Chudyhunter Napisano 5 Lipiec 2022 Share Napisano 5 Lipiec 2022 Czołem. Trochę czasu mielo od mojego pierwszego posta, więc zapytam jeszcze raz. Jeśli ktoś jest w posiadaniu wiedzy, co to są za ciemne miejsca na pokładzie, to byłbym bardzo wdzięczny. Za kilka dni ruszam z budową modelu Grafa i chciałbym go odtworzyć najbardziej realistycznie, jak się tylko da. Zdjęcia może nie do końca zgodne z tematyką tego wątku, ale na chwilę obecną poja praca wygląda następująco Tak więc jeśli ktoś posiada wiedzę mogąca pomóc mi w budowie dioramy byłbym ogromnie wdzięczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merill_Marauder Napisano 7 Lipiec 2022 Share Napisano 7 Lipiec 2022 Moim skromnym okiem pokład lotniczy jest położony tylko częściowo i są to widoczne elementy struktury okrętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudyhunter Napisano 7 Lipiec 2022 Share Napisano 7 Lipiec 2022 3 hours ago, Merill_Marauder napisał: Moim skromnym okiem pokład lotniczy jest położony tylko częściowo i są to widoczne elementy struktury okrętu. Też tak myślę. Szkoda, że jest to jedyne zdjęcie na którym tak wyraźnie to widać. Dzięki za opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirit of Warsaw Napisano 11 Lipiec 2022 Share Napisano 11 Lipiec 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 23 Lipiec 2022 Share Napisano 23 Lipiec 2022 15 cm SK C/28 w twierdzy Oscarsborg w Drøbak w Norwegii. https://kart.1881.no/?lat=59.67344648579659&lon=10.60510441660881&z=20&v=1&r=&o=&layer=&fbclid=IwAR3mTud38BlwvEHbHPckmJwJmldheViG2btz42Xiri7xa2spJcKPzOTXEl4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 29 Wrzesień 2022 Share Napisano 29 Wrzesień 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 12 Listopad 2022 Share Napisano 12 Listopad 2022 Kilonia, 1938 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dennis Napisano 26 Listopad 2022 Share Napisano 26 Listopad 2022 Piszą, że Szczecin 1941 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 27 Maj Share Napisano 27 Maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi