Skocz do zawartości

ford gpa z wisly

zlywujek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 386
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
No tak tego się spodziewałem że Jacenty interesuje się rolnictwem ( Akademia Rolnicza):-)
A tak serio to polecam to Muzeum by zobaczy ludzi z pasja którzy nie dostają za to oni grosza .
Te trepy w W-wie dawno już zapomniały gdzie jest CWWL w Poznaniu .
Dla tego uważam że powinno być mniej ględzenia a więcej pracy i pomocy dla takich Gości jak Tomek .
To może coś wykopiemy dla Tomka jakiś sdkfz co koledzy ;-)
Kwity biorę na siebie.
pozdr.
Oksio
Napisano
Niech no się tylko te trepy w Warszawie dowiedzą o gościu Tomku -to zaraz wyląduje za karę w jakimś zielonym garnizonie.
ps z rolnictwa najbardziej interesuje mnie łono....oczywiście natury.
Napisano
Wątek przejżałem po łebkach" na wniosek Harta...

Małe sprostowanie - Centrum Szkolenia (nie wyszkolenia") Wojsk Lądowych.... ;)

Boro
Napisano
Przy okazji dyskusji o Muzeum Broni Pancernej w Poznaniu mam pytanie czy jest ono otwarte dla ludzi z ulicy?
Bo slyszalem ze zeby sie tam dostac trzeba jakies pozwolenia/przepustki czy cos w tym stylu zalatwiac...
Napisano
czy byla by mozliwosc zobaczyc jeszcze jakies zdjecie tego sd.kfz'ta cos mi sie w nim nie podoba
i tego kutra
hartman jak nie wiesz o co chodzi z kupa smiechu to łaskawie niekomentuj
Napisano
A wracając do Forda GPA to Wars98 napewno już uratował od zagłady pozostałe trzy sztuki które jeszcze nurkują w Wiśle bo jeszcze je Kęszycki wyłowi... i postawi u siebie na podwórku, chyba nie myślicie że ktoś taki wrak by chciał na zachodzie łatwiej się kupuje pojazdy i w lepszym stanie. A ten ma wartość (sentymętalną) dla nas Polaków i z tego co wiem napewno nie wyjedzie!
Napisano
Faktycznie T-34 jest u nas mało Panter mamy trzy razy tyle .A jeśli chodzi o załatwienie 2 sztuk to przecież nie do mnie, aż takim wielkim biznesmenem nie jestem. Musisz się zgłosić do panów o których mowa w tym wątku i którzy zajmują się handlem ciężkim sprzętem od ładnych paru lat :)
Napisano
Całe szczęscie ze idzie wiosna.Odechce się durnych gadek bo trza będzie zaja się ryciem w ziemi.A kol Jacenty nie handluje detalem lecz hurtowo.Ostatnia oferta to było 17 pęczków T-34/76 powiazanych po 8.
Pozdrawiam
Napisano
No tak , wszystko to przez te małe interesy.
El Camino - wyszłeś już z tej trąby w którą Cię wpuścili :)))))))))))))))))))))))) - fachowiec - O Jezu.
Hart
Napisano
Hart - po to jest forum żeby pytać o takie rzeczy , nie ? I nie do końca rozumiem Twoją wypowiedź ... Nigdzie nie twierdziłem że jestem fachowcem - po prostu zapytałem z ciekawości o zdjęcia , przeszkadza Ci to ? Proponuję Ci jakiś kurs z przystosowania dożycia w społeczeństwie , bo sądząc z Twoich wypowiedzi (złośliwości , zupełnie nie potrzebne docinki , wyśmiewanie się z ludzi którzy nie są tak ynteligentni" jak wielki hart) to kawał chama z Ciebie ... Nie każdy jest specem od pojazdów z 2 wś.
Napisano
A co to ja jestem biuro informacyjne ??? - Jak sie chce być wielkim fachowcem to trzeba mieć wiedzę a jeśli nie to wierszyk - W marcu koty , w kwietniu............."- przyjemnego miauczenia.
Hart
Napisano
A gdzie ja w moim pytaniu zwracałem się bezpośrednio do Ciebie ? Nie chcesz nie odpowiadaj - wolny kraj. NIe każde pytanie na tym Forum jest skierowane do Ciebie - pogódź się z tym. Pytałem 2A czy mógłby zaprezentować jakieś zdjęcia transportera i tyle. Inne osoby na Forum mi odpowiedziały za co bardzo dziękuje. I nigdzie nie uzurpowałem sobie tytuły wielkiego fachowca" , więc nie wiem skąd wziąłeś to określenie - i każdym Twoim postem umacnia się moja opinia na Twój temat ...
Napisano
A wracajac do tematu FORD GPA czy ktoś wie co się stało z tymi dwoma Fordami GPA wyłowionymi z wisły i przez chwile eksponowanymi w MWP.Też wyjechały za granice??? morze znów Kęszycki????? czy inna plaga Egipska????? co pan na to panie Wars98???!!! Będzie dochodzenie??A jak już ścigamy Macieja K.(to już było) to morze pościgamy też MWP za sprzedanie Sdkfz251 do niemiec Wars98 ruszaj do prokuratury....
Napisano
Witam!
Tomek152. Po co i na co ten jad? Jakiś niewyżyty jesteś...
Co jest z tymi z MWP? A zadzwonić nie łaska? Lub ruszyć kończyny dolne?
Są. Jeden to właściwie sama wanna. Drugi przechodzi właśnie remont. Wiosną wszyscy go zobaczą.
Tak więc dochodzenia nie będzie. :]
Co do tego który wyjechał do Niemiec to już inna sprawa. A jakie były kulisy to odsyłam do Muzeum.
Tak więc nie mówi mi co mam robić. Znalazł się mądrala jeden...
Pozdr. wars98

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie