Passy Napisano 28 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2006 Witam.Może być niedziela i w Ostrowie.Ten zaciszny lokalik gdzie byliśmy bardzo mi odpowiada.Tylko która godzina?I kto jeszcze przyjedzie?Omi-były stosowane silniki Forda i Polski Fiat,to się zgadza,ale TA głowica jest napewno od Polskiego Fiata,tylko nie wiem jeszcze od której wersji.Pozdrowienia.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Passy Mariuszowi jutro nie pasuje to moze na przyszły tydzień????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 29 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2006 Witam.Dobrze.Spróbujmy spotkać się za tydzień.Jeszcze w tygodniu zadzwonię do paru kolegów.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 1 Luty 2006 Share Napisano 1 Luty 2006 Panowie, to w sobotę o 18.00 sptkanie w Ostrowie, ale gdzie?Ja zadzwonię jeszcze do Dykty. Passy, czy jadąc do Ostrowa zahaczysz o Kalisz?Aha, dzwonił do mnie z Brna Michał. Wchodzi do stowarzyszenia.Uprzedzam jednak, że ja jeszcze nie dostałem dokumentów z zarządu, więc nie linczujcie mnie :).PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 2 Luty 2006 Autor Share Napisano 2 Luty 2006 Witam.Spotkamy się w tym lokalu obok stacji benzynowej.Mariusz-jeszcze nie wiem jak będę jechał,ale jeżeli przez Kalisz,to dam Ci znać.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 15 Marzec 2006 Share Napisano 15 Marzec 2006 Cześć :-)Działacie jeszcze chłopaki bo coś cicho się tutaj zrobiło, niedługo sezon się zaczyna, już nie moge sie go doczekać, co prawda mam lekkie ograniczenia czasowe z powodu szkoły i małego dziecka, ale mam nadzieję w pole skoknąć i coś z ziemi wyszarpnąć czego sobie i wam życzę :-)pozdrawiamRomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 Cisza bo jeszcze trzeba kilofa do ziemi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 ....byłem wczoraj w lesie, .....szpadel już wchodzi :-), niestety w otwartym polu skała :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 Cześć,faktycznie cisza jakiej dawno nie było. A sezon coraz bliżej, pogoda też coraz lepsza.A jak wyglądają sprawy stowarzyszenia?Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 27 Marzec 2006 Share Napisano 27 Marzec 2006 Byłem w piątek w terenie, niestety nadal łód pod centymetrową warstwą ziemi, jeszcze tak dobre dwa tygodnie i można ryć......chociaż ktoś już zaczął, widać był bez wykrywki i rył doły dość sporych rozmiarów - oczywiście nie zasypał.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 28 Marzec 2006 Share Napisano 28 Marzec 2006 Witam wstepnie jestesmy umówieni z Passym za 2 tygodnie :) na pierwsze kopanie a co do terenu jaki to temat do uzgodnienia:)pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 No to jestesmy umówieni z Passym na niedziele 9 kwietnia zbiórka u niego kto chetny???Passy podaj tylko godzinepzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktosiek Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 witamJa chetnie gdzies pojadeZmienilem nr tel 512 279 834 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Cześć Panowie,Obudziłem się z zimowego snu (a tak naprawdę to jestem zawalony robotą). Piszę się też na wypad, ale czy ktoś może mnie poinformować dokąd właściwie jedziemy?Rozmawiałem z Jackiem. Jeżeli ktoś nie wie, to legitymacje ma Passy. Po świętach ma przyjechać Artur (potwierdzenia jeszcze nie mam) i jedziemy do Pani konserwator, która coś się nas doczekać nie mogła. Panowie, to czekam na jakąś informację odnośnie celu.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 hellojutro ruszam w wasz teren- byly nieistnieacy urzad celny kolo sycowa i byc moze pewne bardzo nurtujace mnie od dluzszegoczasu ruiny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Witam a jakie propozycje ??? Woytas jak bys wybierał sie w niedziele to chetnie bo w sobote niestety do pracy:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 wlasnie wrocilem z poszukiwan- klapa :(Fundamenty z niemieckiego urzedu celnega stoja sobie zasypane calkowice smieciami- mozna znalez puszke po mielonce, butelke po szamponie albo szampanie- do wyboru do koloru- poprostu lokalne wysypisko smieci- jak chcecie moge sprzedac wam namiar na w/w lokal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 na ten yły urząd" to to spychacza potrzeba, jeden mój koleś też tam był(chyba mówimy o tym samym) i się strasznie zbiesił na to miejsce :-)Ja ostatnio chciałem zeksplorować" piwnice w pewnej ruince, dawno w niej nie byłem - więc pojechałem ........śmieci na równi z okienkami, wręcz prawie się wysypywały na zewnątrz.Jak ostatnio byłem na lisie o tam to jest porządek - jak piszczy znaczy sie fant :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 moj to bliskie okolice miedzyborza- czy spychacz? Chyba nie-ale chlew jest straszny...Pogrzebalem u kuzyna w ogrodku- znalazlem taki wieeelki staromodny zamek do drzwi(pol metra pod ziemia- kuzyn kopal :) ), obejme do dyszla od wozu i pierscionek kuzynki zgubiony 5 lat temu- sreberko wiec wygladal jak new :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 A propo ogrodów ja u siebie znajdowałem stare łyżki miedziane, jakieś skorupy garów, fajerki od pieca i aluminiowe kubki, to było ze dwa lata temu niedawno dowiedziałem sie że na terenie mojego ogrodu było kiedyś wysypisko śmieci z pobliskiego dworu :-))))) ale poza tymi śmieciami niestety fajnego nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 15 Kwiecień 2006 Share Napisano 15 Kwiecień 2006 Zdrowych spokojnych... dla wszystkich i ich rodzin pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mick1 Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Panowie - czy jest szansa poszukac troche przy wiadukcie?Tam byla zorganizowana calkiem fajna obrona w okolicznych piwnicach. P.S. W maju bede w ostrowie - chetnie przylacze sie jako mlodszy szpadlowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pr00f Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 WitajcieSzukacie moze w bliskich okolicach Sieradza? Jesli tak, to chetnie bym sie do was przylaczyl, bo nikogo nie znam z miasta kto szuka :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Witam,pr00f skontaktuj się z Passym. To asz człowiek" w Błaszkach ;)A tak a propos. Passy kiedy byłbyś w Kaliszu? Trzeba rozdać legitymacje.Czekam w tej chwili na Artura. U konserwatora jeszcze nie byliśmy, ale mam nadzieję, że lada dzień będziemy po wizycie. Trzeba by wyruszyć w teren. Macie jakieś propozycje, bo ja mam, ale na sesję wyjazdową :)Mick daj znać kiedy będziesz. Aha, bez czeskiego piwa się nie pokazuj ;)Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 No witam Panowie :) a moze by tak jutro wyjazd w dół Sieradza :D miejsce wypadowe jak zwykle u tej samej osoby :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.