leserek Napisano 8 Lipiec 2005 Napisano 8 Lipiec 2005 witojcie!!pragne sie dolaczyc i sluze podpisami na privie.poza tym mam jedna uwage PTEiBH brzmi dobrze ale proponowalbym dodac nazwe tak jak zrobil to PERKUN, LATEBRA.
imperorr Napisano 8 Lipiec 2005 Napisano 8 Lipiec 2005 mail widoczny po najechniu na nick, dajcie ten statut na maila
1AIR1 Napisano 8 Lipiec 2005 Napisano 8 Lipiec 2005 WitamJestem jednym z ludzi którzy udzielali się w tym poście...Zobaczcie że post jest z 2004 roku!Temat zdaje się że upadł...Nie wiem jak to wygląda w dniu dzisiejszym ale np. Monti ma chyba swoje" Regionalne Stowarzyszenie.Kiedyś wspomniałem że jeżeli będzie taka wola załatwię salę-bezpłatnie na pierwsze spotkanie inauguracyjne.Niestety temat padł! Pozdrawiam i życzę samych rafnych" poszukiwań.
fuks Napisano 8 Lipiec 2005 Napisano 8 Lipiec 2005 No tak, by takie ogolnopolskie stowarzyszenie mialoby sens, a przede wszystkim by skutecznie powstalo, grupa aktywnych osob winna sie dogadac prywatnie, zalozyc je, a potem przedstawic kawa na lawe" poszukiwaczom, i kto akceptuje warunki - moze wstapic, kto nie - to nie. Polemika na Forum to takie pokraczne dziwadlo, jedni umieraja z lenistwa i chca statut na maila mimo ze wyzej jest do niego link, inni z przekory staraja sie zniechecic itp. itd.Pozostaje miec nadzieje, ze moze ktores z regionalnych stowarzyszen zechce sie ozbudowac"....Szkoda tego pomyslu ze upadl, regionalne stowarzyszenia maja b.mala sile przebicia :-(
bodek15 Napisano 11 Lipiec 2005 Napisano 11 Lipiec 2005 w Lublinie jednak ludzie się dogadali i powstało stowarzyszenie. Jest już zarejestrowane więcej informacji szukajcie tutaj http://www.poszukiwania.neostrada.pl/
Monti Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Napisano 11 Lipiec 2005 Poprawię adres bo z tym na górze bywają problemy:Lepiej przez ten wchodzić:http://www.poszukiwania.abc.pl/Jakby ktoś chciał zakładac stowarzyszenie to TMEiBH służy radą i pomocą w miare mozliwości.pozdrawiam
Katani Napisano 13 Lipiec 2005 Napisano 13 Lipiec 2005 MONTI,---ja się bardzo cieszę, że koło historii, zakręciło się jeszcze raz... ale jak każdy ruch ma swoje pozytywy, a mianowicie, masz już stowarzyszenie...Monti z kumplami tak trzymajcie...Redakcjo: ODKRYWCY, czy nie padł na WAS smutek?Monti z niczego coś, a Wy macie z COŚ --- nic!!!
proteus Napisano 13 Lipiec 2005 Napisano 13 Lipiec 2005 Nie bardzo rozumiem ostatnia uwage kolegi Kataniego. Natomiast gratuluje i cieszymy sie razem z redakcja że Montiemu udalo sie doprowadzic sprawe do szczesliwego finalu i oby jak najwiecej poszukiwaczy wiazalo sie w struktury bo w grupach tkwi sila i moge czesto osiagnac znacznie wiecej niz pojedynczy poszukiwacze. Szczegolnie jesli chodzi o dzialania administracyjne zezwolenia itp...Dlatego jeszcze raz gratulacje i trzymamy kciuki
mariuszheniek Napisano 30 Grudzień 2018 Napisano 30 Grudzień 2018 Witam, jestem zainteresowany wstąpieniem w szeregi poszukiwaczy stowarzyszenia OdkrywcaWYŚLIJCIE MI STATUS NA MAILAPOZDROWIENIA, Mariusz Szkudlarz Gdynia - Góra Śląska , mariuszheniek@wp.pl
lepik Napisano 31 Grudzień 2018 Napisano 31 Grudzień 2018 Kolego mariuszheniek" chyba troszkę czasu przespałeś
hipolit-O4 Napisano 10 Styczeń 2019 Napisano 10 Styczeń 2019 Może musiał dorosnąć"(Siostry Magdalenki")
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.