Rafik89 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Witam; Uprzejmie, zwracam się z prośbą o identyfikacje przedmiotu. Wygląda jak zapięcie od jakiegoś pasa. Wykonanie w miarę solidne. (Waga ok 40g) Znalezisko wykopane na polu rolnym. Czy może to być zapięcie od pasa, do którego zaprzęga się konia?. Proszę o Wasze odpowiedzi , bądź jakiekolwiek sugestie. Dziękuję. Cytuj
0 Kee Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Sądząc po wyrobieniu było to na czymś zawieszane i działały na to nie małe siły. Po wielkości jedyne co mi przychodzi do głowy to orczyk. Ale tam to zazwyczaj okrągłe zaczepy były. 1 Cytuj
0 szutnik Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Rafik na MB , przeczytaj regulamin i naucz się tytułować wątki ! 1 Cytuj
0 Rafik89 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Dziękuję za uwagę. Pozdrawiam . Cytuj
0 Rafik89 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu szutnik, naucz się czytać ze zrozumieniem , a nie masz do mnie jakiś problem. I bez wykrzykników proszę . Cytuj
0 hipolit-O4 Napisano 58 minut temu Napisano 58 minut temu Końcówka pasa uprzęży szorowej (koniec niebieskiego pasa) Rysunek z netu 1 Cytuj
0 karpik Napisano 40 minut temu Napisano 40 minut temu Godzinę temu, Rafik89 napisał: szutnik, naucz się czytać ze zrozumieniem , a nie masz do mnie jakiś problem. I bez wykrzykników proszę . Chodzi tylko o to, że są w regulaminie wytyczne jak konstruować nazwę tematu/wątku, żeby była przyjaźniejsza obecnym i przyszłym użyszkodnikom. Cytuj
0 Rafik89 Napisano teraz Autor Napisano teraz Dziękuję za wyjaśnienie. Dostosuje się. Przepraszam za moją nie profesjonalną odpowiedź. Zareagowałem nie potrzebnie w taki sposób. Staram się opisywać wszystko jak najlepiej potrafię. Nie potrzebne są wykrzykniki w odpowiedziach. Uczę korzystania z forum i naprawdę bardzo lubię wstawiać przedmioty które znajduje osobiście. Jeszcze bardziej lubię czytać odpowiedzi dot. identyfikacji. Cytuj
Pytanie
Rafik89
Witam;
Uprzejmie, zwracam się z prośbą o identyfikacje przedmiotu.
Wygląda jak zapięcie od jakiegoś pasa.
Wykonanie w miarę solidne. (Waga ok 40g)
Znalezisko wykopane na polu rolnym.
Czy może to być zapięcie od pasa, do którego zaprzęga się konia?.
Proszę o Wasze odpowiedzi , bądź jakiekolwiek sugestie.
Dziękuję.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi