beaviso Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Nie sekretarz obrony, ale wojny. I nie State Secretary Pete Hegseth, ale Mr. Big Kahoona Burger. M.
karpik Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu 45 minut temu, bodziu000000 napisał: Jak coś to dziś zbierałem mózgi na działce. Taki będzie lepszy niż ten jego pomarańczowy.
karpik Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, bjar_1 napisał: Dej :) u mnie jakoś przestały rosnąć. Dosyp świeżej kory.
Jedburgh_Ops Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowane) Jak KGB hodowało Trumpa. Rozmowa z Craigiem Ungerem Czy Trump jest rosyjskim agentem? Od kiedy „hodowało” go KGB? Czemu ani FBI, ani CIA nie podołała ze śledztwami na temat jego powiązań z rosyjską mafią? Czy agencje wywiadu amerykańskiego były skorumpowane przez Rosjan? I dlaczego dziennikarze nie podejmują tego trudnego tematu? Oraz jak się czuje człowiek, który to wszystko wie i widzi, że nic się z tym nie dzieje? O tym opowiada Craig Unger, amerykański dziennikarz, były redaktor naczelny „The New York Observer” i magazynu „Boston”, autor dwóch książek o Donaldzie Trumpie: „House of Trump, House of Putin” i „American Kompromat” i wielu innych poświęconych amerykańskiej polityce. Edytowane 3 godziny temu przez Jedburgh_Ops
canabis.dw Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, karpik napisał: Jak coś to dziś zbierałem mózgi na działce. Taki będzie lepszy niż ten jego pomarańczowy. uuu panie, gadajo ludziska, że za takie grzybki to do kryminału można trafić!
karpik Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, canabis.dw napisał: uuu panie, gadajo ludziska, że za takie grzybki to do kryminału można trafić! Chyba jak w sklepie ukradniesz, bo kilogram suszonego ponad 8 stów
canabis.dw Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowane) 13 minut temu, karpik napisał: Chyba jak w sklepie ukradniesz, bo kilogram suszonego ponad 8 stów Dobra, dobra posiedzisz troche z Kudłatym i w mig sobie przypomnisz czy aby na pewno te grzybki na swojej działce zbierałeś! W tym temacie to ja w tamtym roku pierwszy raz w życiu trafiłem na miejscówke gdzie rosły takie i to w znacznej ilości - cały plecak tego nazbierałem ciesząc się jak ze złotego pociągu Dopiero w domu okazało się, że to "Piestrzenica kasztanowata" a nie smardz :( Edytowane 1 godzinę temu przez canabis.dw
karpik Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, canabis.dw napisał: Dobra, dobra posiedzisz troche z Kudłatym i w mig sobie przypomnisz czy aby na pewno te grzybki na swojej działce zbierałeś! Mam dowody
Rekomendowane odpowiedzi