Skocz do zawartości

BITWA WYRSKA (rekonstrukcja) 14 V 2005 r.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 232
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
-> woyta
Szanowny Kolego, ponieważ nie podajesz adresu do siebie
w ten sposób proszę o pilny kontakt na maila w sprawie fotografii.
Napisano
Witam
No Szymon-zdjęcia piękne i mam nadzieje,że podeślesz płytke na mój czy też Waldka Machonia adres już wkrótce. Z góry dzięki.
A co do samej imprezy to polecam w dalszym ciągu lekture wątku z dyskusji na forum Wyborczej.
Błędy literowe w samym artykule w nazwisku i małą degradacja" przeżyłem i niemam zazłe. I tak artkuł jest dobry i najlepiej podsumowywuje wysiłek wszystkich włożony jej organizacje.
Do zobaczenia może jescze w tym roku.
Pozdrawiam wszystkich
IwoJima
Napisano

Muszę jeszcze zgrać kilkanaście zdjęć z samej bitwy, które mam w aparacie, a poza tym chciałbym zaczekać na przesyłki z płytkami od dwóch osób, które zgodziły się udostępnić i swoje zdjęcia - gdy połączę wszystko razem, rozpocznę dystrybucję.

No to może jeszcze coś z imprezy -->

Napisano
Polsmol wrote: Jak dla mnie to najlepsza do tej pory impreza wrześniowa. Drugie miejsce zajmują Dobieszowice 2004 co doskonale świadczy o organizatorach z Profortalicjum."

A jakież to Kolega przyjął kryteria - nie bywa wszak kolega wszędzie.
Napisano
Przepraszam, że dopiero teraz ale chciałbym podziękować organizatorom i uczestnikom za świetną imprezę. Jak dla mnie ścisła czołówka, pierwsze miejsce w moim prywatnym rankingu rekonstrukcji. Mam nadzieję, że spotkamy się na Śląsku za rok.

Pozdrawiam
Łoś
Napisano
Sqh! Jesli dobrze kojaze, to masz tez fotki obsługi niemieckiego granatnika - byłbym wdzieczny, gdybys mogł zapodać tu... super masz fotki!!!

Nie pamietam, czy pisałem coś wcześniej, ale DZIEKUJE organizatorom, ze mogłem być na takiej imprezie Z KLASĄ!
Bawiłem śię świetnie! Rekonstkcja była przednia! Pozdrawiam uczestników i organizatorów!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie