Mam 2 noże platerowe środka stołu WFM-ki . Przy czym jeden ten na dole to jest nóż do masła a drugi nie wiem do czego ??. nie jest do krojenia bo nie ma ostrego ostrza jak np nóż do sera. Wygląda jak inny nóż do rozsmarowywania tylko czego ?? pasztetu , dżemów ?? Drugie pytanie to łyżka środka stołu platerowa do ?? majonezu ?, owoców sypkich jak borówki , jagody , maliny ? średnica czerpaczka 45 mm i nie wiem jakiej firmy bo sygnatura to tarcza rycerska z wcięciem a na niej rysunek halabardy . I trzecie pytanie mam cały serwis ale sygnatury to tylko literki KH i grubość platerowania 90 co to za firma ?? na ostrzach stalowych jest sygnatura GB lub BG i że są ze stali nierdzewnej . Może ktoś wie co to za firma ??
Pytanie
Landszaft
Mam 2 noże platerowe środka stołu WFM-ki . Przy czym jeden ten na dole to jest nóż do masła a drugi nie wiem do czego ??. nie jest do krojenia bo nie ma ostrego ostrza jak np nóż do sera. Wygląda jak inny nóż do rozsmarowywania tylko czego ?? pasztetu , dżemów ?? Drugie pytanie to łyżka środka stołu platerowa do ?? majonezu ?, owoców sypkich jak borówki , jagody , maliny ? średnica czerpaczka 45 mm i nie wiem jakiej firmy bo sygnatura to tarcza rycerska z wcięciem a na niej rysunek halabardy . I trzecie pytanie mam cały serwis ale sygnatury to tylko literki KH i grubość platerowania 90 co to za firma ?? na ostrzach stalowych jest sygnatura GB lub BG i że są ze stali nierdzewnej . Może ktoś wie co to za firma ??
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się