Skocz do zawartości

naczelna odkrywcy

torba5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
naczelna z numeru na numer coraz bardziej nam ładnieje,w ostatnim numerze to ja prosze jak z obrazka dziewcze jest,ta opalenizna i wogóle proszę proszę świat się zmienia
Napisano
Czy nasza Pani Iza nie jest przypadkiem do wzięcia" ?
Zakładając, że jest równie inteligentna jak piękna, ciężko będzie byle szaraczkowi ją usidlić :-)
Napisano
PANOWIE ....żeby aż tak na forum publicznym się obnażać z ciągotami do Pani Redaktor .....proponuje lisciki pachnace woda kolonska na adres redakcji , kwiaty , wiersze ...a nie takie jakies publiczne umizgi.....

ech.....

PZDR PATRON
Napisano
Witam a co złego w tym że dziewcze ma swój fanklub,internet wypiera romantyzm,a pozatym osoba publiczna jak nasza naczelna powinna się liczyć z opiniami,a tu proszę same superlatywy i tak trzymać chłopaki,nie ma to jak rumieniec na pieknej twarzy pzdr Rafi
Napisano
Bocian ....a ty też jesteś rudy , opalony i tak sie czarownie uśmiechasz ....?????????

Może i ty znajdziesz na forum swojego wielbiciela ......:-))))))))))))))))))))))))))))))))))

PZDR PATRON
Napisano
Panowie może poprośmy szanowną redakcje odkrywcy o jakieś zdjęcia naszej pani redaktor, może w gwiazdkowym numerze odkrywcy jakaś rozkładówka?
Napisano
No i sprzedaż wzrośnie - zamiast płacić za artykuły lepiej zainwestować w solarium dla naczelnej:-) Oj chłopaki, chłopaki, za dużo czasu w lesie siedzicie chyba...
Napisano
Nie wiem jak koledzy ale ja na najbliższy zlot Odkrywcy" (jeśli taki będzie) wybiorę się specjalnie aby mieć okazję poznać naszą redaktor.
A co? Miło będzie zobaczyć urodziwą kobietkę, bo w lesie to tylko wiewiórki i wiewórki.
;-)
Napisano
He he Foster73 no to trzeba zmienić las na plażę w Chałupach ;) wtedy będzie coś" więcej niż wiewiórki tylko co z wykrywaczem" na tej plaży hehe
Napisano
Ja też chcę :) !!! A może jakaś fotka na okładkę? Dotychczas tylko Kmicic był na okładce, a chociaż teksty pisał świetne to przecież na ścianę się nie nadaje...

Z tymi zalotami to się pośpieszcie bo już jedna urocza dziewczyna została zgarnięta (nawet ze stopki redakcyjnej). Orłowska-Stanisławska się nazywa aktualnie.

Jak się komuś poszczęści to niech da znać, przygotuję worek wykopków na prezent ślubny.
Napisano
Na większości zdjęć w Galerii chopy wyglądają jak przestępce jakieś. Czarne ramki na oczach, zamazy, bohomazy itp.
Nie śmiem negować wyglądu P. Nadredaktor ale wicie rozumicie, media mają swoje prawa. Trzeba by jakoś w naturze ocenić czy jak ? Może więcej zdjęć. A może jakiś fotoreportaż z życia Redachcji (nie tylko oficjalnego).
Napisano
Ripley będzie w czwartek o 15.A dzisiaj przegapiłem odcinek ,tak apropo było coś ciekawego,oprócz pani Jzabeli hehehe.Znależli ten skarb Śmigłego.pozdD419.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie