CoVoX Napisano %s o %s Napisano %s o %s Witam, Poniżej moja mapa z niemieckim fortyfikacjami polowymi (a2, b1 i b2 Stellung) Wszystkie zaznaczone obiekty odwiedziłem osobiście i osobiście ustaliłem ich współrzędne. Niemieckie fortyfikacje polowe 3 Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s Bardzo dobra robota:) W okolicach Dąbrowy Górniczej Gołonoga wymaga uzupełnienia na północ i południe, ale wiem że to żmudny rejon. Część przesunięta, część na prywatnych posesjach. W lasach w stronę na Antoniów jest miejscami bardzo dobrze zachowana:) Graty:) Cytuj
CoVoX Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s @Cronos Pierwszego kocha na Gołonogu wypatrzyłem jadąc drogą ekspresową S1. To było jakieś 20 lat temu. Jak wybrałem się tam na rekonesans, to okazało się, że jest ich znacznie więcej... Jednak dopiero przy kolejnych wizytach uświadomiłem sobie, jak gigantyczna ilość kochów znajduje się na b2. Postanowiłem więc skoncentrować się na pozycji b1 :-) Cytuj
CoVoX Napisano 22 godziny temu Autor Napisano 22 godziny temu Do mapy dodałem obiekty odnalezione na Ryglu Liswarty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi