Adameknowy Napisano 21 Czerwiec Napisano 21 Czerwiec Czołem! Wykop z ziemianki. Malutka reszta czarnej etykiety z białym napisem. Sygn 0.5l, "U" w trójkącie, 5, oraz coś o co chce się zapytać czyli to swastyko podobny znak co to jest?
0 Adameknowy Napisano 21 Czerwiec Autor Napisano 21 Czerwiec 20 minut temu, beny napisał: Wydaje mi sie ze to szklo z okresu PRL. marne szanse fant z dna śmietnika po Niemcach
0 Catadero Napisano 21 Czerwiec Napisano 21 Czerwiec Żadnych szans aby była to butelka "po Niemcach". Chyba, że z DDR-u
0 abcd Napisano 21 Czerwiec Napisano 21 Czerwiec (edytowane) Może jakiś poszukiwacz profilował ziemiankę 25 lat temu a przy okazji wypił browara dziurę z powrotem zakopał ziemia się ubiła i dla osoby bez doświadczenia sprawia wrażenie nienaruszalności ,słyszałem o podobnej akcji z puszka po energetyku. Edytowane 21 Czerwiec przez abcd
0 sebek1974 Napisano 21 Czerwiec Napisano 21 Czerwiec 29 minut temu, abcd napisał: Może jakiś poszukiwacz profilował ziemiankę 25 lat temu a przy okazji wypił browara dziurę z powrotem zakopał ziemia się ubiła i dla osoby bez doświadczenia sprawia wrażenie nienaruszalności ,słyszałem o podobnej akcji z puszka po energetyku. Ależ to skandal, jak tak można.:(
Pytanie
Adameknowy
Czołem! Wykop z ziemianki. Malutka reszta czarnej etykiety z białym napisem. Sygn 0.5l, "U" w trójkącie, 5, oraz coś o co chce się zapytać czyli to swastyko podobny znak co to jest?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi