torba5 Napisano 8 Październik 2005 Autor Napisano 8 Październik 2005 naczelna z numeru na numer coraz bardziej nam ładnieje,w ostatnim numerze to ja prosze jak z obrazka dziewcze jest,ta opalenizna i wogóle proszę proszę świat się zmienia
Anielskooki Napisano 9 Październik 2005 Napisano 9 Październik 2005 piękna kobieta!!!!!przydały by się jakieś fotki!!!!!
Foster73 Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 Czy nasza Pani Iza nie jest przypadkiem do wzięcia" ?Zakładając, że jest równie inteligentna jak piękna, ciężko będzie byle szaraczkowi ją usidlić :-)
PATRON Napisano 10 Październik 2005 Napisano 10 Październik 2005 PANOWIE ....żeby aż tak na forum publicznym się obnażać z ciągotami do Pani Redaktor .....proponuje lisciki pachnace woda kolonska na adres redakcji , kwiaty , wiersze ...a nie takie jakies publiczne umizgi.....ech.....PZDR PATRON
torba5 Napisano 10 Październik 2005 Autor Napisano 10 Październik 2005 Witam a co złego w tym że dziewcze ma swój fanklub,internet wypiera romantyzm,a pozatym osoba publiczna jak nasza naczelna powinna się liczyć z opiniami,a tu proszę same superlatywy i tak trzymać chłopaki,nie ma to jak rumieniec na pieknej twarzy pzdr Rafi
Bocian Napisano 11 Październik 2005 Napisano 11 Październik 2005 Normalnie wymiękam :)A tak BTW nie żebym był zazdrosny ale gdzie fanklub administratora i łubudubu...? :)
jacenty2004 Napisano 11 Październik 2005 Napisano 11 Październik 2005 Bocian Nawet sobie nie wyobrażasz jaki masz fanklub, ale w twoim wypadku w wyrażaniu podziwu blokuje nas Twoja płeć i zakaz używania niektórych słów na forum :))))
PATRON Napisano 11 Październik 2005 Napisano 11 Październik 2005 Bocian ....a ty też jesteś rudy , opalony i tak sie czarownie uśmiechasz ....?????????Może i ty znajdziesz na forum swojego wielbiciela ......:-))))))))))))))))))))))))))))))))))PZDR PATRON
Bocian Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 Niestety, mam 2 metry i 100kg wagi.Piękny też nie jestem więc przegrywam z naczelną na starcie :)
pni Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 Panowie może poprośmy szanowną redakcje odkrywcy o jakieś zdjęcia naszej pani redaktor, może w gwiazdkowym numerze odkrywcy jakaś rozkładówka?
danieloff Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 No i sprzedaż wzrośnie - zamiast płacić za artykuły lepiej zainwestować w solarium dla naczelnej:-) Oj chłopaki, chłopaki, za dużo czasu w lesie siedzicie chyba...
Foster73 Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 Nie wiem jak koledzy ale ja na najbliższy zlot Odkrywcy" (jeśli taki będzie) wybiorę się specjalnie aby mieć okazję poznać naszą redaktor. A co? Miło będzie zobaczyć urodziwą kobietkę, bo w lesie to tylko wiewiórki i wiewórki. ;-)
sopel69 Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 He he Foster73 no to trzeba zmienić las na plażę w Chałupach ;) wtedy będzie coś" więcej niż wiewiórki tylko co z wykrywaczem" na tej plaży hehe
Oksanicz Napisano 13 Październik 2005 Napisano 13 Październik 2005 Czy mogę prosić zeby w nastepnym numerze było więcej i w większym formacie zdjęć pani redaktor naczelnej:)
pająk Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 Ja też chcę :) !!! A może jakaś fotka na okładkę? Dotychczas tylko Kmicic był na okładce, a chociaż teksty pisał świetne to przecież na ścianę się nie nadaje...Z tymi zalotami to się pośpieszcie bo już jedna urocza dziewczyna została zgarnięta (nawet ze stopki redakcyjnej). Orłowska-Stanisławska się nazywa aktualnie.Jak się komuś poszczęści to niech da znać, przygotuję worek wykopków na prezent ślubny.
danieloff Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 Zrobimy szpaler wykrywaczy przed kościołem i obsypiemy młodą parę łuskami od ppsz :-)
Oksanicz Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 Tylko dalej nie wiemy czy pani redaktor naczelna jest stanu wolnego ? Kto odpowie na to pytanie ?
pająk Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 Może sama Pani Redaktor?Odpowiedź zajęta" skończy dyskusję, a wolna" spowoduje powstanie kolejnego wątku z konkretniejszymi ofertami :)))
Peter Napisano 24 Październik 2005 Napisano 24 Październik 2005 Na większości zdjęć w Galerii chopy wyglądają jak przestępce jakieś. Czarne ramki na oczach, zamazy, bohomazy itp.Nie śmiem negować wyglądu P. Nadredaktor ale wicie rozumicie, media mają swoje prawa. Trzeba by jakoś w naturze ocenić czy jak ? Może więcej zdjęć. A może jakiś fotoreportaż z życia Redachcji (nie tylko oficjalnego).
misiaczek67 Napisano 25 Październik 2005 Napisano 25 Październik 2005 Panowie no no naczelna Odkrywcy naprawde nam sie udała!!ma klase kobieta.Mniam....!
j123/007 Napisano 29 Październik 2005 Napisano 29 Październik 2005 nooo!to jak my mamyw Polsce 2-u metrowe 100 kilogramowe BOĆKI to ho ho !!! a może to struśśś???? hehehehehehe !
notch Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 Dzisiaj można było podziwiać Naczelną w TVP3 w programie Było nie minęło". Pewnie będą ripleje na tygodniu ;)
Darek419 Napisano 30 Październik 2005 Napisano 30 Październik 2005 Ripley będzie w czwartek o 15.A dzisiaj przegapiłem odcinek ,tak apropo było coś ciekawego,oprócz pani Jzabeli hehehe.Znależli ten skarb Śmigłego.pozdD419.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.