Skocz do zawartości

Bitwa Wyrska 2006 - 20 maja 2006

duszan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 308
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
http://ww6.tvp.pl/images/layout/wiadomosci/ic_video.gif

Aktualności w Regionalnej trójce. Reportarz z Wyr. Niech no ja tylko dorwę tego Polaka który na koniec bawił się komórką!!! Wredne pismaki oczywiście go nakręciły!

P.S.
Tylko ściągajcie szybko bo jak uaktualnią nowymi aktualnościami" to po ptokach

Pozdrawiam
Gohan
Sekcja Niemiecka
SRH Wrzesien39

Fiu, fiu, z tą komórką to rzeczywiście wpadka. Chyba nawet wiem z której GRH ten delikwent - wstyd panowie :D. Ja swoją zostawiłem w domu i zegarek kwarcowy też. Podobnie zresztą jak większość naszej grupy. Potem chodziliśmy jak ogłupiali dokoła pytając ludzi o godzinę :D

Witam
Tu znowu SchutzeJager , czy dysponuej juz ktoś długometrażowym filmem z Wyr ??? Chętnie zobacze .Dajcie znać na marcin.militaria@imteria.pl lub na gg 7414444 . Piszcie ludzie na gg którzy brali udział w bitwie .

A który żartowniś ..chyba z Normandii .. uderzył mnie w hełm ?? Normalnie kopara mi na chwile padłA ;D Ale i tak 3 Amerykanów wzieliśmy do niewoli w ostatniej potyczce ;D

Chciałem ze swojej strony podziękować organizatorom za imprezę i pozdrowić pewnego iemca" z którym podczas zakończenia pierwszej inscenizacji zacząłem się niemal tłuc kolbą w dymie ze świecy dymnej :)) Ogólnie wszystko wyglądało świetnie z mojego punktu widzenia. Ta ziemia która po wybychach spadała na kark i kurz z dymem i razem z błotem w okopie - to było baaaardazo realistyczne ;)
Kłania się strzelec Pacześ - SRH STRZELCY KANIOWSCY", amunicyjny rkm wz. 28.

pzdr

Wyrazy uznania dla organizatorów imprezy i wszystkich jej uczestników. Było super! Warto było przejechać kawał drogi aby wziąć w tym udział i poznać wspaniałych ludzi. Serdecznie wszystkich pozdrawiam i dziękuje za miło spędzony czas, no i do zobaczenia na następnej rekonstrukcji.
Michał 5 ppleg
P.S
Może ma ktoś zdjęcia ze stanowiska ckmu i mógłby mi je podesłać na skrzynkę (dogbone@go2.pl)??

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie