Koleś_20 Napisano 25 Kwiecień 2023 Share Napisano 25 Kwiecień 2023 Witam, Czy ktoś rozpoznaje może przedmioty ze zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 25 Kwiecień 2023 Share Napisano 25 Kwiecień 2023 Fajerka i zapadka do drzwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Julekcezar Napisano 25 Kwiecień 2023 Share Napisano 25 Kwiecień 2023 Ja się na archeo znam absolutnie wcale, ale to okrągłe coś to nie jest umbo? Może ktoś kompetentny powie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 karpik Napisano 25 Kwiecień 2023 Share Napisano 25 Kwiecień 2023 Widać resztki pręta do wyciągania fajerka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 dago2 Napisano 25 Kwiecień 2023 Share Napisano 25 Kwiecień 2023 Drugie foto, to szrankownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 takafura Napisano 25 Kwiecień 2023 Share Napisano 25 Kwiecień 2023 1 godzinę temu, dago2 napisał: Drugie foto, to szrankownik. Raczej nie. Mam stary bardzo precyzyjny szrankownik do drobnych zębów, ojciec robił u ślusarza większy bo do tarczy 1000 mm. Ten większy ma sporą dźwignie, a cecha wspólna obydwu to regulowany ogranicznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 dago2 Napisano 25 Kwiecień 2023 Share Napisano 25 Kwiecień 2023 Widziałem już kilka podobnych szrankowników. Może mniej zdobnych, niż ten. Jak znajdę fotki to wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Kee Napisano 26 Kwiecień 2023 Share Napisano 26 Kwiecień 2023 Zdecydowanie resztki pieca. Środkowa fajerka i zamknięcie drzwiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Koleś_20
Witam,
Czy ktoś rozpoznaje może przedmioty ze zdjęć?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi