kazioW24 Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) To od P38 czy P08 bo niemiec twierdził że od Lugera zostały mu po ojcu. Edytowane %s o %s przez kazioW24 Cytuj
0 Tomasz70 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Pierwsza powojenna do Astra 600. Druga - wojenna tzw. hard shell do P38. Cytuj
0 kazioW24 Napisano wczoraj o 13:13 Autor Napisano wczoraj o 13:13 to mam problem bo niemiec szedł w zaparte że obie po ojcu z wojny i że ojciec miał lugera w tej po P38 ,jak poznać że ta astra jest powojenna ma jakby RBL nabity tyle ze słabo widoczna pieczątka. Cytuj
0 kazioW24 Napisano wczoraj o 19:07 Autor Napisano wczoraj o 19:07 sebek1974 co ty tu robisz jak nie masz nic do dodania to nie zaśmiecaj, a jak chcesz zabłysnąć to zadzwoń do ojca dyrektora ,gdzie admin Cytuj
0 kazioW24 Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu fala wiem jak wygląda kabura od P08 z to ie wiem jak często była stosowana kabura od P38 do lugera ,bo na forach zachodnich podają ze ten typ kabur od P38 był używany też do Lugera i ta co mam też była używana do Lugera Cytuj
Pytanie
kazioW24
To od P38 czy P08 bo niemiec twierdził że od Lugera zostały mu po ojcu.

Edytowane przez kazioW246 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi