Lobo26 Napisano 26 Maj 2004 Autor Napisano 26 Maj 2004 Witam!Wśród postów na forum głównym przewija się co jakis czas temat zwiazany z Kołobrzegiem lub okolicami (Bagicz czy Rogowo). Zastanawiam sie czy nie lepiej bylo by sie skrzyknąć i razem cos podziałać.W Kołobrzegu jest mala garstka ludzi których pasjonuje historia tego miasta i okolic. Nie wszyscy tez sie znamy, jedni słyszeli o drugich ale brak jakiegokolwiek kontaktu.A moze własnie w ten sposób cos nowego uda nam sie zdzialać. Więc zapraszam z tego miejsca wszystkich ludzi pasjonujących sie historią Kolobrzegu do wpisywania i wyjscia z ukrycia" :)Tu tez moglibyśmy dalej pogłębiać wiedzę o tym pięknym mieście.Pozdrawiam Tomek (Lobo26)
woytas Napisano 27 Maj 2004 Napisano 27 Maj 2004 ba odleglosc od Kolobrzegu siakies pińćset kilometrow pozwala mi wyjsc z ukrycia....:( a Kolberg to takie fajne miasto. Bede sie przysluchiwal i korzystal z waszej wymiany (ewentualnej) pogladow. Juz w sierpniu powracam na wakacje na jakies 2 tygodnie
brivibai Napisano 28 Maj 2004 Napisano 28 Maj 2004 Z Gdańska też kawał drogi.Ale wszystko się da.Kwestia motywacji.Interesuje mnie los grupy żołnierzy łotewskichktórzy weszli w sklad btl.Hempel.W tym kontekście prowadzęswe poszukiwania na terenie wału aż do kołobrzegu.Na razie dotarłem do okolic czarnego.Czy ktoś grzebie w tej okolicy?Z góry dziękuję za każdy sygnał w tej sprawie.Piotr
Lobo26 Napisano 30 Maj 2004 Autor Napisano 30 Maj 2004 Tu jeszcze powinien dołącyć Luca ale necior mu padł.Myślę ze się to troche rozkręci :)
Arado Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 Prosze o kontakt w sprawie eksploracji w Rogowie. Wspieramy poszukiwania z ramienia naszej Fundacji.Mamy wiele info. na temat Rogowa.Mamy nadzieje ze na tym lotnisku uda nam sie stworzyc centrum eksploracji i muzeum (nie tylko wraków)Zapraszamy do wpółpracy.
gumiś Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 Hej.Chetnie bym sie dołączyl do takiego wypadu.Mam calkiem niedalego.Pozdrawiam.Jak by co to 503729519
Lobo26 Napisano 19 Lipiec 2004 Autor Napisano 19 Lipiec 2004 co do informacji na temat Rogowa to chetnie posłucham co wiecie. moze czegos nowego sie dowiem.... co to za fundacja jesli mozna wiedzieć ?
Lobo26 Napisano 5 Wrzesień 2004 Autor Napisano 5 Wrzesień 2004 Witamod razu mówię ze nie wierzę aby w Kołobrzegu nie było ludzi których by pasjonowała historia !cóż trza samemu łazić po terenie.... Pozdrawiam!
luger Napisano 17 Listopad 2004 Napisano 17 Listopad 2004 Jest nas paru w Koszalinie. Nie mamy w końcu daleko i zawsze się mozna umówić na jakieś małe kopanie w okolicach Kołobrzegu. Pozdrawiam Luger.
omen Napisano 18 Listopad 2004 Napisano 18 Listopad 2004 Witam 1Luger deobrze mówi - jest nas kilku i nie mamy daleko !Pozdrawiam !R
Lobo26 Napisano 29 Listopad 2004 Autor Napisano 29 Listopad 2004 Witamwiem ze w Koszalinie jest silna grupa. wiecie panowie -czemu nie - ja jestem za.jesli cops to bliżej sie umówimy na mail.
luger Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Lobo, to nie jest az taka silna grupa jak się moze wydawać po postach ale niewątpliwie jesteśmy pasjonatami i coś tam staramy się robić jak czas pozwala a Kołobrzeg to jedno z ciekawszych miejsc w Polsce Pozdrawiam.
wojna1939 Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Chwała, tak na próbę możemy się spotkać i pokopać w terenie kołobrzeskim. Zobaczymy co z tego wyniknie. Tymczasem czekam na wieści (Omen, Luger) co dalej w temacie ...Bywajcie - M.
omen Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Witajcie !Oczywiście jestem ZA !W sobotę wolę nic nie planować , ponieważ w tygodniu nie mam czasu pojechać na przegląd GAZEM ( mam ważne badanie do 04.12 - do prerejestrowania trzeba mieć ważne badanie co nakmniej 30 dni ).Pozdrawiam !R
wojna1939 Napisano 30 Listopad 2004 Napisano 30 Listopad 2004 Chwała,Może nadchodząca niedziela byłaby do przełknięcia dla większości? M.
der K. Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 Jestem za a nawet przeciw...Niedziela jak dla mnie aktualnaCzekam na znakipzdr der K.
LeoN_39-45 Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 der Kacpier oczywiscie tylko musimy sie dogadac co do transportu bo jechac na 3 samochody albo wiecej to przegiecie. Czekajac na sygnal!
der K. Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 Dla kogo przegięcie i co oczywiście?Leoś ,więcej konkretów jako członek drużyny musisz być bardziej kreatywny :)Pzdr der K.
wojna1939 Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 Chwała,jak sprawa wygląda ze strony kołobrzeskiej? Bo może się wpraszamy? Jeśli jesteście chętni do spotkania to zaproponujcie miejsce i czas. Nie ukrywamy że interesuje nas niedziela, najlepiej w godzinach porannych, co do miejsca dostosujemy się ... Co Wy na to? Czekamy na wieści (pomyślne oczywiście) - M.
Lobo26 Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Napisano 1 Grudzień 2004 Witamszczerze mówiąc to niedziela tylko wchodzi w rachubę, i tu pojwaia sie jedno ale". Ja niestety w ten weekend nie mam jak - nie bedzie mnie w mieście... a co do innych ludzisków z Kołobrzegu to szczerze mówiąc nie mam pojęcia. Gdzies tu na forum było jeszcze dwóch/trzech ale o nich nic nie wiem...Pozdrawiam !Lobo26
wojna1939 Napisano 1 Grudzień 2004 Napisano 1 Grudzień 2004 Chwała,Lobo26: myślę więc, że poczkamy na dogodny termin spotkania. Nie wykluczone jednak, że wybierzemy się w niedzielę do K. Gdyby coś się zmieniło (np. zostaniesz w mieście) - proszę o sygnał.Tymczasem - bywaj - M.
Lobo26 Napisano 6 Grudzień 2004 Autor Napisano 6 Grudzień 2004 Witamczy Grupa z Koszalina odwiedziła w Kołobrzeg ??
luger Napisano 6 Grudzień 2004 Napisano 6 Grudzień 2004 Nie bo wszystkie niewybuchy zabrali saperzy;))))Dla nas nie bylo już roboty;)))Pozdrawiam L.
LeoN_39-45 Napisano 8 Grudzień 2004 Napisano 8 Grudzień 2004 nie zgodze sie z Toba Luger po znalezisku wojny cztaj izolacja malo nie ekspolodowalem ze smiechu hehehehehehe ;p ;) Pozdrawiam
Luca Napisano 5 Styczeń 2005 Napisano 5 Styczeń 2005 Oj smutno, ze tak malo chopokow chce odwiedzic Kolobrzeg :| A to moze ktos z Was wczesniej tam kopal ? Milabym pare pyt...No nie dajmy watkowi umrzec ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.