herrmateuss Napisano 14 Luty 2005 Autor Napisano 14 Luty 2005 Niedawno na naszym forum pojawił sie użytkownik o nazwie orbert 13 lat" .Udzielał sie troche a forum zadawał nawet trafne pytania. Chciał nawiazac ze mną kontakt przez gg dotyczący niemieckej broni.Chetnie mu pomogłem bo pomyslałem ze lepiej zeby sie zajmował militariami niz jakimis szkodliwymi pierdołami. Wysłałem mu kikadziesiat fotografii Fg-42. Az pewnego dnia ni z tego ni z owego ten sku... zaczął mi wysyłac wulgarne wiąchy... radze unikac tego użytkownika bo mozna sie nieładnie przejechać .
sebulaa Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 witam , ta sama sytacja jak wyzej . kawał chama i nic wiecej , proponuje uprzykszyć mu życie jego e mail 1944_fazy@wp.pl nr gg 1273711
Gość Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 Może jakiś pacan z jego kolegów podszył sie pod niego i korzysta z jego kompa,czasem oni tak mają.Ciekawe czy naprawdę to on i dlaczego tak robi ten ktoś....a swojadrogąwalnik kilka fotek fg42 na forum bo mało tego jest w necie a temat fg ciekawy. U nas wyszły 2 sztuki pod Ciborzem, okolice Świebodzina.Pozdrawiam
polsmol Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 Nie skazujcie odrazu tego gościa. Nie każdy ma net w domu a w kafejce łatwo strcić kody. Miałem taki przypadek z kupującym u mnie na allegro. Na wiadomość dotczacą finalizacji tranzakcji dostałem hamskie odpowiedzi. Naszczęście poczekałem trochę i kupujący zadzwonł do mnie. Okazało się, że ktoś ukradł mu konto e-mail.
kocur Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 Zgadza się - mogło tak być. Są przecież programy typu key loger. Pewnie jakieś bydlę odczytało jego hasła i jedzie po całości. Mój koleś miał taki przypadek - w pracy kumple narobili mu kichy na sympatii.onet.pl co się działo .... ;-)
sebulaa Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 z tego co wiem komputer ma w domu , chyba że mu młodsze rodzeństwo pomogło się z nami kontaktowac , on sam ma 13 lat
herrmateuss Napisano 14 Luty 2005 Autor Napisano 14 Luty 2005 niewiem czy młodsze rodzeństwo potrafi tak dobrze składac bluzgi mi to wygladało na pierd. bezczelnego gnoja który na pewno nie ma 13 lat
HU13ERT Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 Panowie znam tego czlowieka choc tez tylko przez net i ma tyle wiosen ile mowi ale ze mna zawsze potrafil tresciwie i rzeczowo pogadac i nie sadze zeby chcial takie bluzgi komus rzucac no bo po co...Ale nie jestem nim i nie wiem...poza tym wyjechal juz jakis czas temu z domu...
ubenfurer Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 Jak ma takich kolegów skur...może i faktycznie taki sam jest.Tylko półdupki i ku..y tak sie zachowują chamsko....
zelig Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 Szkoda, że domniemany Norbert nabroił, bo zainspirowany jego nickiem, opracowałem nowego użytkownika: - Chłopczyku przedstaw się ładnie...
Szatan lat 5 Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 Cześć, mam na imię Szatan i na pewno mam 5 lat!
zelig Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 ... no ale teraz wszystko będzie na niego - że to on był taki niegrzeczny...
RYSA Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 witam . może i tak było że ktoś się podszył pod niego.Mi kiedyś młodszy brejdak narobił takiego brudu na Myśliwcach"że do tej pory boję się odezwać.Powiedział że z nudów dostał kopa a nick ihasło chowam żeby gnój nie na broił znowó.Pozdro.
Gość Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 Panowie.Wszystko trzeba brać na spoko. Bądźcie wyrozumiali i pogodni, nie ma o co kruszyć kopii.W necie pełno oszołomów ,ale i normalne chłopy się czasem trafiają.Pozdrawiam
Bocian Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 Chyba sie wszystkim nudzi.Po pierwsze ten post nie powinien się pokazać w głównym dziale.Reszta zanim przekroczycie granicę ulicznego słownictwa przemyślcie sprawę. herrmateuss żółta kartkakoniec dyskusji
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.