sqh Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 ...i Polacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqh Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 A tu ci sami Polacy pięć lat później, po zwolnieniu z sowieckich łagrów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqh Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 Podczas kręcenia filmu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqh Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 Pak w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqh Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 Ułan i piechurzyNo, może tyle na razie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagmin Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 -> woyta Szanowny Kolego, ponieważ nie podajesz adresu do siebiew ten sposób proszę o pilny kontakt na maila w sprawie fotografii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwoJima Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 WitamNo Szymon-zdjęcia piękne i mam nadzieje,że podeślesz płytke na mój czy też Waldka Machonia adres już wkrótce. Z góry dzięki. A co do samej imprezy to polecam w dalszym ciągu lekture wątku z dyskusji na forum Wyborczej.Błędy literowe w samym artykule w nazwisku i małą degradacja" przeżyłem i niemam zazłe. I tak artkuł jest dobry i najlepiej podsumowywuje wysiłek wszystkich włożony jej organizacje.Do zobaczenia może jescze w tym roku.Pozdrawiam wszystkich IwoJima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqh Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 Muszę jeszcze zgrać kilkanaście zdjęć z samej bitwy, które mam w aparacie, a poza tym chciałbym zaczekać na przesyłki z płytkami od dwóch osób, które zgodziły się udostępnić i swoje zdjęcia - gdy połączę wszystko razem, rozpocznę dystrybucję.No to może jeszcze coś z imprezy --> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqh Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 Salwą - pal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqh Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 Jedno z cyklu instrukcja obsługi granatnika" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqh Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 Stosunki z miejscową ludnością układały się poprawnie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqh Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 Ekipa z 7. pułku ułanów lubelskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqh Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 No i może jeszcze na dobranoc - spadochroniarze w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 Polsmol wrote: Jak dla mnie to najlepsza do tej pory impreza wrześniowa. Drugie miejsce zajmują Dobieszowice 2004 co doskonale świadczy o organizatorach z Profortalicjum."A jakież to Kolega przyjął kryteria - nie bywa wszak kolega wszędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moose Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 Przepraszam, że dopiero teraz ale chciałbym podziękować organizatorom i uczestnikom za świetną imprezę. Jak dla mnie ścisła czołówka, pierwsze miejsce w moim prywatnym rankingu rekonstrukcji. Mam nadzieję, że spotkamy się na Śląsku za rok.PozdrawiamŁoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 Sqh! Jesli dobrze kojaze, to masz tez fotki obsługi niemieckiego granatnika - byłbym wdzieczny, gdybys mogł zapodać tu... super masz fotki!!!Nie pamietam, czy pisałem coś wcześniej, ale DZIEKUJE organizatorom, ze mogłem być na takiej imprezie Z KLASĄ!Bawiłem śię świetnie! Rekonstkcja była przednia! Pozdrawiam uczestników i organizatorów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 tu tez fotki: http://welnowiec.net/~major/wyry.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 Ktoś prosił o załogę granatnika :)pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 Dowódca załogi w biegu na pozycjepzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 Ładnie im to pukało z tej rułypzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 Tu ruszyli do ataku, zaraz będzie wielkie pier....tpzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 Ino jeszcze zamach i ...pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 Tukej jeszcze jeden załogant, ale przed atakiempzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 a tak bedzie wyglądała pancerka w nastepnej rekonstrukcji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalmiazga Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 Czy mógłbym prosić o garść informacji o tym iemeckim granatniku". Co to za typ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.