Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dlaczego odwołano Adm.Sokołowa

Problemem Sokołowa był ładunek na pokładzie zatopionego okrętu. Nie chodzi tu o zwykłe czołgi. Jednostka przewoziła ogromną liczbę północnokoreańskiej broni. Chodzi o kilkadziesiąt pocisków balistycznych oraz ponad tysiąc pocisków artyleryjskich. Na dodatek na pokładzie znajdowała się trójka specjalistów z Korei Płn., którzy zginęli w czasie ataku.

Napisano
3 hours ago, Jedburgh_Ops napisał:

Faktycznie, masz rację z tą Rumunią, tym bardziej, że lotnictwo buduje obecnie tak silne, jak polskie, a wręcz trochę silniejsze.

Jeleniogórskie Przedsiębiorstwo Robót Drogowych😂 Nic lepszego już dziś nie zobaczę.
Rumuni planują posiadać docelowo trzy eskadry.

Dalej wolałem już nie czytać...

Napisano
54 minuty temu, Kazik.S napisał:

Jak tu napisać żeby wybrzmiało a przy okazji nie znaleźć się na tej liście. Ukrom odpierd..a.

Krzysztof Bosak wpisany na listę „wrogów Ukrainy”

https://legaartis.pl/blog/2024/02/18/krzysztof-bosak-wpisany-na-liste-wrogow-ukrainy/

Proponuję omijać te źródło szerokim łukiem. Mam poważne wątpliwości co do finansowania i intencji, a artykuły pozornie zwykłe,  przeplatane są jawną kremlowską propagandą i dezinformacją. Już samo "reżim kijowski" zapala czerwone światełko. 

Co do Bosaka- śmierdzi onucą, ale na samej Ukrainie jest dużo gorszych ludzi, którzy jej szkodzą. Jak będą sami "czyści" to dopiero niech zaczynają szukać za granicą.

Napisano
10 minut temu, bjar_1 napisał:

A co on takiego robi, że śmierdzi onucą?

Widzisz. Może faktycznie zapomniałem o jego narodowo- faszystowskich korzeniach i to nie z miłości do rosji, a z naszej "narodowej" nienawiści do Ukraińców wynikają jego działania i słowa.

Napisano
Teraz, Cypis napisał:

kolejna grupa nie wziętych do niewoli Ukraińców

Ukrotrupów tam może być dużo, więc będzie wysyp filmików z trupami i sprzętem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie