leserek Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 witojcie!!pragne sie dolaczyc i sluze podpisami na privie.poza tym mam jedna uwage PTEiBH brzmi dobrze ale proponowalbym dodac nazwe tak jak zrobil to PERKUN, LATEBRA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperorr Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 mail widoczny po najechniu na nick, dajcie ten statut na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1AIR1 Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 WitamJestem jednym z ludzi którzy udzielali się w tym poście...Zobaczcie że post jest z 2004 roku!Temat zdaje się że upadł...Nie wiem jak to wygląda w dniu dzisiejszym ale np. Monti ma chyba swoje" Regionalne Stowarzyszenie.Kiedyś wspomniałem że jeżeli będzie taka wola załatwię salę-bezpłatnie na pierwsze spotkanie inauguracyjne.Niestety temat padł! Pozdrawiam i życzę samych rafnych" poszukiwań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks Napisano 8 Lipiec 2005 Share Napisano 8 Lipiec 2005 No tak, by takie ogolnopolskie stowarzyszenie mialoby sens, a przede wszystkim by skutecznie powstalo, grupa aktywnych osob winna sie dogadac prywatnie, zalozyc je, a potem przedstawic kawa na lawe" poszukiwaczom, i kto akceptuje warunki - moze wstapic, kto nie - to nie. Polemika na Forum to takie pokraczne dziwadlo, jedni umieraja z lenistwa i chca statut na maila mimo ze wyzej jest do niego link, inni z przekory staraja sie zniechecic itp. itd.Pozostaje miec nadzieje, ze moze ktores z regionalnych stowarzyszen zechce sie ozbudowac"....Szkoda tego pomyslu ze upadl, regionalne stowarzyszenia maja b.mala sile przebicia :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodek15 Napisano 11 Lipiec 2005 Share Napisano 11 Lipiec 2005 w Lublinie jednak ludzie się dogadali i powstało stowarzyszenie. Jest już zarejestrowane więcej informacji szukajcie tutaj http://www.poszukiwania.neostrada.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 11 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2005 Poprawię adres bo z tym na górze bywają problemy:Lepiej przez ten wchodzić:http://www.poszukiwania.abc.pl/Jakby ktoś chciał zakładac stowarzyszenie to TMEiBH służy radą i pomocą w miare mozliwości.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katani Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 MONTI,---ja się bardzo cieszę, że koło historii, zakręciło się jeszcze raz... ale jak każdy ruch ma swoje pozytywy, a mianowicie, masz już stowarzyszenie...Monti z kumplami tak trzymajcie...Redakcjo: ODKRYWCY, czy nie padł na WAS smutek?Monti z niczego coś, a Wy macie z COŚ --- nic!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proteus Napisano 13 Lipiec 2005 Share Napisano 13 Lipiec 2005 Nie bardzo rozumiem ostatnia uwage kolegi Kataniego. Natomiast gratuluje i cieszymy sie razem z redakcja że Montiemu udalo sie doprowadzic sprawe do szczesliwego finalu i oby jak najwiecej poszukiwaczy wiazalo sie w struktury bo w grupach tkwi sila i moge czesto osiagnac znacznie wiecej niz pojedynczy poszukiwacze. Szczegolnie jesli chodzi o dzialania administracyjne zezwolenia itp...Dlatego jeszcze raz gratulacje i trzymamy kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszheniek Napisano 30 Grudzień 2018 Share Napisano 30 Grudzień 2018 Witam, jestem zainteresowany wstąpieniem w szeregi poszukiwaczy stowarzyszenia OdkrywcaWYŚLIJCIE MI STATUS NA MAILAPOZDROWIENIA, Mariusz Szkudlarz Gdynia - Góra Śląska , mariuszheniek@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lepik Napisano 31 Grudzień 2018 Share Napisano 31 Grudzień 2018 Kolego mariuszheniek" chyba troszkę czasu przespałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacian Napisano 31 Grudzień 2018 Share Napisano 31 Grudzień 2018 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 10 Styczeń 2019 Share Napisano 10 Styczeń 2019 Oj tam ,oj tam . Tylko 14 lat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hipolit-O4 Napisano 10 Styczeń 2019 Share Napisano 10 Styczeń 2019 Może musiał dorosnąć"(Siostry Magdalenki") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.