Brylant1312 Napisano wczoraj o 09:11 Napisano wczoraj o 09:11 Co to może być znalazłem to pod belkami na strychu. Ile może być warte.
0 sebek1974 Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Moje gratulację, widziałem już wielu orłów w swoim życiu ale ten przebija wszystko. Cze ba go dobrze sprzedać to wystarczy na kolejne brylanty. Zazdrość:(
0 Kee Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Ja bym brał zapłatę tylko w złocie. A konkretnie w złocie weimaru. Chociaż ta Wrona to chyba po 33.
0 karpik Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Godło jeszcze z FR, czyli na pewno przed 1918. Motyw jak na pruskich guzikach urzędniczych z ca. połowy xix w. i tak bym datował.
0 Cronos Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Śmiechy chichy, ale fajna sprawa, zakonserwować, jako tło do gabloty pruskich gratów
0 slav7 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu 5 godzin temu, bjar_1 napisał: To nie są tanie żeczy. Gratuluję. Może mieć wielką wartość sentymentalną A Ty mnie nie odp. na PW a ja pytałem nie powarznie tylko powaźnie.
Pytanie
Brylant1312
Co to może być znalazłem to pod belkami na strychu. Ile może być warte.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi