Adameknowy Napisano 27 Sierpień Napisano 27 Sierpień Czołem! Mam pytanie o takim dziwnym misiem z waffenamentem kriegsmarine. Ponoć to nagroda za olimpiadę nie magnetyczne, ciężkie. Cytuj
0 karpik Napisano 27 Sierpień Napisano 27 Sierpień (edytowane) W necie wyskakują formy podpisane jako "do ciastek". Ktoś wlał do nich ołów i nabił wafkę. Po co, nie wiem. https://unc.ua/uk/auction/forma-dlya-vypechki-mishki-shishka-sssr-778153 Edytowane 27 Sierpień przez karpik Cytuj
0 Catadero Napisano 27 Sierpień Napisano 27 Sierpień (edytowane) A tu pierwowzór Edytowane 27 Sierpień przez Catadero 1 Cytuj
0 bjar_1 Napisano 27 Sierpień Napisano 27 Sierpień Można spokojnie walnąć do wiadra ze złomem, albo wcisnąć jakiemuś leszczowi. Cytuj
0 Cronos Napisano 27 Sierpień Napisano 27 Sierpień Wiatrak w wafce pokrzywiony jak jego posiadacze :) Cytuj
Pytanie
Adameknowy
Czołem! Mam pytanie o takim dziwnym misiem z waffenamentem kriegsmarine. Ponoć to nagroda za olimpiadę nie magnetyczne, ciężkie.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi