mszywoj Napisano 2 Luty 2024 Napisano 2 Luty 2024 Witam! Jestem tu nowy, ale dość mocno siedzę w NIVEAliach - jak je nazywam. Niestety, nie znam dobrze angielskiego, bo zaledwie na 3 z dwoma minusami, albo na szynach (jak się mówiło), no i nie za bardzo sobie radzę z tymi tu, Waszymi regułami. Nie wiem, jak się tu poruszać... Niemniej zaciekawiło mnie to, co tu przypadkowo zobaczyłem, bo szukam, chciałbym poznać poszukiwaczy i kolekcjonerów nivealiów. Pozdrawiam! :) Cytuj
karpik Napisano 2 Luty 2024 Napisano 2 Luty 2024 3 minuty temu, bjar_1 napisał: Witaj! Cze. Gdzieś mam szklaną pokrywkę od niwełki ze śmietniczka Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 2 Luty 2024 Napisano 2 Luty 2024 A teraz to, co przysłałeś mi na @, spokojnie możesz w tym wątku umieścić :-) Cytuj
Erih Napisano 2 Luty 2024 Napisano 2 Luty 2024 Witam. Co prawda nie siedzę akurat w temacie nivealiów, ale... muszę przejrzeć żony zdjęcia z Muzeum Farmacji w Rydze... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi