Skocz do zawartości

Niezniszczalne Tygrysy???

Indian Chief

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Herbstnebel dzieki za info o tym koteczku" :-)
A co do tej foty 2006-12-28 14:56:00 to stawiałbym na Tunezję. A i na koniec jeszcze ten kiciuś od tyłu .

• Odpowiedzi 237
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
http://www.akula971.com/Home_files/Tigerintherain.mov

A kto jeszcze nie widział niech żałuje... zastanawia mnie, że w takim Szeregowcu Ryanie na przykład woleli się bawić w przespawanie Rudego w Tygrysa zamiast wynająć taką maszynę i ewentualnie przemalować?? Nie taniej by to wyszło..?
  • 1 month later...
Napisano
Mam ogromną prośbę. Mógłby ktoś zapodać jeszcze raz te zdjęcia z Panzer-Instandsetzungs-K-Werk 1944 Sanok Ostbeskiden. Powyższe linki z ebaya zdechły
  • 1 year later...
Napisano
A nasi chłopcy nie starli się gdzie z Królewskim Tygrysem, albo daj Boże rozwalili jakiego?
Bo w Gdańsku w 45 to podobno nie do końca pewne, nie wiem jak w operacji Berlińskiej a Normanadia to zwykłe Tiger nie King (przynajmniej ja nic nie znalałem).
  • 7 months later...
Napisano
Stary wątek ale co do tygrysa 007 Wittmana to na 99 % wykończyli go kanadyjczycy .Mało tego elementy (właz kierowcy , cześc podłogi w wierzy )właśnie z tego tygrysa są w prywatnej kolekcji we francji. Pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie