówki....
PATRON Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Napisano 18 Styczeń 2006 no i oczywiście najprostrze elementy i jednocześnie będące zawsze największzym problemem przy zdobywaniu .... dla jednych zwykła śruba ....dlainnych skarb ....śruba montażu wózka jezdnego ...
krzysiek Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 Nie taniej i bezpieczniej byłoby dorobić brakujące śruby?PozdrawiamKrzysiek
PATRON Napisano 19 Styczeń 2006 Autor Napisano 19 Styczeń 2006 krzysiek....może i taniej i bezpieczniej tylko po co jak sa oryginały....PZDR PATRON
krzysiek Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 Skoro są :)Źle zrozumiałem to co napisałeś, wydawało mi się, że brakuje tych śrub. PozdrawiamKrzysiek
jaca2003 Napisano 19 Styczeń 2006 Napisano 19 Styczeń 2006 Hm slinka cieknie.....Kiedy będzie mozna nim pośmigac?Pozdrawiam
jabartoldi Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 Ja tam sie gapie w monitor i od sliny chalupa juz plywa...wlasnie synowi tlumacze, ze jeden Pan POLSKI czolg odbudowuje. Ech... a tu czlowiek ma takie problemy: ze farba przyszla w puszeczce,ze bagnecik, helm, lapatke i haki do munduru sie pomaluje.. ech.... czekam na kolejne zdjecia. POWODZENIA PATRON !!!!
jotes Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 A mnie ciekawi jedna rzecz: czy są to te same rzeczy, które prezentował kiedyś kolega Panzergrześ?Jeśli tak, to fajnie, bo sporo tego było i szkoda, by sie zmarnowało. Jeśli nie, to też dobrze, bo jest szansa na dwa wozy... ;)Pozdrawiam,jotes
Duncam Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 Wspaniale, powodzenia w konserwacji!!Tylko jedno mnie trapi, czy czasem nie macie tylko części układu trakcyjnego i trochę silnikowego? Czyli całą rasztę trzeba będzie dorobić? Może dacie jakiś biało-czarny rysunek 7TP z zaznaczonymi na czerwono elementami, którymi dysponujecie?
PATRON Napisano 21 Styczeń 2006 Autor Napisano 21 Styczeń 2006 witamjotes- zdjęcia jakie sa prezentowane zawierają również te części ktore prezentowal wcześniej panzergrzes i spoko :-))))nic sie nie marnuje ..Duncam- pierwszy etap prac obejmuje konserwację ukladu jezdnego , a dalsze blach ...ale to już będzie inna historia i inny wątek ;-))))pzdr i polecam wątek do oglądania w najbliższych dniach ....może coś sie pojawi już zmontowanego .....oups ...czyżbym się wygada :-))))) alee nie spodziewajcie się od razu całego czołgu...Z zimowym Pozdrowieniem PATRON
KRUSZYNA Napisano 21 Styczeń 2006 Napisano 21 Styczeń 2006 Dramaturgia godna Hitchcocka ;-)!Ale warto czekać!Noooo.....pozdrawiamkruszyna
jabartoldi Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 JA tam zaczynam dzien przed kompem od zobaczenia, czy cos nowego jest dodane tutaj.
kutno Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 coś mi sie wydaje ..że jak ten 7TP pojedzie ... to w przeciągu kilu minut zawiąrze się komitet budowy pomnika w podziękowaniu dla tych którzy wkładają teraz w niego wiele pracy i przedewszystkim czasu .... Szacunek dla TYCH ludzi i dla Patrona oczywiście !!
PATRON Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Napisano 22 Styczeń 2006 niestety dzisiaj tylko zdjęcie z telefonu , ale przy pewnej dozie optymizmu (mało wyraźne) można uznać że na zdjęciu jest pierwszy kompletny, zakonerwowany i zmontowany wózeczek jezdny od 7TP....jak się uda to jutro coś więcej będzie można zobaczyć ...PZDR PATRON
jaca2003 Napisano 22 Styczeń 2006 Napisano 22 Styczeń 2006 Ja chcę więcej i więcej i wiecej............Pozdrawiam
jagoda Napisano 24 Styczeń 2006 Napisano 24 Styczeń 2006 Czytam i czyta i oczom nie wierze. Jestem szczęśljak prosie w deszcz czytając taki post. Szczególnie gdy i tu cytat: komplet kółek jezdnych po demontażu przed czyszczeniem" nie wiem czy dobrze rozumiem, że skoro po demontażu tzn że zdjęto je z innej większej części czołgu. Mam nadzieję, że się nie myle.Pozdr. MJ
revolt Napisano 25 Styczeń 2006 Napisano 25 Styczeń 2006 coś pieknego, ślina cieknie,oczy puchną,łeżki radości lecą dobra robota i powodzenia życze!!!!
PATRON Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Napisano 26 Styczeń 2006 Witam,otrzymałem wreszcie wyrażne zdjęcia pierwszego wózka po konserwacji .....cdn....pzdr PATRON
PATRON Napisano 26 Styczeń 2006 Autor Napisano 26 Styczeń 2006 dodam tylko że baaardzo ładnie się toczy ...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.