Skocz do zawartości

TKS na chodzie?

dect

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam.
Jest super.
Co do pomocy przy realizacji tego i chyba wszyscy mamy nadzieję następnych tego typu przedsięwzięć, istnieje możliwość przekazania 1% podatku. Pozostaje kwestia formalności itd.
Pozdrawiam.
Waldek
Napisano
Witam.
Pisząc o 1% miałem na myśli Organizację Użyteczności... której jeszcze nie ma (?) a której statutowym celem jest np. renowacja zabytków militarnych. Jest kilka muzeów, które nie mają na farbę co by pomalować posiadane eksponaty.
Czy ktoś może, bez emocji, uchylić rąbka tajemnicy o jakim jeszcze sprowadzonym TKS i jakim 7TP wspominacie w tym wątku?
Waldek
  • 2 weeks later...
Napisano
Wygląda tak jak na zdjęciach z Norwegii czyli można przypuszczać, że nie został wyremontowany w całosci. Mimo wszystko miło popatrzeć :-)
Napisano
Ja mam małą prośbę. Gdzieś tam w różnych wątkach przedtem, czytałem uwagi niektórych osób (jeśli dobrze pamiętam Hartmanna), że trudno jest ocenić rekonstrukcję tankietki z MWP bez obejrzenia jej z bliska.

Zakładam, że mieliście możliwość jej obejrzenia? I jak Wasze zdanie teraz? Bardzo mi zależy na opinii.

Pozdrawiam
Krzysiek
Napisano
Powiem całkiem szczerze - możliwość oglądniećia była - czasu nie było - dlatego nie oceniam - jednak w dalszym ciągu podtrzymuję i forsuję swoje zdanie - najpiękniejszy czołg to czołg na chodzie.Do zobaczenia na wyscigach małych czołgów o puchar Porucznika Grubera . Jeśli tylko będzie para zawodników ufunduję taki osobiście.
Hart

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie