Luca Napisano 3 Lipiec 2005 Napisano 3 Lipiec 2005 Hi !!Kołobrzeżanie, i jak tam praca TOnZ-u ? Są jakieś plany, czy coś jest już za Wami ? Powodzenia życzę !!Tom, a Ty już się nigdy do mnie nie odezwiesz ? :>
kudlaty Napisano 3 Lipiec 2005 Napisano 3 Lipiec 2005 witamdo Lobo26... chętnie się z wami zabiorę jeśli mozesz to podeslij mi numer kom na priv to jak bede w sianozetach to się skontaktuje... Pozdro
Lobo26 Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Napisano 3 Lipiec 2005 Witampraca TOnZ-u, jako ze dopiero zaczeliśmy dzialać, jest niewielka. ale juz kilka spraw zrobiliśmy. mozesz Luca polukać co - www.zabytki.kolobrzeg.pl (Bocian nie gniewaj sie za ten link). powiem tak - jest nas niewielu ale działamy :)Kudlaty oki nie ma problemu podesle.pozdrowionka.ps: moze Kołobrzeg pomyslałby nad jakimś spotkankiem połączonym z okupacją jakiegoś ogródka piwnego???
luger Napisano 3 Lipiec 2005 Napisano 3 Lipiec 2005 We dwóch chcecie ten ogródek okupować??? To będzie interesujaco wyglądało:)))Pozdrawiam L.
Lobo26 Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Napisano 3 Lipiec 2005 nie w ilości siła a w sprzęcie :Dmoze przy pomyślnych wiatrach i ekipa z koszalina się zjawi???
obert8 Napisano 4 Lipiec 2005 Napisano 4 Lipiec 2005 witam do kolegi kudlatego w sianozetach jest pare fajnych miejsc do kopania jezdze tam juz kilka lat zawsze cos sie trafi niedaleko sa tam ruiny dwoch restauracji niemieckich acha zaopatrz sie w dobre srodki przeciw komarom bo tam tna na potege muszyska tez pzdr i zycze trafien ja pojade tam w sierpniu jesli mozesz to pochwal sie fantami po powrocie
Luca Napisano 4 Lipiec 2005 Napisano 4 Lipiec 2005 No gratulacje Tom co do TOnZ-u i strony, jestem pod wrazeniem ! Działajcie Panowie na ile tylko czas pozwala bo idea szczytna a i jest o co walczyć.A wiesz może czy Robert dowiedział się coś więcej o Batardeau ?pozdrawiam !!
hydro Napisano 4 Lipiec 2005 Napisano 4 Lipiec 2005 Kudłaty. Jak przyjedziesz znajdź w Sianożętach dom który jest na zdjęciu. Ulica Północna 8. Powinienem tam być i będziemy mogli gdzieś pojechac na wykopki.Przemek
Luca Napisano 10 Lipiec 2005 Napisano 10 Lipiec 2005 Witam !!Panowie, wicie może, gdzie znajdował się w czasie II wojny VI.lazaret ? Tu gdzie tymczasowo mieszkam, nie mam dostępu do swych materiałów. Jedynie z tego co tu miałem wyszukałem nastepujące: Lazaret etatowy w nowym budynku gimnazjum przy Langenbecka/Łopuskiego, Lazaret rezerwowy na Podczelu, Lazaret w budynku gimnazjum tumskiego, Lazaret III - sanatorium św. Macina. Chciałbym pomóc koledze z Danii - jego ojciec był pacjentem owego lazaretu. Jeśli wiecie, wdzięczny będę za pomoc.Pozdrawiam !!
Luca Napisano 11 Lipiec 2005 Napisano 11 Lipiec 2005 A jeszcze dorzuce część skanu na potwierdzenie mej sprawy ;) Ojciec kolegi trafił tam, po tym jak został ranny w Holandii.Pozdrawiam !!
Luca Napisano 21 Lipiec 2005 Napisano 21 Lipiec 2005 I coz Panstwo, nic nie widadomo na ww temat ? :( Sadze, ze znany wiekszosci z tego topicu pan Hieronim moglby pomoc. Jakby ktos czasem, dzies, przypadkiem go spotkal i spytal bylbym straszliwie wdzieczny. Oj, baardzo ;)I prosze Panstwa o nie spanie !! ;)Pozdrawiam !!
Luca Napisano 24 Lipiec 2005 Napisano 24 Lipiec 2005 Oki, a Schülerbrink moglo zaliczac sie juz do Podczela ? Bo tam by byl ten czwarty - rezerwowy.pozdrawiam!!
Lobo26 Napisano 25 Lipiec 2005 Autor Napisano 25 Lipiec 2005 Witam,Luca co do lazaretów to bedzie klopot z ich numeracją bo danych jest malo. Nie wiem czy p. Hieronim coś pomoze.Chłopaki z Kołobrzegu chyba wyjechali na wakacje :) bo sam musze łazić po tertenie. Ostatnio zwiedzilem sobie ponownie 31.BAS. TEraz by sie przydało zaliczyć radary... chetni są?PozdrawiamLobo26
macsurf Napisano 4 Sierpień 2005 Napisano 4 Sierpień 2005 Lobo ja bede jechal do Rogowa niedługo. Daj znać jak bedziesz chciał jechać. GG: 1445359 lub webmaster@how.pl
Luca Napisano 20 Sierpień 2005 Napisano 20 Sierpień 2005 Witam !!Kolego Bury99, czy mógłbyś mi wysłac 'pustego' maila ? Chciał bym się z Tobą skontaktować lecz na forum nie ma Twego maila. Byłbym bardzo wdzięczny.Pozdrawiam serdecznie !!
woytas Napisano 24 Sierpień 2005 Napisano 24 Sierpień 2005 ma moze ktos z kolegow zeskanowany plan kolobrzegu ale przedwojenny? jesli mozna to prosilbym bardzo...
marecki. Napisano 25 Sierpień 2005 Napisano 25 Sierpień 2005 witam !!!sorry ale aż sie samo prosi o Kołobrzeg i okolice vol. IIpzdr !!!
michałsz123 Napisano 16 Grudzień 2017 Napisano 16 Grudzień 2017 Czy w okolicach kołobrzegu w 1945 ukryto jakiś skarb ( antyki , precjoza , eskponaty muzealne , depozyty bankowe, porcelane , kosztowności I inne cenne rzeczy ?)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.