mikeFFF Napisano %s o %s Napisano %s o %s Witam serdecznie. Potrzebuje pomocy w identyfikacji saperek ze zdjec. Dziekue
0 sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 39 minut temu, mikeFFF napisał: Witam serdecznie. Potrzebuje pomocy w identyfikacji saperek ze zdjec. Dziekue Ten po prawej przypomina mi niemiecki m38.
0 combo Napisano %s o %s Napisano %s o %s lewa, raczej z nieoryginalnym trzonkiem https://tommies-militaria-and-collectables.myshopify.com/products/us-wwii-1944-dated-folding-shovel-and-case?srsltid=AfmBOop--fYrjGxCfpiDG9KuTDJSNQwgz_f5ec3oxoEsOV4pxJYfjBjV&shpxid=952fc558-8184-4229-859e-73fd53cc211b
0 Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 5 minut temu, combo napisał: lewa, raczej z nieoryginalnym trzonkiem https://tommies-militaria-and-collectables.myshopify.com/products/us-wwii-1944-dated-folding-shovel-and-case?srsltid=AfmBOop--fYrjGxCfpiDG9KuTDJSNQwgz_f5ec3oxoEsOV4pxJYfjBjV&shpxid=952fc558-8184-4229-859e-73fd53cc211b Nie jest to amerykańska łopatka M1943. Podobna, ale nie amerykańska.
0 mensguth6 Napisano %s o %s Napisano %s o %s W latach 80-siątych można było takie kupić w Składnicach Harcerskich. I zgadza się że nie jest to M1943. Mam taką firmy Wood rocznik 1944. Jest nie do zajechania :)
0 Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 13 minut temu, mensguth6 napisał: I zgadza się że nie jest to M1943. Mam taką firmy Wood rocznik 1944. Jest nie do zajechania :) Oooo, Bratnia Duszo! Też mam trzy M1943 i właśnie m.in. też Wooda 1944 - no to rozumiemy się bez słów, że to, co w pierwszym poście to nie ta nasza bajka, którą my kopiemy
Pytanie
mikeFFF
Witam serdecznie. Potrzebuje pomocy w identyfikacji saperek ze zdjec. Dziekue
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi