woytas Napisano 8 Kwiecień 2008 Napisano 8 Kwiecień 2008 a sa vitarki z silnikiem mniejszym niz 1.6? Samuraj ma 1.3 - a ostatnio potrzebuje duzo kasy na budowe domu wiec zaczolem sie interesowac kosztami (wszelkimi...)
longwood Napisano 8 Kwiecień 2008 Napisano 8 Kwiecień 2008 nie ma mniejszych , ale diesle sa, niestety od 20 000 sie zaczynaja
Szwecja Napisano 10 Kwiecień 2008 Napisano 10 Kwiecień 2008 A ja po lasach, bezdrożach, górkach i dołkach śmigam rowerkiem i nie narzekam. Koszty niskie i same plusy z jazdy na świeżym powietrzu.
pastuszek Napisano 3 Sierpień 2008 Napisano 3 Sierpień 2008 powiedzcie mi proszę, ale poważnie-jak ma się podniesienie samuraja do jego apetytu i sprawności na normalnej drodze.Bardzo mi sie takie cudo podoba, ale nie mogę sobie pozwolić na zabawkę, muszę mieć auto w pełni nadające sie do normalnego użytkowania.Czy tym z foty można normalnie dojeżdżać do pracy??
terenowiec69 Napisano 3 Sierpień 2008 Napisano 3 Sierpień 2008 Nie za bardzo.Kolego przerobienie samuraja pod lekki offroad to wydatek tak naprawde kilku tysięcy.Jeżeli zrobi to ktos kto ma umiejetności i wiedzę to bedzie ok.
Swiety82 Napisano 4 Sierpień 2008 Napisano 4 Sierpień 2008 Marzy mi się wsadzić felgi od samuraja właśnie do mojej Audi 80-tki... Oczywiście na niskoprofilowych oponach, ale technicznie coraz więcej problemów z tym :(
Dziej Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 Ja męczę vitarę, zastanawia mnie tylko co to znaczy gorsze właściwości trakcyjne? i czy jak to byłby samuraj nie musiałbym wracać pieszo po ciągnik do domu. Jak ją kupowałem brałem pod uwagę moc, wagę, no i komfort troszeczkę. Teraz zastanawiam się nad samurajem i czy jak go nabędę to zmniejszy to użycie ciągnika? Może ktoś mi podpowie.
acer Napisano 5 Sierpień 2008 Napisano 5 Sierpień 2008 Vitara fajny samochód i wygodniejszy od Suzy (sprężyny), ale jeżeli chodzi o takie pole to zdecydowanie bardziej Suzę - lżejsze odrobinę, wyższe i większe szanse wyrwania się
pastuszek Napisano 20 Listopad 2008 Napisano 20 Listopad 2008 bardzo mi zależy na focie samuraja z położoną szybą, jakby ktoś z jaśnie forumowiczów posiadał i co gorsza mógł tu wrzucić....
Hitboy64 Napisano 25 Listopad 2008 Napisano 25 Listopad 2008 Ktoś tam wyżej pisał, że nie ma mowy o jeździe w 4 osoby...Hmmmm...Miałem ostatnio jazdę w 5 dorosłych,raczej dobrze zbudowanych osób :D 2,5h tłuczenia się po wertepach (droga w okolicach lasu, polna) :Dnie twierdzę że było fajnie, ale dało się przeżyć :D
szwed68 Napisano 14 Grudzień 2008 Napisano 14 Grudzień 2008 Wejdzie nawe 6 osób.1,6 diesel, opony AT 30x9,5x15 felgi 15x8 Do tego oryginalna blokada tylnego mostu, po prostu czołg :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.