Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
48 minut temu, ADS napisał:

Nie wiem po co te inwektywy i ogólne zacietrzewienie. Nie wiem jak na forum War Thundera, ale na discordzie tanks-encyclopedia.com są wrzucone skany dokumentów radzieckich, które jasno rozróżniają T-34-85 od T-34-88, więc coś jest na rzeczy.

1n5kmifemqa61.png

Napisano
40 minut temu, karpik napisał:

Zarejestrowałeś się 9 minut temu, żeby to napisać? Nie mogłeś po prostu poklepać się po ramieniu?

I tak, i nie. Zapomniałem hasła do starego konta to po pierwsze. Po drugie, tak, bo krytycy nawet nie rozróżniają T-34-88 z zamontowanym Flakiem na kadłubie po zdjęciu wieży i opisywanego tutaj czołgu, o którym informacje pojawiły się kilka tygodni temu.

• Tak trzymać 1
Napisano

Faktem jest, że Niemcy przekalibrowywali na 8.8 sowieckie armaty 8.5 cm M1939 (oznaczenie niemieckie 8.5/8.8 cm FLAK M 39 (r)) oraz 7.62 cm M1931 i 7.62 cm M1938 (oznaczenia niemieckie 7.62/8.8 cm FLAK M 31 (r) i 7.52/8.8 cm FLAK M 38 (r)).

• Tak trzymać 1
Napisano
34 minuty temu, sebek1974 napisał:

No cóż, nawet to im nie pomogło w wygraniu wojny.:(

Najważniejsze że dadzą taki do gry komputerowej :)

Napisano
2 godziny temu, ADS napisał:

I tak, i nie. Zapomniałem hasła do starego konta to po pierwsze. Po drugie, tak, bo krytycy nawet nie rozróżniają T-34-88 z zamontowanym Flakiem na kadłubie po zdjęciu wieży i opisywanego tutaj czołgu, o którym informacje pojawiły się kilka tygodni temu.

Nie jestem specjalistą od czołgów i wszedłem tu bo dobra beka była.

Wszędzie piszą, że sprzęt o jakim nawijasz to dęta lipa dla fanów gier i modelarzy.

Kojarzy mi się z odgrzewanym kotletem w stylu "złotego pociągu". Tyle, że tam to dla "sławy" i ciągnięciu hajsu od frajerów.

Napisano
1 hour ago, karpik said:

Wszędzie piszą, że sprzęt o jakim nawijasz to dęta lipa dla fanów gier i modelarzy.

Kojarzy mi się z odgrzewanym kotletem w stylu "złotego pociągu". Tyle, że tam to dla "sławy" i ciągnięciu hajsu od frajerów.

Nie wiesz nawet o czym mówisz, to nie jest ten stary Teciak z 88 z Tygrysa tylko nowy z "przekalibrowanym" działem 85mm. A teraz powiedz mi, jak się konto usuwa, bo to miejsce mnie obrzydziło i zawiodło. Naprawdę spodziewałem się czegoś więcej. Ale fajnie jest się czasem pobawić w paleontologię i pooglądać dinozaury ;D. Całkowita kompromitacja, beton zbrojony.

Gdzie się usuwa konto?

Napisano
2 godziny temu, karpik napisał:

Spoko, ale od kiedy chwalenie się ignorancja stało się cnotą? Jest film przedstawiający opisywane pojazdy, jest podane miejsce i czas ich służby. Podana jest nawet jednostka i skany dokumentów potwierdzające istnienie tych maszyn. Co mnie ma obchodzić czyjkolwiek śmiech na forum?

No i pragnę powtórzyć, że nie jestem multikontem OP-a. Po prostu wyskoczył mi ten wątek w aktualnościach na smartfonie.

Łączę się z Tobą w bece z tego wątku, tylko co innego mnie bawi akurat.