jarob Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 No to jeszcze kilka fotek od AA7 (ponad te, które są już na stronie Polonia Militaris).PozdrawiaNix1. Razem, równym krokiem na pole bitwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarob Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 2. Jeszcze kilka kroków na pozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarob Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 3. Jeszcze spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Jestem pod wrażeniem... załuję że nie ogłem być:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarob Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 4. FJ w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarob Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 5. Zmotoryzowany kurier z 4.Pz.Div. czeka na sygnał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarob Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 6. No i się zaczęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarob Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 6. Wyłonili się z dymu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarob Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 7. Muszą tam gdzieś jeszcze być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 z fotkami to widze jak w 1939 ... aparaty chyba mieli tylko żolnierze niemieccy i ich miłośnicy :) z wrześniowym WP w ogóle prawie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklog Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklog Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 są więc i Polacy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklog Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 i znowu są! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gohan Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 http://ww6.tvp.pl/images/layout/wiadomosci/ic_video.gifAktualności w Regionalnej trójce. Reportarz z Wyr. Niech no ja tylko dorwę tego Polaka który na koniec bawił się komórką!!! Wredne pismaki oczywiście go nakręciły!P.S.Tylko ściągajcie szybko bo jak uaktualnią nowymi aktualnościami" to po ptokachPozdrawiamGohanSekcja NiemieckaSRH Wrzesien39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gohan Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 sorry, ten na gorze to zły link, przepraszam, prawidłowy to ten: http://ww6.tvp.pl/video/2006/05/20/73580/film.asfSorryGohanSekcja NiemickaSRH Wrzesien39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 nieco róznych fotek z nami znalezionych po sieci ... galeria bedzie sukcesywnie uaktualniana ;)http://www.28pp.fora.pl/viewtopic.php?t=312 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Fiu, fiu, z tą komórką to rzeczywiście wpadka. Chyba nawet wiem z której GRH ten delikwent - wstyd panowie :D. Ja swoją zostawiłem w domu i zegarek kwarcowy też. Podobnie zresztą jak większość naszej grupy. Potem chodziliśmy jak ogłupiali dokoła pytając ludzi o godzinę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 O, Kiler, a Komandir cały czas miał przedwojenny zegarek, trza było spytać, nieładnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SchutzeJager Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 WitamTu znowu SchutzeJager , czy dysponuej juz ktoś długometrażowym filmem z Wyr ??? Chętnie zobacze .Dajcie znać na marcin.militaria@imteria.pl lub na gg 7414444 . Piszcie ludzie na gg którzy brali udział w bitwie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kutno Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 A który żartowniś ..chyba z Normandii .. uderzył mnie w hełm ?? Normalnie kopara mi na chwile padłA ;D Ale i tak 3 Amerykanów wzieliśmy do niewoli w ostatniej potyczce ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 a mi ten film nie chodzi niewiem czemu??a macie jakies ciekawe filmy pełno ekranowe z pola walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczes Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Chciałem ze swojej strony podziękować organizatorom za imprezę i pozdrowić pewnego iemca" z którym podczas zakończenia pierwszej inscenizacji zacząłem się niemal tłuc kolbą w dymie ze świecy dymnej :)) Ogólnie wszystko wyglądało świetnie z mojego punktu widzenia. Ta ziemia która po wybychach spadała na kark i kurz z dymem i razem z błotem w okopie - to było baaaardazo realistyczne ;)Kłania się strzelec Pacześ - SRH STRZELCY KANIOWSCY", amunicyjny rkm wz. 28.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zawias Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Wyrazy uznania dla organizatorów imprezy i wszystkich jej uczestników. Było super! Warto było przejechać kawał drogi aby wziąć w tym udział i poznać wspaniałych ludzi. Serdecznie wszystkich pozdrawiam i dziękuje za miło spędzony czas, no i do zobaczenia na następnej rekonstrukcji.Michał 5 pplegP.SMoże ma ktoś zdjęcia ze stanowiska ckmu i mógłby mi je podesłać na skrzynkę (dogbone@go2.pl)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Jeszcze parę fotek z GRH Festung Breslau. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Atak na PSZ, gdzieś we Włoszech :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.