Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
19 minut temu, formoza58 napisał:

Nie ośmieszaj się, rozjechaliście kolejny wątek już dawno. Co Ty seplenisz tak, czy jakoweś kluchy przeżuwasz?

Nie chciałem być nieuprzejmy... ale skoro nie rozumiesz.... nie rób gnoju na forum... jak nie potrafisz nic konkretnego napisać... nie sil się... pakuj te swoje fotki-wlepki i nie mieszaj tam gdzie nie masz nic do powiedzenia. twoje przekonania polityczne mnie nie interesują. 

Nie rób tu chlewu

Edytowane przez Der Panzerfahrer
Napisano
7 minut temu, Tyr napisał:

e...z debilami lewackimi nie będzie Polski...Wierzą w międzynarodówkę, przyjaźń niemiecko-rosyjsko-polską. Brawo formoza:)O emeryturki chodzi?

:-))))   Ojj Tyr, Tyr, sam sobie ubliżasz... Tylko tyle i aż tyle

Napisano
5 minut temu, Der Panzerfahrer napisał:

Nie rób tu chlewu

:-))) Koniec świata, jak mówil Pan Popiołek... Ale wiesz co? Usiądź wygodni, ściśnij kolana, " zrób " świst rufowy". Może Tobie się trochę rozjaśni w łepetynie.

PS. I nie rób tutaj chlewu ;-)

Napisano (edytowane)

Bjar...ale ja też jestem , żeby w żadne  obiecanki cacanki nie wierzyć a samemu budować Polskę, poszukaj 100 obietnic...

Edytowane przez Tyr
Napisano
13 minut temu, Der Panzerfahrer napisał:

Nie chciałem być nieuprzejmy... ale skoro nie rozumiesz.... nie rób gnoju na forum... jak nie potrafisz nic konkretnego napisać... nie sil się... pakuj te swoje fotki-wlepki i nie mieszaj tam gdzie nie masz nic do powiedzenia. twoje przekonania polityczne mnie nie interesują. 

Nie rób tu chlewu

Ile już dziś konfiturko maili wysłałeś, że ci piss prześladują?

Napisano
3 minuty temu, formoza58 napisał:

:-))) Koniec świata, jak mówil Pan Popiołek... Ale wiesz co? Usiądź wygodni, ściśnij kolana, " zrób " świst rufowy". Może Tobie się trochę rozjaśni w łepetynie.

Swoich metod nie musisz innym reklamować, stosuj i nie polecaj....

Napisano
2 minuty temu, formoza58 napisał:

Czytasz co piszesz? to powoli nie są żarty tylko zaczynasz być plugawie obrzydliwy.... i jak już skończysz... spuść wode bo te twoje wypociny strasznie śmierdzą.... wklejaj obrazki... więcej nie umiesz

Napisano
Teraz, Der Panzerfahrer napisał:

Ile jeszcze musi wody upłynąć żeby pseudo żołnierzyk spłynął i nie wrócił?

Pewnie kiedyś ci się uda, ale to nie zmieni faktu, że jesteś hipokrytą i konfidentem.

Napisano
1 minutę temu, Tyr napisał:

karpik...  krzyczysz łapać złodzieja a krzyczy złodziej...  Nie sądzę, że jesteś Polakiem,,,

Chwalę sobie, że nie jestem takim "Polakiem" jak ty.

• Tak trzymać 2
Napisano

: - ))))  Zaprawdę powiadam Wam, Tyr i Panzerfahrer, że żałośniejsi jesteście w " bojowym teamie" od tych zamieszczanych wklejek. Nie kwalifikujecie się do rozmów nawet  w hayde parku. Prowokujecie, obrażacie, próbujecie ośmieszać, a potem bek, wycie, skwowyt, pogróżki, " zaklęcia i w epilogu " piaskownica" Papaski "smutaski". B/0 

Napisano
10 minut temu, formoza58 napisał:

: - ))))  Zaprawdę powiadam Wam, Tyr i Panzerfahrer, że żałośniejsi jesteście w " bojowym teamie" od tych zamieszczanych wklejek. Nie kwalifikujecie się do rozmów nawet  w hayde parku. Prowokujecie, obrażacie, próbujecie ośmieszać, a potem bek, wycie, skwowyt, pogróżki, " zaklęcia i w epilogu " piaskownica" Papaski "smutaski". B/0 

Niestety ale pranie mózgu ostatnie 8 lat przez PIS zrobiło swoje że Polak Polakowi do gardła chce skoczyć.😟

Napisano
2 godziny temu, formoza58 napisał:

: - ))))  Zaprawdę powiadam Wam, Tyr i Panzerfahrer, że żałośniejsi jesteście w " bojowym teamie" od tych zamieszczanych wklejek.

Przeceniasz ich, konkurencja na forum jest spora a obiektywizm wymaga aby uwzględnić nie tylko ilość ale także poziom spierdolenia tych wklejek.

Jedyna korzyść z tej powyższej gównoburzy to wiedza dlaczego ten potworny Kaczor dostał 1,0 mln głosów więcej w wyborach do sejmu  ( 35,38 % w sumie)  niż cała menażeria ukryta w konitecie z PO.