bjar_1 Napisano 12 Grudzień 2020 Share Napisano 12 Grudzień 2020 Na bank wszystkie opróżnili. Rozdawnictwo pieniędzy trzeba czymś zasilać. Ileż można dodrukowywać banknotów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emma Napisano 1 Styczeń 2021 Share Napisano 1 Styczeń 2021 Moja ciotka zamieszkała na Śląsku w poniemieckim domu ze swoim facetem, z którym ma mojego wujka, już tam nie mieszkają, lecz mój wujek mówił, że jako kilkuletnie dziecko znalazł na podwórku mikrofilmy(mikrokrysztalki), którymi się bawił i pogubił je. Były to te mikrofilmy ze zdjęciami i opisami. Bardzo szkoda, że nie zachował ich ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orsza Napisano 20 Listopad 2021 Share Napisano 20 Listopad 2021 W dniu 11.11.2020 o 11:26, Firmanty napisał: Niektóre skrytki są znane tylko wybranym. Mają szokującą zawartość. Niektóre mają związek z Erichem Kochem. Na ściśle tajnych dokumentach można znaleźć pieczęć jak na obrazku obok. Co to za pieczęć, czy to jakaś tajemnicza organizacja? Czy słyszeliście o spisie skrytek, linki poniżej. https://www.zwiadowcahistorii.pl/dziennik-ollenhauera-opisujacy-kryjowki-nieznanych-niemieckich-depozytow-zweryfikowany/ https://www.o2.pl/informacje/28-ton-zlota-nazistow-zagraniczne-media-pisza-dzis-o-polsce-6515062803060865a Gdzieś już chyba widziałem tą pieczęć, chyba na jakiejś mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orsza Napisano 24 Grudzień 2021 Share Napisano 24 Grudzień 2021 Ericha Kocha najczęściej odwiedzała siostrzenica Ruth Hausmann-Sattler, ostatnio w 1977 r. (zginęła później w tajemniczych okolicznościach w wypadku samochodowym pod Iławą lub Świeckiem wracając od Kocha). Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Podobno upozorowano wypadek, zabito ją a samochód z nią w środku postawiono na przejeździe kolejowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Grudzień 2021 Share Napisano 24 Grudzień 2021 Podobno zamordowało ją SB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orsza Napisano 2 Luty 2022 Share Napisano 2 Luty 2022 W nawiązaniu do tych tematów, warto by utworzyć jego trzecią część, dwie zostały zarchiwizowane że nawet w wyszukiwarce odkrywcy nie można ich odszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orsza Napisano 6 Luty 2022 Share Napisano 6 Luty 2022 W dniu 11.11.2020 o 11:26, Firmanty napisał: Niektóre skrytki są znane tylko wybranym. Mają szokującą zawartość. Niektóre mają związek z Erichem Kochem. Na ściśle tajnych dokumentach można znaleźć pieczęć jak na obrazku obok. Co to za pieczęć, czy to jakaś tajemnicza organizacja? Czy słyszeliście o spisie skrytek, linki poniżej. https://www.zwiadowcahistorii.pl/dziennik-ollenhauera-opisujacy-kryjowki-nieznanych-niemieckich-depozytow-zweryfikowany/ https://www.o2.pl/informacje/28-ton-zlota-nazistow-zagraniczne-media-pisza-dzis-o-polsce-6515062803060865a Tutaj jest ta pieczęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CharlieWard Napisano 13 Maj 2023 Share Napisano 13 Maj 2023 Dzien dobry, czy na forum ostnieje jeszcze ten jeden Pan, traper6? Jest możliwość kontaktu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 13 Maj 2023 Share Napisano 13 Maj 2023 2 godziny temu, CharlieWard napisał: Dzien dobry, czy na forum ostnieje jeszcze ten jeden Pan, traper6? Jest możliwość kontaktu? Na forum był ostatni raz w październiku. Napisz mu pw, jak jeszcze tego nie zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orsza Napisano 14 Maj 2023 Share Napisano 14 Maj 2023 Byłem w Gorlicach, przeszukałem dom. Takiego czegoś nie spodziewałem się, do dzisiaj nie mogę wyjść z szoku, to było wspaniałe i niesamowite przeżycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orsza Napisano 13 Sierpień 2023 Share Napisano 13 Sierpień 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi